امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شصتی نشان دادند و رفتند

نقل قول: )شما مارو فریب خورده میخونید
فریب خورده اونه که آخرتشو فروخته به کالای بی ارزش این دنیا
فریب خورده اونه که حق رو ببینه و بره برا باطل!

فریب خورده اونه که از علم روانشناسی چیزی نمیفهمه

تنها پایگاه خبریش سایت های ضد انقلابه
که برا همون کشوراییه که دندون تیز کردن برا مملکت و ثروت عقلت!
همونا که وقتی هم وطن هات(که تو مارو ازشون جدا کردی تو نظر قبلیت) نفت رو ملی کردن خودشونو به در و دیوار زدن!
خوش خیال!
خوش غیرت!
آمریکا همونه که رأی پدرانت رو نادیده گرفت و با پول دادن و فریب ارازل کار خودشو کرد!

خوش غیرت!
یادت رفته داری سنگ کی رو به سینه میزنی و خواسته و ناخواسته داری بهشون سواری میدی و تو زمین اونا بازی میکنی!
بذار یادت بیارم هواپیمای مسافر بری ما رو زدن

بذار یادت بیارم جزیره مجنون رو!
که چه جوری موشک باران شد توسط همینا!

باز بگم؟
ما داریم درباره ازادی های اجتماعی و حقوق اولیه شهروندی حرف میزنیم بعد شما پای شهدا و آمریکا رو میکشید وسط که حرف خودت رو موجه جلوه بدی
خیلی جالبه =)))
دشمن هراسی یکی از بزرگترین سلاح های نظام دیکتاتوری (حتی امپریالیستی مث امریکاست)
ی دشمن برای خودشون درست میکنن اگه حتی مخیافه برادران بسیجی باهاشون زد و بند داشته باشن
بازم برای مردم ازش دیو میسازن و به بهونه ی اون هرگونه صدای مخالفی رو خفه میکنن
چیزی که تو این کشور به وضوح میبینیم
همه بدی ها از طرف غرب و امریکاست و هرکی بدحجابه یا از آزادی مردم دفاع میکنه یا حتی نظری مخالف داره
داره سنگ آمریکا و اسراییل رو به سینه میزنه! هر کیم چشم بسته حرفای سیستم حاکم رو تکرار کنه میشه بسیجیه مخلص و پاسدار خون شهدا .-.
هیچکی حرف نزنه هرکاری که ما میگیم بکنید که دژژژژژمن پشت درها کمین کرده...
یکم دیدتو بازتر کن عزیز.. مطالعاتتو بیشتر کن... ببین ی سیستم دیکتاتوری اصلا همین امریکا چطوری عمل میکنه...
فرق نظام های مختلف در چیه بالایی ها چطوری حرفاشونو بخورد توده مردم میدن...
ما تایید گر کسی نیستیم همین امریکا سیستمش کلی ضعف و ایراد داره...
هیچ چیزو مطلق نبین برادر...
درمورد استعمارم ب چند خط توضیح بدم بدک نیست:
وقتی خرافات و تعصب و خشونت تا مغز و استخون یه ملت رخنه کنه
همیشه ی یک کشور یک فرد یک گروه هست که از فرصت در جهت مناقع خودش استفاده کنه
اگ همین ایران به خرافات کشیده نمیشد و قدرت خودش رو حفظ میکرد
غربی ها نمیتونستن استعمارمون کنن...
استعمار جای خودشو به روابط دیپلماتیک میداد...
(همونطور که در سال های 52 و تا 55 در زمان شاه دیدم)
مثال:
زمان شاه عباس ایران از سه نقطه مورد تهدید قرار گرفت ولی شاه عباس با هوش و درایت خودش هر سه نهدید رو خنثی کرد
پرتغالی ها  در مرزهای جنوبی مشکل ایجاد میکرد، شاه عباس انگلیس رو تهدید کرد اگه مارو تو بیرون روندن پرتغالی ها حکایت نکنی روابط تجاریمونو کلا قطع میکنیم
از اونجایی که انگیلیس با پرتغال رقابت داشت با کمال میل قبول کرد و کارخانه توپ سازی تو اصفهان ساخته شد به کمک انگلیس...
و پرتغال رو از خلیج فارس بیرون روندن
ازبک ها تو شرق، عثمانی ها تو غرب مشکل ایجاد میکردن.
اول با عثمانی ها صلح کرد و حتی قسمتی از خاک ایران رو بهشون داد... رفت شرق ازبک ها رو سرکوب کرد
بعد دوباره به غرب رفت عثمانی عا رو تو چند جنگ شکست داد و علاوه بر پس گرفتن خاک ایران قرارداد صلح دیگه ای رو کرد تو پاچشون...

اینجاست که میگن از ماست که بر ماست

نقل قول: )چی شده که الان یهو موافق حجاب(ولو اندک) شدی که یه ذره اش واجبه
پس یعنی به لازمه پوشیده بودن بدن واقفی...
ببینم
چرا باید عورت پوشیده باشه؟
طبق حرفات و حرفای قبلیت هر کس حق داره نوع پوشش خودشو معین کنه!
من دلم میخواد عورتم مشخص باشه

به کسی چه ربطی داره
پس تحریک شدن چه کم چه زیاد در یک حده
یا پوشش نباشه(که خودت حرفتو نقص کردی)
یا درست باشه!

یکی از مشکلات اساسی ما اینکه همچی رو سیاه و سفید میبینیم...
وقتی حرف از آزادی به میون میاد(حالا هر نوعش) فکر میکنیم منظور آزادی مطلق و بی قید و شرطه
درصورتی که تو هیچ مکتب فکری حتی آنارشیستش همچین آزادی وجود نداره
اصلا غیر قابل اجراست و سنگ رو سنگ بند نمیشه
ازادی کاملا یک امر نسبیه...
وقتی از ازدی پوشش کشورهای غربی حرف میزنیم منظور این نیست که اونجا هرکسی هرجوری دوست داره میتونه بیاد...
قطعا کسی لخت بیاد بیرون بازداشت میشه و باهاش برخورد میشه و جریمه میشه
ی جا خودم دهه 80 یا 90 (دقیق یادم نیست) تو یکی از ایالت های امریکا زنی اگه دامنش از سر زانوهاش تا ی حدی کوتاه تر میشد توسط پلیس جریمه نقدی میشد...

اینکه میگید چون بعد ازادی حجاب ی محدودیتی قرار داده میشه(که قطعا همینطوره)
و ی سری هستن اون محدودیت رو هم میشکنن (که بازم قطعا همینطوره) پس همین وضعیت خوبه
و زنا به اجبار تو گرمای باید با گونی بیاد بیرون ی جور سفسطه ست و کلا پاک کردن صورت مسئله...
وضعیت آزادی پوشش زنا و کلا آزادی های اجتماعی تو ایران(نسبت به کشورای دموکرات) اصلا مناسب نیست و باید اصلاح بشه...
اینکه تو کاملا لخت بیای بیرون هیچ جای دنیا پذیرفته نیست و اینکه مجبورت کنن با روسری بیای بیرون بازم هیچجای دنیا پذیرفته نیست...
نمیشه به بهونه یه سری ناهنجاری ها که با برنامه ریزی دقیق و حساب شده تا حدود زیادی میشه جلوشو گرفت تو همین نقطه توقق کرد
دوباره میگم وضعیت پوشش و محدویت هاش تو ایران از هر نظر(جز اسلامی که آقیون به خورد ملت دادن و داعشم همین عقیده رو داره) مناسب و انسانی نیست

نقل قول: تن شهدا تو گور وقتی میلرزه که پایه های دین خدا سست بشه و بخوان سستش کنن

امثال شهید بیضایی و سردار شهید تقوی و شهید محمد حمیدی و شهید غفاری و ده ها ایرانی شهید که تو عراق و سوریه شهید شدن عین حرفای ما رو میزدن
پس همشون جیره خوار دولت و انسان های ناقص ازادی بیان هستن!

ی ضرب المقل جالب وقتی این تیکه از حرفتو میخوندم یادم اومد:
بچه عزیزه ولی ادب عزیزتره...
این شهدا رو سر ما جا دارن!
به هردلیلی رفتن جونشونو فدا کردن براشون احترام قائلیم
ولی نمیشه چون رفتن شهید شدن پس حتما باید افکار اونا بزور بر جامعه حاکم باشه
وهرکی کخالفشون فکر کنه رو دستگیر و کحازات کنن.-.
مثلا اگه شهدا بگن برفرض مردم باید از این به بعد با شلوار صورتی بیان بیرون همه باید به احترام شهدا شلوار صورتی بپوشن؟؟؟
شما اگه خیلی برات مهمه شلوار صورتی بپوش به بقیه کاری نداشته باش برادر
ولی مسئله چیز دیگه ایه امثال شما دارید از اسم و احترامی که شهدا در بین مردم دران سواستفاده میکنی
خیلی از شهدا روحشون از وصیت نامه هایی که براشون جعل شده خبر نداشته....
خیلی از شهدای دفاع مقدس اگه الان بودن تو بند 209 اوین به سر میبردن...
شهدای هر کشور ارزش معنوی برای جامعه دارن! ولی تو این نوع حکومت ها که تو کوچک ترین جزییات زندگی مردم دخالت میکنه به ابزار سیاسی تبدیل شدن

نقل قول: دشمن جمهوری اسلامی رو نگا کن!

شما دشمن مردم ایرانو نگاه کن...
لازم نیست بری بالای برج به دوردست خیره شی
همین بغل گوشتو ببین پیداش میکنی...
بزرترین ضربه رو به این کشور و مردم (در همه زمینه ها) همینی که اون بالا بولد کردم زده

موفق باشی

همه ملت ها سقف آزادی دارند...
سقف آزادی رابطه مستقیم با قامت فکری مردمان دارد , با همت بلند مردمان سقف بلند میشود , در جامعه ای که قامت تفکر و همت مردم کوتاه باشد سقف آزادی هم به همان نسبت کوتاه میشود .
وقتی سقف آزادی کوتاه باشد، آدمهای بزرگ سرشان آنقدر به سقف میخورد که حذف میشوند، آدمهای کوتوله اما راحت جولان میدهند، بعضی از آدمهای بزرگ هم برای بقا آنقدر سرشان را خم می کنند که کوتوله میشوند.
آن وقت سقف ها هی پایین تر و پایین تر می آید و مردم هی بیشتر و بیشتر قوز میکنند
تا اینکه تا کمر خم میشوند و دیگر نمیتوانند قد راست کنند .
مردم نیز آزادی شان میشود یواشکی
و زندگی شان میشود جهنم!
"تئوﺩﻭﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﯾﻮﻓﺴﮑﯽ "
شصتی نشان دادند و رفتند 3
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Black_Man ، Hitchcock ، Volkan ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(22-07-2015، 13:55)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2015، 10:25)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااا اسلاما
واااااا مصیبتا
چ گناه بزرگی...

اسلام به خطر افتاد
تن شهدا تو گور لرزید
...

واقعا خجالت آور فکرتون انقدر بسته ست انقدر خرافات و این حرفای پوچ رو کردن تو مغزتون که ذره ای تحمل آزادی و تحمل عقیده ای مخالف خودتونو ندارید....
البته تقصیر خودتون نیست، شما سر جمع سنتون به بیست سالم نمیرسه... مقصر اصلی افراد پشت پرده ن
رک بگم شما بازیچه دست کسایی هستید که این مزخرفاتو(عکس نوشته ها رو درست میکنن) کسایی که تو سایتایی مثل افسران و ظهور12 و شیعه آنلاین
جا خوش کردنو مشخصه سرشون تو کدوم آخوره...
90% این عکس نوشته هام از شهدا و دین مردم سواستفاده میکنن تا سوار احساسات و تعصب مردم بشن...
آزادی پوشش یکی از اصلی ترین حقوق اجتماعیه... هیچکس حق نداره اونو به بهونه های مسخره سلب کنه...
(البته آزادی پوشش به معنای آزادی مطلق نیست چون آزادی مطلق هیچ جا وجود نداره و همیشه ی حد و مرزی هست)
ولی اینکه کسی بدون روسری بیاد بیرون شصت نشون داده به شهدا سفسطه ای بیش نیست

ببخشید لحنم یکم تند بود... روی صحبتم بیشتر با کسایی بود که اینا رو میسازن نه شما که فقط کپی پیس میکنید

(20-07-2015، 15:23)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی امر به معروف تاثیر نداره
باید چیکار کرد
شما بگو چیکار کرد
من خودم با یه عده همینجوری همیشه سرکله میزنم
ولی چه فایده که همون عده هر و هر به من میخندن میگن چرا خودتو آزار میدی
و دوما من یا هرکس دیگه برم تو کوچه یه خانومی حجاب درستی نداره یا بهتر بگم خیلی خیلی از حد گذرونده را امر به معروف و نهی از منکر کنم
اولا که به من میگن پررو
دوما از این بچه های منحرف تو همه جا هست
اونا میگن فلانی به اسم امر به معروف میره با فلانی که  چی و چیه هر روز صحبت میکنه
و صد جور حرف پشت سرم در میارن

دوست عزیز قرار نیست شما عقیده تو بزور بکنی تو حلق طرف...
بنظر شما حجاب چیز خوبیه اوکی
میای به طرف محترمانه میگی
طرف یا حرفتو قبول مبکنه یا رد میکنه
قرار نیست همه مثل شما فکر کنن...
درباره پوشش هرکس عقیده ای داره
یکی میخواد بدون روسری اصلا بیاد بیرون
حق انتخاب داره...
شما نمیتونی براش تعیین تکلیف کنی

اینو اول میگم یادگاری داشته باشید!
هر وقت خواستید درباره گربه حرف بزنید اینو داشته باشید

گربه حیوونیه که هر چی بهش خوبی کنی آخرش چنگ میندازه
فقط کافیه منافعش یکم به خطر بیوفته!
سریع موضع میگیره!

‏.........................

‏1)چرت و پرتهاتون رو راجع سایت افسران شنیدم
فرض که اصل سایت افسران برا اقایانیه که به قول شما فاسدن(که از نظر شما مطلق همینه بارها تو حرفاتون نمود داشته)
پس مطالبی که مردم و بچه های افسران میذارن هم منافعشون توشه؟
بنده های خدا یه عده مثل ایرانی اسلامی هستن
خودشون مینویسن و طراحی میکنن

‏2)شما مارو فریب خورده میخونید

همونا که وقتی هم وطن هات(که تو مارو ازشون جدا کردی تو نظر قبلیت) نفت رو ملی کردن خودشونو به در و دیوار زدن!
خوش خیال!
خوش غیرت!
آمریکا همونه که رأی پدرانت رو نادیده گرفت و با پول دادن و فریب ارازل کار خودشو کرد!

خوش غیرت!
یادت رفته داری سنگ کی رو به سینه میزنی و خواسته و ناخواسته داری بهشون سواری میدی و تو زمین اونا بازی میکنی!

باز بگم؟

‏3)چی شده که الان یهو موافق حجاب(ولو اندک) شدی که یه ذره اش واجبه
ببینم

به کسی چه ربطی داره
یا درست باشه!
‏4)تن شهدا تو گور وقتی میلرزه که پایه های دین خدا سست بشه و بخوان سستش کنن

امثال شهید بیضایی و سردار شهید تقوی و شهید محمد حمیدی و شهید غفاری و ده ها ایرانی شهید که تو عراق و سوریه شهید شدن عین حرفای ما رو میزدن

‏5)از آزادی بیانته این حرفا!

شهید آوینی که اتفاقأ از نظر شما جیره خوار دولته میگن
تو جمهوری اسلامی همه آزادن جز بچه حزب اللهی ها!

‏6)فرقه بین اونی که میدونه و نمیدونه!

مارو خرافاتی و جاهل میدونید!
انسان رو از دشمنش بشناس

دشمن جمهوری اسلامی رو نگا کن!

ولله حق و حقیقت رو پیدا کردم و شب و روز بین حق و باطل فکر کردم!

تو میخوای حق رو از پهلوی باطل بکشی بیرون!

به یاد بیار مردم شام رو زمان معاویه که تبلیغات چه اثری گذاشت روشون!

خدا حفظت کنه

یه چیز منو سوزوند از حرفات
اون ها به دشمنان غیر هم خون خود رحم نکردند
ما به خودمون رحم نمی کنیم. زموني که مجاهد هارو ميگرفتن اون هارو خانواده‌های خودشون لوشون داده بودن
تو تضاهرات ها که گلوله می بستند به هم شهریار شون هم وطناشون اونهارو میزدند من با چشم خودم دیدم
وقتی آدم می خواد بترکه اما خودش رو به خاطر جان خودش و اطرافياش کنترل میکنه چی
با با جمش کنید شما زور دستتون هست حق هم میدم که از قدرتتون دفاع کنید ولی خیلی پررو هستید مياييد میگید ما خوبيم
هیچی نگيد
حالا یه وقتی نوبت ما هم می رسه
اونوقت بهتون میگیم
پاسخ
اعمال هرکی به خودش مربوطه بعدشم با رومیا موافقم مهم نیته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ρяіηᴄεss ᗩʟɪs Dɪ¢ᴛαᴛᴏя

پاسخ
یه چیز در مورد آزادی
لاسوگاسي ها میگن تا زمانی که آزادی دیگران رو صلب نکنی آزاد هستی

(22-07-2015، 15:53)NəᗩG!₦ᗩ-м Dictator نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعمال هرکی به خودش مربوطه بعدشم با رومیا موافقم مهم نیته
من میام میزنم تو گوشت میگم نيتم خیر بود

اصل نیت هست
پاسخ
(22-07-2015، 15:51)Mr.world8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2015، 13:55)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2015، 10:25)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااا اسلاما
واااااا مصیبتا
چ گناه بزرگی...

اسلام به خطر افتاد
تن شهدا تو گور لرزید
...

واقعا خجالت آور فکرتون انقدر بسته ست انقدر خرافات و این حرفای پوچ رو کردن تو مغزتون که ذره ای تحمل آزادی و تحمل عقیده ای مخالف خودتونو ندارید....
البته تقصیر خودتون نیست، شما سر جمع سنتون به بیست سالم نمیرسه... مقصر اصلی افراد پشت پرده ن
رک بگم شما بازیچه دست کسایی هستید که این مزخرفاتو(عکس نوشته ها رو درست میکنن) کسایی که تو سایتایی مثل افسران و ظهور12 و شیعه آنلاین
90% این عکس نوشته هام از شهدا و دین مردم سواستفاده میکنن تا سوار احساسات و تعصب مردم بشن...
آزادی پوشش یکی از اصلی ترین حقوق اجتماعیه... هیچکس حق نداره اونو به بهونه های مسخره سلب کنه...
(البته آزادی پوشش به معنای آزادی مطلق نیست چون آزادی مطلق هیچ جا وجود نداره و همیشه ی حد و مرزی هست)

ببخشید لحنم یکم تند بود... روی صحبتم بیشتر با کسایی بود که اینا رو میسازن نه شما که فقط کپی پیس میکنید

(20-07-2015، 15:23)13790 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید چیکار کرد
شما بگو چیکار کرد
و دوما من یا هرکس دیگه برم تو کوچه یه خانومی حجاب درستی نداره یا بهتر بگم خیلی خیلی از حد گذرونده را امر به معروف و نهی از منکر کنم
اولا که به من میگن پررو
اونا میگن فلانی به اسم امر به معروف میره با فلانی که  چی و چیه هر روز صحبت میکنه

حق انتخاب داره...

سریع موضع میگیره!

فرض که اصل سایت افسران برا اقایانیه که به قول شما فاسدن(که از نظر شما مطلق همینه بارها تو حرفاتون نمود داشته)

خوش خیال!
خوش غیرت!

خوش غیرت!

باز بگم؟

ببینم

به کسی چه ربطی داره
یا درست باشه!

انسان رو از دشمنش بشناس

خدا حفظت کنه

ما به خودمون رحم نمی کنیم. زموني که مجاهد هارو ميگرفتن اون هارو خانواده‌های خودشون لوشون داده بودن
تو تضاهرات ها که گلوله می بستند به هم شهریار شون هم وطناشون اونهارو میزدند من با چشم خودم دیدم
با با جمش کنید شما زور دستتون هست حق هم میدم که از قدرتتون دفاع کنید ولی خیلی پررو هستید مياييد میگید ما خوبيم
هیچی نگيد
اونوقت بهتون میگیم

چی میگی؟

ضد ارزش بودن صرف به چه درد میخوره؟

پسر جون
من حتی کارت بسیج ندارم
پس ببند خواهشا...
شیعیان امامم لذت ببرن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
(22-07-2015، 17:59)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2015، 15:51)Mr.world8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واااااا اسلاما
واااااا مصیبتا
چ گناه بزرگی...

اسلام به خطر افتاد
تن شهدا تو گور لرزید
...

باید چیکار کرد
شما بگو چیکار کرد
اولا که به من میگن پررو

حق انتخاب داره...

سریع موضع میگیره!

خوش خیال!
خوش غیرت!

خوش غیرت!

باز بگم؟

ببینم

به کسی چه ربطی داره
یا درست باشه!

انسان رو از دشمنش بشناس

خدا حفظت کنه

هیچی نگيد
اونوقت بهتون میگیم

چی میگی؟

ضد ارزش بودن صرف به چه درد میخوره؟

پسر جون
من حتی کارت بسیج ندارم
پس ببند خواهشا...

ضد ارزش بودن ها باعث پیشرفت می شود

آقا بزرگ چیزی رو پيشونيم نوشته
گوشام دروازه و پشتشون مخملی
ولی یه چیزی گفتی اصلا ربطی به بحث نداشت
وقتی چیزی برای گفتن نداری خواهشا به تخریب کسی نپرداز و موضوع رو عوض نکن
پاسخ
(22-07-2015، 15:15)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: )شما مارو فریب خورده میخونید

خوش خیال!
خوش غیرت!

خوش غیرت!

باز بگم؟
ما داریم درباره ازادی های اجتماعی و حقوق اولیه شهروندی حرف میزنیم بعد شما پای شهدا و آمریکا رو میکشید وسط که حرف خودت رو موجه جلوه بدی
خیلی جالبه =)))
دشمن هراسی یکی از بزرگترین سلاح های نظام دیکتاتوری (حتی امریالیستی مث امریکاست)
ی دشمن برای خودشون درست میکنن اگه حتی مخیافه برادران بسیجی باهاشون زد و بند داشته باشن
بازم برای مردم ازش دیو میسازن و به بهونه ی اون هرگونه صدای مخالفی رو خفه میکنن
چیزی که تو این کشور به وضوح میبینیم
همه بدی ها از طرف غرب و امریکاست و هرکی بدحجابه یا از آزادی مردم دفاع میکنه یا حتی نظری مخالف داره
داره سنگ آمریکا و اسراییل رو به سینه میزنه! هر کیم چشم بسته حرفای سیستم حاکم رو تمرار کنه میشه بسیجیه مخلص و پاسدار خون شهدا .-.
هیچکی حرف نزنه هرکاری که ما میگیم بکنید که دژژژژژمن پشت درها کمین کرده...
یکم دیدتو بازتر کن عزیز.. مطالعاتتو بیشتر کن... ببین ی سیستم دیکتاتوری اصلا همین امریکا چطوری عمل میکنه...
فرق نظام های مختلف در چیه بالایی ها چطوری حرفاشونو بخورد توده مردم میدن...
ما تایید گر کسی نیستیم همین امریکا سیستمش کلی ضعف و ایراد داره...
هیچ چیزو مطلق نبین برادر...
درمورد استعمارم ب چند خط توضیح بدم بدک نیست:
وقتی خرافات و تعصب و خشونت تا مغز و استخون یه ملت رخنه کنه
همیشه ی یک کشور یک فرد یک گروه هست که از فرصت در جهت مناقع خودش استفاده کنه
اگ همین ایران به خرافات کشیده نمیشد و قدرت خودش رو حفظ میکرد
غربی ها نمیتونستن استعمارمون کنن...
استعمار جای خودشو به روابط دیپلماتیک میداد...
(همونطور که در سال های 52 و تا 55 در زمان شاه دیدم)
مثال:
زمان شاه عباس ایران از سه نقطه مورد تهدید قرار گرفت ولی شاه عباس با هوش و درایت خودش هر سه نهدید رو خنثی کرد
پرتغالی ها  در مرزهای جنوبی مشکل ایجاد میکرد، شاه عباس انگلیس رو تهدید کرد اگه مارو تو بیرون روندن پرتغالی ها حکایت نکنی روابط تجاریمونو کلا قطع میکنیم
از اونجایی که انگیلیس با پرتغال رقابت داشت با کمال میل قبول کرد و کارخانه توپ سازی تو اصفهان ساخته شد به کمک انگلیس...
و پرتغال رو از خلیج فارس بیرون روندن
ازبک ها تو شرق، عثمانی ها تو غرب مشکل ایجاد میکردن.
اول با عثمانی ها صلح کرد و حتی قسمتی از خاک ایران رو بهشون داد... رفت شرق ازبک ها رو سرکوب کرد
بعد دوباره به غرب رفت عثمانی عا رو تو چند جنگ شکست داد و علاوه بر پس گرفتن خاک ایران قرارداد صلح دیگه ای رو کرد تو پاچشون...

اینجاست که میگن از ماست که بر ماست

نقل قول: )چی شده که الان یهو موافق حجاب(ولو اندک) شدی که یه ذره اش واجبه
ببینم

به کسی چه ربطی داره
یا درست باشه!

یکی از مشکلات اساسی ما اینکه همچی رو سیاه و سفید میبینیم...
وقتی حرف از آزادی به میون میاد(حالا هر نوعش) فکر میکنیم منظور آزادی مطلق و بی قید و شرطه
درصورتی که تو هیچ مکتب فکری حتی آنارشیستش همچین آزادی وجود نداره
اصلا غیر قابل اجراست و سنگ رو سنگ بند نمیشه
ازادی کاملا یک امر نسبیه...
وقتی از ازدی پوشش کشورهای غربی حرف میزنیم منظور این نیست که اونجا هرکسی هرجوری دوست داره میتونه بیاد...
قطعا کسی لخت بیاد بیرون بازداشت میشه و باهاش برخورد میشه و جریمه میشه
ی جا خودم دهه 80 یا 90 (دقیق یادم نیست) تو یکی از ایالت های امریکا زنی اگه دامنش از سر زانوهاش تا ی حدی کوتاه تر میشد توسط پلیس جریمه نقدی میشد...

اینکه میگید چون بعد ازادی حجاب ی محدودیتی قرار داده میشه(که قطعا همینطوره)
و ی سری هستن اون محدودیت رو هم میشکنن (که بازم قطعا همینطوره) پس همین وضعیت خوبه
و زنا به اجبار تو گرمای باید با گونی بیاد بیرون ی جور سفسطه ست و کلا پاک کردن صورت مسئله...
وضعیت آزادی پوشش زنا و کلا آزادی های اجتماعی تو ایران(نسبت به کشورای دموکرات) اصلا مناسب نیست و باید اصلاح بشه...
اینکه تو کاملا لخت بیای بیرون هیچ جای دنیا پذیرفته نیست و اینکه مجبورت کنن با روسری بیای بیرون بازم هیچجای دنیا پذیرفته نیست...
نمیشه به بهونه یه سری ناهنجاری ها که با برنامه ریزی دقیق و حساب شده تا حدود زیادی میشه جلوشو گرفت تو همین نقطه توقق کرد
دوباره میگم وضعیت پوشش و محدویت هاش تو ایران از هر نظر(جز اسلامی که آقیون به خورد ملت دادن و داعشم همین عقیده رو داره) مناسب و انسانی نیست

نقل قول: تن شهدا تو گور وقتی میلرزه که پایه های دین خدا سست بشه و بخوان سستش کنن

ی ضرب المقل جالب وقتی این تیکه از حرفتو میخوندم یادم اومد:
بچه عزیزه ولی ادب عزیزتره...
این شهدا رو سر ما جا دارن!
به هردلیلی رفتن جونشونو فدا کردن براشون احترام قائلیم
ولی نمیشه چون رفتن شهید شدن پس حتما باید افکار اونا بزور بر جامعه حاکم باشه
وهرکی کخالفشون فکر کنه رو دستگیر و کحازات کنن.-.
مثلا اگه شهدا بگن برفرض مردم باید از این به بعد با شلوار صورتی بیان بیرون همه باید به احترام شهدا شلوار صورتی بپوشن؟؟؟
شما اگه خیلی برات مهمه شلوار صورتی بپوش به بقیه کاری نداشته باش برادر
ولی مسئله چیز دیگه ایه امثال شما دارید از اسم و احترامی که شهدا در بین مردم دران سواستفاده میکنی
خیلی از شهدا روحشون از وصیت نامه هایی که براشون جعل شده خبر نداشته....
خیلی از شهدای دفاع مقدس اگه الان بودن تو بند 209 اوین به سر میبردن...
شهدای هر کشور ارزش معنوی برای جامعه دارن! ولی تو این نوع حکومت ها که تو کوچک ترین جزییات زندگی مردم دخالت میکنه به ابزار سیاسی تبدیل شدن

نقل قول: دشمن جمهوری اسلامی رو نگا کن!

شما دشمن مردم ایرانو نگاه کن...
بزرترین ضربه رو به این کشور و مردم (در همه زمینه ها) همینی که اون بالا بولد کردم زده

موفق باشی

سقف آزادی رابطه مستقیم با قامت فکری مردمان دارد , با همت بلند مردمان سقف بلند میشود , در جامعه ای که قامت تفکر و همت مردم کوتاه باشد سقف آزادی هم به همان نسبت کوتاه میشود .
وقتی سقف آزادی کوتاه باشد، آدمهای بزرگ سرشان آنقدر به سقف میخورد که حذف میشوند، آدمهای کوتوله اما راحت جولان میدهند، بعضی از آدمهای بزرگ هم برای بقا آنقدر سرشان را خم می کنند که کوتوله میشوند.
و زندگی شان میشود جهنم!
"تئوﺩﻭﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﯾﻮﻓﺴﮑﯽ "

پسر خوب
‏1)
من در جواب منافعت منابعت رو نقد کردم!
تو حرفایی زدی و نسبت دادی که فقط تو همون چیزایی که تو گفتی میخوای خودتو موجه جلوه بدی پیدا میشه
‏2)
دشمن درست کردن چیه؟
یه کم سرتو از ایران بیار بالاتر همسایه هاتو نگا کن
فک کردی افغانستان از اول ویران بود؟
ویران شد
فک کردی عراق خراب بود؟
خراب شد

ببین
تو دنیا رو از دید کتاب و خود غربی ها میبینی
تو میگی شاه عباس
خوبه
منم میگم احسنت
ولی بیا یه نیم نگاهی به ایران و روسیه بنداز!

ایران الان رو با ایران صفویه قیاس نکن!
ایران اون موقع با کشورایی مثل هلند و فرانسه و روباه مکار و پرتغال و اسپانیا تفاوتی نداشت...
ایران منابع صادراتی و بازار مناسب اونا
و دارای قدرت نظامی فوق العاده بود
اسم رییس جمهور چن سال پیش ترکیه یادم رفته
به بوش گفت ما نصف اروپا رو گرفتیم ولی نشد یه وجب از خاک ایران رو بگیریم
تو الان در مقام قیاس نظامی انگلیس و آمریکایی
رابطه ایران اون موقع این جوری
تفاوتی بین ما و اروپا نبود
اونا نیرو دریایی داشتن
ما منابع بیش از اندازه

‏3)پسر خوب
سیاه سفید اینه بگی کامل!
مثل عربستان

تو از صد میگی بیست من میگم هشتاد
ببین پسر خوب
هر چیزی تأثیر اجتماعی داره
بارها بحث کردیم
زن مرکز خانواده اس
اهمیتش صد برابر مرده
زن عفیف باشه خانواده آسمانی میشه
زن خراب باشه خانواده هم خراب میشه

زنی که پوشش بد داره
باعث میشه مردی که زن داره تحریک بشه
نسبت به زنش سرد شه!

حالا تو میگی مرد چشمشو کنترل کنه

حالا تو مردی رو در نظر بگیر که خرابه
خوب اون همون زنی که تو ذهنته که بدون نیت بد آرایش میکنه رو خراب میکنه
تو فرض کن یه بار اتفاق افتادن برا یه زن چه تأثیر بدی میذاره تو زندگیش و رابطه اش با شوهرش...
ولو خودش نخواد

4)متأسفانه تو انسان رو صددرصد میدونی
عدل خدا زیر سوال میره

میگی زن چرا باید اگه پوشش بدی داره توسط جامعه مجازات شه
ولی مرد چشم چرون(حدأقل مجازاتی برابر زن)توی جامعه نداره

اینجاست که همون بی دینی جواب نمیده
خدای عادله که اون وقت عدالت رو گسترش میده

‏5)باز بی دینی اینجا جواب نمیتونه بده

اول این که شهید کسیه که شجاعت داره
شجاعت از یقین به راهت حاصل میشه

پس یعنی یک سر و گردن بالاتر از بقیس...

شهادت از نظر دین لیاقت میخواد
مردان برگزیدن که میرن
مردان برگزیده هم با درایت هستن!

هیچ وقت شهیدی نیست حرف بدی بزنه

‏6)نهج البلاغه رو بخون!
حکومت الهی(حتی اگه جمهوری اسلامی رو قبول نداری)اونجا نمود داره
ببین چی میگه...
خطبه 3 و 27 از نمونه هاش هستن
یا نامه حضرت به مالک اشتر

‏7)
دموکراسی با جمهوری فرق داره!

ما دموکراسی نداریم
جمهوری داریم
دموکراسی:خواسته های اکثریت هر چی باشه
جمهوری:اکثریت بر مبنای حق

زیر سایه حکومت خدا رهبر حکومت میکنه!

حضرت علی:
بنده دیگری مثل خودت نباش
زیرا خداوند تو را آزاد آفریده است

انسان بنده دنیا هم میتونه باشه!

والسلام لأهله
شیعیان امامم لذت ببرن

پاسخ
 سپاس شده توسط ایرانی اسلامی
(22-07-2015، 18:40)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='saeedrajabzade' pid='2976678' dateline='1437567353']
نقل قول: شما دشمن مردم ایرانو نگاه کن...

موفق باشی

و زندگی شان میشود جهنم!
"تئوﺩﻭﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﯾﻮﻓﺴﮑﯽ "

پسر خوب
‏1)
من در جواب منافعت منابعت رو نقد کردم!
تو حرفایی زدی و نسبت دادی که فقط تو همون چیزایی که تو گفتی میخوای خودتو موجه جلوه بدی پیدا میشه(از افراد بیننده سوال دارم که این جمله یعنی چه)
‏2)
دشمن درست کردن چیه؟
ویران شد
فک کردی عراق خراب بود؟
خراب شد
(خودشون خودشون رو ویران کردند)
ببین
تو دنیا رو از دید کتاب و خود غربی ها میبینی
تو میگی شاه عباس
خوبه
منم میگم احسنت
ولی بیا یه نیم نگاهی به ایران و روسیه بنداز!(من غلت میکنم بگم شا عباس خوبه )

ایران الان رو با ایران صفویه قیاس نکن!
ایران اون موقع با کشورایی مثل هلند و فرانسه و روباه مکار و پرتغال و اسپانیا تفاوتی نداشت...
اونا نیرو دریایی داشتن
ما منابع بیش از اندازه
(باريک
اقابزرگ الان در حال حاضر قدرت نظامی آمریکا از تمام دنیا بیشتر هست
اگه آمریکا و ناتو بخوان کل دنیارو ميتونن بگیرن)
‏3)پسر خوب
سیاه سفید اینه بگی کامل!
مثل عربستان
(یعنی چی الان)
تو از صد میگی بیست من میگم هشتاد(این یعنی چي)
ببین پسر خوب
بارها بحث کردیم
زن مرکز خانواده اس
اهمیتش صد برابر مرده

زنی که پوشش بد داره
نسبت به زنش سرد شه!

تو فرض کن یه بار اتفاق افتادن برا یه زن چه تأثیر بدی میذاره تو زندگیش و رابطه اش با شوهرش...
ولو خودش نخواد
(مثل این هست که آب نخوریم چون ممکنه بپره توی گلومون خفه بشیم
به جای این کارا میشه مرد های مشکل دار رو درست کردر)

4)متأسفانه تو انسان رو صددرصد میدونی
عدل خدا زیر سوال میره
(باز هم چیزی نفهمیدم )

( نیگا کن
برای عمر به معروف یاید نگاه کنی بعد مجازات چشم چروني رو باید روی فرد اعمال کنند)

مردان برگزیدن که میرن

(حالا که چه
کی گفته
همین فیلم اخراجی های یک از دوستانتون چی ميگه)
‏6)نهج البلاغه رو بخون!
ببین چی میگه...

‏7)
دموکراسی با جمهوری فرق داره!

ما دموکراسی نداریم
جمهوری داریم
دموکراسی:خواسته های اکثریت هر چی باشه
جمهوری:اکثریت بر مبنای حق

زیر سایه حکومت خدا رهبر حکومت میکنه!
(آین جمله مث آی حرف هست که میگه
پادشاهان از طرف خدا انتخاب شدند)

حضرت علی:
بنده دیگری مثل خودت نباش
زیرا خداوند تو را آزاد آفریده است

انسان بنده دنیا هم میتونه باشه!

والسلام لأهله

برادر جوابات رو تو پرانتز دادم
اما باز میگم ربطی به بحث ندارهمن میگم ما افراد ایرانی به خودمون رحم نمی کنیم چجوری توقع داریم از اون ها
دوست داری قدرت یک چیز ذاتی هست هرکس نداشته باشد مشکل روانی دارد
پاسخ
اگر انصاف و درک داشتی این حرف رو نمی نوشتی مستر..... چرا اسم فارسی برای خودت نمیزاری؟؟؟ معمولاشکلک خنده رو به عنوان شوخی می گیرن قصد بنده هم شوخی بود منطق شما جماعت همینه؟؟؟ با جدل و مغالطه؟؟؟ و قتی هم که جواب ندارید یا جواب ما سکوته یا توهین یا مسخرگی های آغایون این چیز هایی است که تو این سایت دیدم. بحث در مورد اثبات ولایته یارو می گه چرا گرونیه؟؟؟ عین گنجشک از این شاخه به اون شاخه.یک نمونه مدیر موسیقی و رفقاش از  یک بار از یکیشون مدرک خواستم سکوت کرد مشت نمونه خرواره. مثل بعضی ها مثل اون دو تا شکارچی که توی بیابان می رفتند یک سیاهی دیدند یک گفت بزه یک هم گفت کلاغه وقتی رسیدند بهش اولی گفت نگفتم بزه دومی از روی لجاجت و تعصب گفت عجبا بز هم می پرد؟؟؟ اگر نمی تونید حرف علیه رهبری و امام بزنید یک نگاهی به شبکه های لس آنجلسی و فراری ها بزنید حالتون بهم می خوره از مزخرفاتشون در ضمن توی سخنرانی رهبری با دانشجویان  این حرف بود که بعد از انقلاب یک جریانی راه افتاد که می خواستند آرمان های انقلاب رو بشورند بزارن کنار بله ما توی خودمون منافق هم داریم آدم توی راه حق ضربه زیاد می خوره هم از خودی هم بیخودی میگن شهدا برای ما قابل احترامن!!! چرا راهشونونمیری پمپ باد. میگن وصیت هاشون تحریف شده یک بار رفتید وصیت بیش از سیصد هزار شهید این مردم رو بخونید رفتید خونه هاشون؟؟؟؟ کسی که خودش رو زده به خواب نمی شه بیدار کرد و کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر لگد دشمنش بیدار خواهد شد می گن شهدا الان اگر بودن زندان بودن جانبازا شهیدای زنده هستند می دونید حاج حمید باکری برای دوران بعد از جنگ می گه؟؟؟ دعا کنید خداوند شهادت را نصیب شما کند در غیر این صورت بعد از پایان جنگ عده ای از گذشته خود پشیمان می شوند و به ارزش ها پشت می کنند(منافقین) دسته ای بی تفاوت(قاعدین) دسته ای هم حساس مسئولیت کرده وفادار می مانند(؟؟؟؟)که در این صورت از شدت غصه ها و مصایب دق خواهند کرد خدایا مرگ مارو برسان می گن ما گماشته ایم درسته ما گماشته اسلام و شما گماشته آمریکا و صهیونیست هستین چرا ؟؟؟ چون در موقعی که جهان اسلام نیاز به وحدت دارد از درون این درخت رو می خورید اگر ما بچه ایم قاسم ابن الحسن توی کربلا با این بچه بود حماسه آفرید برای کسانی می گم که هنوز با انصاف اند اگر می خواهید کسی رو بشناسی ببینید دشمنانش دربارش چی میگن تمجید آنیست که دشمن درباره کسی بگوید این فکرا از کجا میاد؟؟؟ از ماهواره ها از کتاب های که دشمن برامون نوشته ما به عنوان مدرک دیگران رو به این کتب ارجاع می دهیم از کتاب هایی که با هدف تخریب توی دانشگاه ها تدریس می شه از شخصیت هایی که معلوم نیست با چه هدفی به عنوان اندیشمند بزرگ شدن و چون مرغ همسایه غازه برای ما هم بزرگن مگه ما بی ریشه ایم؟؟؟ از حماقت بیخودی ها خسته شدم  اون هایی که خواب آمریکا رو می بینند و از خوبی هاش می گویند خدا بیدارشان کند
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
 سپاس شده توسط ایرانی اسلامی

نقل قول: من در جواب منافعت منابعت رو نقد کردم!
منابع من .-.
غزیز من من کپی پیس نمیکنم حرفام...
حرف اگه درست باشه از هر منبعی باشه برام پذیرفته ست...
وقتی از سایت افسران یا.. اسم میبرم این نشون میده دیدمشون
ولی آیا شما به خودت جرات دادی یه سر به منابع مخالف عقیده ت بزنی؟؟؟
یا با برچسب زدن بهشون حتی به خودت زحمت ندادی رفرنساشونو ببینی یا حتی مطالبشونو نقد کنی؟؟؟
برچسب ها: فتنه گر، اسراییلی، غربی، شیطان پرست، همجنسباز، بهایی، امریکایی

نقل قول: دشمن درست کردن چیه؟
ویران شد
فک کردی عراق خراب بود؟
خراب شد
درمرودش تو پست قبل توضیح دادم!!!!
فک کنم نمیخونی اصلا...
ترکیه و ارمنستان و ترکمنستان و آذربایجانم همسایمونن...

نقل قول: ایران الان رو با ایران صفویه قیاس نکن!
اونا نیرو دریایی داشتن
ما منابع بیش از اندازه
الان دقیقا چ تفاوتی کرده؟؟؟
ایران الانم نفت و گاز داره
اونا قدرت نظامیشون بیشتره
زمان شاه(بین سال های 52 تا 55 ) رو میتونم مثال بزنم
که شاه از اهرم نفت برای فشار به غرب استفاده میکرد

نقل قول: تو از صد میگی بیست من میگم هشتاد
ببین پسر خوب
بارها بحث کردیم
زن مرکز خانواده اس
اهمیتش صد برابر مرده
الان هرکی چادر سرش کنه عفیفه هرکی بی روسری بیاد بیرون خرابه عایا؟؟؟؟

نقل قول: زنی که پوشش بد داره
نسبت به زنش سرد شه!

ولو خودش نخواد
دقت کردی داری به مردا توهین میکنی؟؟؟
مردی که با دیدن موی زن تحریک جنسی شه باید بره پیش روان پزشک
الان تو همه ی کشورا تا مردا تو خیابون زن بدون روسری میبینن تحریک میشن؟؟؟
الان با این اوضاعی که بوجود اوردید تو سی سال زن حتی اگه چادرم سرش کنه ی سری رو تحریک میکنه
ولی اگه پوشش استاندارد(مثل همه جای دنیا) عادی میشد این اتفاق نمیوفتاد..اونوقت بدون روسری تردد کردن زن ها ی چیز عادی تو جامعه میشد
مردم بهش عادت میکردن(مثل سی سال پیش که اینطوری بود و عکساشو ی بار گذاشتم...

دقت کردی حجاب اجباری فقط تو ایرانه؟؟؟ حتی عربستان که اوضاع زنا اونجام چندان جالب نیست
خیلی جالبه استدالت قبلا هم همینو اوردی برات مثال زدم و گفتم سگو آزاد گذاشتیدو سنگو بستید الان دوباره همونا رو تکرار میکنی
ی سری دلایل گنگ و مبهم... بدون هیچگونه تحقیق علمی پشتش
ابنکه زن خراب میشه و بنیان خانواده میپاشه و...
الان مثلا بنیان خانواده خیلی محکم تر از زمان شاهه که مردم آزادی پوشش داشتن؟؟؟
الان امار طلاق تو ایران خیلی پایینتر از بقیه کشورهاست؟؟؟
شاید بگی تاثیر فیلمای غربیه و فلان
ولی همین فیلما تو کشورای دیگه هم نمایش داده میشه
فقظ مختص ایران نیست
سریال حریم سلطان به چندین زبان ترجم شده....
دلیلش اینا نیست دلیلش عقده ای بار اوردن نسل جوونه...
محدودیت های بیجا و که جامعه رو سرخورده کرده...
تو همین فضای مجازی ببین این سی ساله چی بسر جوونا اوردید؟؟
تاحالا با خودت فکر کردی؟؟؟ نه فکر نکردی چون خیلی راحت همه انداختی گردن غرب و خارجی ها و ماهواره و کوفت و زهرمار خیال خودتو راحت کردی

نقل قول: متأسفانه تو انسان رو صددرصد میدونی
عدل خدا زیر سوال میره

مردان برگزیدن که میرن

‏6)نهج البلاغه رو بخون!
ببین چی میگه...
اینا عقاید دینی جنابالی هست و برای خودت محترمن
ولی حق نداری به خورد بقیه بدیش
تو بحث منطقی این عقاید هیچ ارزشی ندارند
گفتم که شما میتونی به گفته شهدا و امامان عمل کنی و زن چادری و هم عقیده خودت انتخاب کنی...
خیلیم عالی
ولی به کسی که این عقیده رو نداره کاری نداشته باش...
امیدوارم واضح سونده باشم منظورمو

نقل قول: دموکراسی:خواسته های اکثریت هر چی باشه
اشتباهیه که اکقرا درباره دموکراسی میکنن
سرباز جان به جرات میتونم بگم شما از دموکراسی فقط املاءشو یاد گرفتی
دموکراسی یعنی خواست اکثریت با حفظ حقوق اقلیت و آزادی های فردی و اجتماعی + حقوق اولیه بشر

شما خواهان جمهوری هستی ولی این چیزی که هست نه جمهوریه نه دموکراسی
به این نوع حکومت میگن حکومت توتالیتر (از نوع دینیش)
شما اینو میخوای ولی مردم ایران اینو نمیخوان..
و تاریخ ثابت کرده حکومت های دیکتاتوری یا بوسیله مردمشو یا بوسیله نیروهای خارجی محکوم به نابودین...
شک نکن

(22-07-2015، 20:08)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر انصاف و درک داشتی این حرف رو نمی نوشتی مستر..... چرا اسم فارسی برای خودت نمیزاری؟؟؟ معمولاشکلک خنده رو به عنوان شوخی می گیرن قصد بنده هم شوخی بود منطق شما جماعت همینه؟؟؟ با جدل و مغالطه؟؟؟ و قتی هم که جواب ندارید یا جواب ما سکوته یا توهین یا مسخرگی های آغایون این چیز هایی است که تو این سایت دیدم. بحث در مورد اثبات ولایته یارو می گه چرا گرونیه؟؟؟ عین گنجشک از این شاخه به اون شاخه.یک نمونه مدیر موسیقی و رفقاش از  یک بار از یکیشون مدرک خواستم سکوت کرد مشت نمونه خرواره. مثل بعضی ها مثل اون دو تا شکارچی که توی بیابان می رفتند یک سیاهی دیدند یک گفت بزه یک هم گفت کلاغه وقتی رسیدند بهش اولی گفت نگفتم بزه دومی از روی لجاجت و تعصب گفت عجبا بز هم می پرد؟؟؟ اگر نمی تونید حرف علیه رهبری و امام بزنید یک نگاهی به شبکه های لس آنجلسی و فراری ها بزنید حالتون بهم می خوره از مزخرفاتشون در ضمن توی سخنرانی رهبری با دانشجویان  این حرف بود که بعد از انقلاب یک جریانی راه افتاد که می خواستند آرمان های انقلاب رو بشورند بزارن کنار بله ما توی خودمون منافق هم داریم آدم توی راه حق ضربه زیاد می خوره هم از خودی هم بیخودی میگن شهدا برای ما قابل احترامن!!! چرا راهشونونمیری پمپ باد. میگن وصیت هاشون تحریف شده یک بار رفتید وصیت بیش از سیصد هزار شهید این مردم رو بخونید رفتید خونه هاشون؟؟؟؟ کسی که خودش رو زده به خواب نمی شه بیدار کرد و کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد زیر لگد دشمنش بیدار خواهد شد می گن شهدا الان اگر بودن زندان بودن جانبازا شهیدای زنده هستند می دونید حاج حمید باکری برای دوران بعد از جنگ می گه؟؟؟ دعا کنید خداوند شهادت را نصیب شما کند در غیر این صورت بعد از پایان جنگ عده ای از گذشته خود پشیمان می شوند و به ارزش ها پشت می کنند(منافقین) دسته ای بی تفاوت(قاعدین) دسته ای هم حساس مسئولیت کرده وفادار می مانند(؟؟؟؟)که در این صورت از شدت غصه ها و مصایب دق خواهند کرد خدایا مرگ مارو برسان می گن ما گماشته ایم درسته ما گماشته اسلام و شما گماشته آمریکا و صهیونیست هستین چرا ؟؟؟ چون در موقعی که جهان اسلام نیاز به وحدت دارد از درون این درخت رو می خورید اگر ما بچه ایم قاسم ابن الحسن توی کربلا با این بچه بود حماسه آفرید برای کسانی می گم که هنوز با انصاف اند اگر می خواهید کسی رو بشناسی ببینید دشمنانش دربارش چی میگن تمجید آنیست که دشمن درباره کسی بگوید این فکرا از کجا میاد؟؟؟ از ماهواره ها از کتاب های که دشمن برامون نوشته ما به عنوان مدرک دیگران رو به این کتب ارجاع می دهیم از کتاب هایی که با هدف تخریب توی دانشگاه ها تدریس می شه از شخصیت هایی که معلوم نیست با چه هدفی به عنوان اندیشمند بزرگ شدن و چون مرغ همسایه غازه برای ما هم بزرگن مگه ما بی ریشه ایم؟؟؟ از حماقت بیخودی ها خسته شدم  اون هایی که خواب آمریکا رو می بینند و از خوبی هاش می گویند خدا بیدارشان کند

دوست عزیزمون در پی اثنات حرفاش گذریم به صحرای کربلا زدن...
ماشاالله به اینهمه سفسطه...
 وسط بحث منطقی پای اعتقادات دینیشونو میکشن وسط بعد میگن بحت بعد به ما میگن مغالطه میکنید .-.
من نمیدونم از کجای حرف من برداشت کردید امریکا خوبه =)))
در جواب سرباز خدا گفتم کارتون تو برچسب زدن به حقایق و انداختنش ی گوشه فوق العاده و مثال زدنیه...
درمورد مدرک نمیدونم کدوم رفقا رو میگید ولی اگه منظورتون منه امکان نداره مدرکی برای حرفام ارائه نداده باشم
بفرمایید لطفا اگه منظور منم
بعدم شما از آرمان های انقلاب چی میدونید؟؟؟ جز اونچیزی که بخوردتون دادن؟!!!
انقلاب از کجا شروع شد؟ مردم چی میخواستن ؟ مجاهدین اوایل انقلاب چی شدن؟
ولایت مطلقه فقیه از کی مطرح شد؟؟؟
یه نگاهی به این گزارش بندازید بدک نیست
گرچه از قبل بهش برچسب غربی زدید...
دیگه جامعه ایران خواستار این دگم اندیشیا نیست و دورانش به سر اومده
حالا پای حسین ابن علی و شهدا و امامان و 124 هزار پیامبر رو بکشید وسط
تاعاغا و آقازاده ها راه چپاولشون باز شه و مردمم هر روز به ی بهونه ای(بدحجانی و آب بازی و...) تو سرشون بزنن
ولی جامعه دیه از حق حداقل آزادی هاش نمیگذره و ی راهی برای مبارزه پیدا میکنه

http://trainbit.com/files/0308701884/1.pdf
http://trainbit.com/files/1308701884/2.pdf
http://trainbit.com/files/7308701884/3.pdf
The music feels better

پاسخ
 سپاس شده توسط Mr.world8 ، Black_Man ، Son of anarchy ، Hitchcock ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آیا صلح امام حسن (ع) نشان دهنده حسن روابط با معاویه بود؟
  آیا پیامبر اسلام به شهادت رسیدند یا به مرگ طبیعی از دنیا رفتند؟
  نشانه های شگفت آور آخرالزمان در اینجا چند روایت از ائمه معصومین به نقل از کتاب" نشان
  بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟
Heart چگونه آتش‌نشان نفس خود و دیگران باشیم؟
Smile خادم بی نام و نشان امام رضا (ع)
Smile چرا لقب صادق را به امام ششم دادند؟ مگر امامان صادق نیستند؟
  چرا امامان با پای پیاده به حج می‌رفتند؟
  خدا رو به من نشان بده ...
  چهره هایی که پیاده به زیارت سیدالشهدا(ع) رفتند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان