10-03-2016، 23:58
|
امتیاز موضوع:
(! ديــالوگ هاى مانــدگار ! ) |
||||||||||||||||||||
16-03-2016، 10:27
نمیدونم برا کدوم فیلمه
ولی اون تور که یادم میاد فک کنم تن تن باشه تن تن به دوستش:یه خبر خوب دارم یه خبر بد ... کدومو اول بگم؟ دوستش:خبر بدو... تن تن:فقط یه گلوله داریم دوستش:و خبر خوب؟؟؟ تن تن:هنوز یه گلوله داریم...
17-03-2016، 6:23
Spellbound
زنهآ تآ وقتی ک عاشق نشدن بهترین روانکاو آ هستم اما وقتی ک عاشق شن تبدیل به بهترین بیماران روانی میشن .. If I stay گاهی اوقات تو در زندگی انتخاب میکنی و گاهی اوقات زندگی تورو انتحاب میکنه ..
17-03-2016، 13:27
Supernatural
کستیل : لازم نیست سرنوشت به تو حاکم بشه. تومیتونی ازادی رو انتخاب کنی. ومن هنوزم معتقدم که چیزای بدتری وجود داره که برای اونها بجنگی.
17-03-2016، 16:02
ساعت ها | Hours
این پایان تمـدُنه وقتی کسیُ واسه ساعت 4 دعوت میکُنی ، ولی اون ساعتِ 2:30 میاد ! ــــــــ بیخوابی | Insomnia دوست دارم اونی که منو می کشه از روی نفرت بکشه نه از روی وظیفهـ ! ــــــــ دخترِ رفته | Gone girl نیک :« آره من عاشقت بودمـ ، و بعدش تمام کاری که کردیم این بود که از هم متنفر بشیمـ ، همدیگه رو کنترل کنیمـ ، برای همدیگه درد ایجاد کُنیمـ » امی :« ازدواج همینه دیگه !»
17-03-2016، 23:58
{ لبخند های یک شب تابستانی .. 1955 }
هرگز نمیتونی مانع رنج کشیدن یه آدم تنها بشی ! { Dangerous Method } کارل یونگ : بعضی وقت ها باید به کارهای غیر قابل بخشش بکنی ، فقط به خاطر اینکه بتونی به زندگی ادامه بدی ...
18-03-2016، 0:03
18-03-2016، 16:08
| Pride & prejudice and zombies |
غرور و تکبر دو کلمه متفاوت هستن اما همیشه باهم به کار میرن غرور ب نظر ما نسبت به خودمون برمیگرده و تکبر حسین ک بقیه از ما میگیرن
19-03-2016، 19:47
من باهاش تموم کردم ، دیگه اسمشو نیار !
_ توهنوز باهاش تموم نکردی _ چرا ، الان 9 روزه که باهاش تموم کردم _ تا وقتی بدونی چند روزه باهاش تموم کردی ، یعنی تموم نکردی ! Sliding doors | درهای کشویی | 1998 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تنها بدبختی یا بزرگترین خوشبختی. 2012 | Anna Karenina دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رایان استون (Sandra Bullock) : نه اینکارو نمیکنم ، نمیذارم رها بشی توی فضا.. مت کوالسکی : رها کن رایان ، یاد بگیر که توی زندگی به موقع دست بکشی و رها کنی. Gravity | 2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مادلین : جدا جدا پرسه بزنیم ؟ اسکاتی : بله مادلین : آدم وقتی که تنهاست پرسه میزنه دو نفر که با هم باشن همیشه یه جایی میرن. سرگیجه | Vertigo | 1958 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قانون اول باشگاه این هست : در مورد باشگاه مشت زنی با هیچ کس صحبت نمیکنین . قانون دوم : در مورد این باشگاه با هیچکس صحبت نمیکنین. قانون سوم : اگه یکی فریاد زد "دیگه کافیه " ، یا چلاق شد یا جونش در رفت ، دعوا تموم هست. قانون چهارم : دعواها فقط دو نفره هست. قانون پنجم : در هر زمان فقط یک دعوا باید باشه ، نه بیشتر. قانون ششم : دعوا باید بدون دستکش و باند و محافظ باشه ، بدون پیراهن ،بدون کفش و بدون اسلحه. قانون هفتم : دعوا تا هر زمانی که لازم هست طول میکشه. قانون هشتم و آخرین قانون : اگه این اولین باری هست که توی باشگاه هستین باید دعوا کنین... Fight Club | David Fincher | 1999 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بادی : چی میگن؟ فرانک :اهدا کننده ی عضو ! Chaos Theory |2007 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
127Hours | 2010 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرد : من نمیتونم با یه خانوم زیبا بطور جدی صحبت کنم. یک مرد و یک زن | 1966 The Godfather |1972 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
+ بله بگو _ هفته ی پیش رفتم به فروشگاه و یه تفنگ خریدم قصد داشتم اگه تومور مغزی داشتم خودمو بکشم. تنها چیزی که منصرفم کرد این بود که پدر و مادرم با این کارم نابود میشدن و مجبور بودم اول اونارو بکشم و بعدش عمه و عمو و بعدش قتل عام به راه می افتاد. Hannah and Her Sisters | 1986 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اما اینم گناه بزرگیه که انسان خوشبخت نباشه.. طعم گلاس | عباس کیارستمی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر جیمز : چطوری؟ نویسنده : وقتی که دیگه هیچکس دور و برت واژه مرگ را به زبان نیاره. Calvary | 2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Her |2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Green Mile | 1999 | Frank Darabont دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پرسه در مه | بهرام توکلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
19-03-2016، 20:37
Rumor has her
من نیومدم اینجا که بگم بدون تو نمیتونم زندگی کنم میتونم .. فقط نمیخوام ! A bronx tale لورنزو : غم انگیز ترین چیز توی زندگی ی استعداد تلف شدس .. ! | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان