امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یکی از عجایب جهان

ابی با طلایی

یکی از عجایب جهان 3
پاسخ
آگهی
من آبی و طلایی

یکی از عجایب جهان 3
پاسخ
سفید با خط های طلایی Undecided

(07-04-2015، 14:48)دکوتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سفید طلایی میبینم یه جادر مورد همین عکس نوشته بود اونایی که سفید طلایی میبینن بااحساسات و اونایی که آبی مشکی مبینن با منطق عمل میکنن
من تست های به غیر از این رو انجام داده بودم منطقی بودم
به یزدان اگر ما خرد داشتیم                 کجا این سرانجام بد داشتیم   (حکیم فردوسی)
پاسخ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √
من سفید میبینم باخط های طلایی دلیل این که هرشخصی به یک  رنگ میبینه اینکه مغز ما به دو نیمکره تقسیم میشه هرشخص با یک نیم کره ازمغزش به تصویر نگاه میکنه که باعث تفاوت رنگها دراین پیراهن است
یکی از عجایب جهان 3رفتی همه میگن قسمت اما من میگم به درک
پاسخ
من ابی میبینم با خطای طلایی
خـــدا…!
آن حـس زیبــاست که درتاریکـــی صحـــرا،
زمــانی که هـــراس مـــرگــــــ می دزدد، سکـــوتت را...
یکی همچـــون نسیم دشت می گــــوید،

"كــــــــــنارت هستم ای تنهــــــــــا"

و دل آرام میگــــیرد..!
پاسخ
من ابی با لجنی
یکی از عجایب جهان 3
پاسخ
آبی با خط های طلایی.
داستانش اینه که:
یه مادر مالزیایی میره تا برای عروسش خرید کنه چون پسرش تازه داشت ازدواج میکرد.اون این لباسو خوشش اومد ولی سلیقه عروسشو نمیدونست.پس ازش عکس میگیره میفرسته واسه پسرش
بعد اونجا پسره میگه:این خیلی قشنگه بارنگ آبی و طلایی ترکیب شده همینو بخریم؟ولی دختره میگه:این که سیاه و سفیده که کجاش آبیه؟ سر همین باهم بحث میکنن و تصمیم میگیرن عکسو بفرستن واسه دوستاشون.بازم هرکی یه چیز میگفت بعد کم کم این معروف شد Big Grin

خدایی سپاس نداشت؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ JOKER ✘
یکی از عجایب جهان 3

پاسخ
 سپاس شده توسط √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، مانیان
سفید با خطوط طلایی
پاسخ
(09-05-2015، 13:18)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2015، 14:48)دکوتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سفید طلایی میبینم یه جادر مورد همین عکس نوشته بود اونایی که سفید طلایی میبینن بااحساسات و اونایی که آبی مشکی مبینن با منطق عمل میکنن

این موضوع اصلا ربطی ب منطقی بودن و نبودن نداره آخه... این تفاوت رنگ ها بخاطرتفاوت در نحوه ی پردازش اطلاعات در مغزه....بخاطر اینه ک بعضی ها برای پردازش تصویر به خطوط توجه میکنن و بعضی ها ب وسط خطوط و... همین تفاوت ها باعث میش مغز هرکس به ی شکل مختلف ک کاملا هم ب مغز ربط داره عکس رو پردازش کنه....حالا این تصویر طوریه ک باعث میش این تفاوت در پردازش خودش رو نشون بده...واس همین ربطی ب منطق و احساس نداره...موضوع نحوه ی پردازشه 

(16-08-2015، 12:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبی با خط های طلایی.
داستانش اینه که:
یه مادر مالزیایی میره تا برای عروسش خرید کنه چون پسرش تازه داشت ازدواج میکرد.اون این لباسو خوشش اومد ولی سلیقه عروسشو نمیدونست.پس ازش عکس میگیره میفرسته واسه پسرش
بعد اونجا پسره میگه:این خیلی قشنگه بارنگ آبی و طلایی ترکیب شده همینو بخریم؟ولی دختره میگه:این که سیاه و سفیده که کجاش آبیه؟ سر همین باهم بحث میکنن و تصمیم میگیرن عکسو بفرستن واسه دوستاشون.بازم هرکی یه چیز میگفت بعد کم کم این معروف شد Big Grin

خدایی سپاس نداشت؟

خود سازنده و طراح لباس اون رو ب رنگ سبز اسکناس میدیده
یادداشت کن : دیروز بخشی از تاریخ است!!
فرداهم رمز و رازی بیش نیست !!

امروز هدیه است!!     قدر این هدیه رابدان!!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی از عجایب جهان 3
پاسخ
(16-08-2015، 12:29)من یک دخترزیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2015، 13:18)ارش خان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این موضوع اصلا ربطی ب منطقی بودن و نبودن نداره آخه... این تفاوت رنگ ها بخاطرتفاوت در نحوه ی پردازش اطلاعات در مغزه....بخاطر اینه ک بعضی ها برای پردازش تصویر به خطوط توجه میکنن و بعضی ها ب وسط خطوط و... همین تفاوت ها باعث میش مغز هرکس به ی شکل مختلف ک کاملا هم ب مغز ربط داره عکس رو پردازش کنه....حالا این تصویر طوریه ک باعث میش این تفاوت در پردازش خودش رو نشون بده...واس همین ربطی ب منطق و احساس نداره...موضوع نحوه ی پردازشه 

(16-08-2015، 12:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبی با خط های طلایی.
داستانش اینه که:

خدایی سپاس نداشت؟

خود سازنده و طراح لباس اون رو ب رنگ سبز اسکناس میدیده

در ضمن شایع ترین رنگم همون آبی با خط های طلاییه
✘ JOKER ✘
یکی از عجایب جهان 3

پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Bug مو بلند ترین دختران جهان!!!! >_<
  گران‌ترین کیف جهان را ببینید ( عکس )
Photo وحشتناک ترین رعد و برق های جهان
  گران قیمت ترین دوچرخه در جهان + عکس ها
  تصاویر گربه ای که زیباترین چشم های جهان را دارد
  بزرگترین سیب جهان(عکس)
Shocked ترسناک ترین زندان های جهان 0:
Star زیباترین زن والیبالیست جهان + عکس
  بزرگترین پروانه جهان + عکس
Heart زیباترین دختر افغانستان بازیباترین چشم های جهان

پرش به انجمن: