11-02-2015، 17:23
(11-02-2015، 17:18)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2015، 17:11)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه کلمه از مادر عمامه دار عروس
(11-02-2015، 16:12)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2015، 16:07)romia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-02-2015، 0:27)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیعه هم جوابی داده که تا فیها خالدون طرف ... الله اکبر تسبیحم کو؟؟!
بعد الان خوشحالی..! من نمیدونم بالاخره شیعه اونه که همیشه باهمه مهربونه و کظم غیظ میکنه یا این!!
اینهمه داستان و روایات از ائمه و پیامبر نقل میشه رو کجای دلم بزارم اخه
چرا راه دور میری بیا نزدیکتر .. تو همین ایران خودمون شیعه پدر سنی رو در آورده..
عراقو شیعه!اروپا و شیعه!
فدای اخلاق شیعی ت که به راحتی اعتقاد طرفوچون مغایرو مخالف توئه به تمسخر میگیری وفقطوفقط این حقم برای خودت قائلی!
بله درست میفرمایید
اما شیعه دفعه ی اول به اونا جواب نداده بهتره با دقت بخونی
همین شما خودتون یه بار بهتون توهین بشه جوابی میدی که طرف به خول خودتون تا فیها خالدونش بسوزه
اما این جوابی که شیعه داده بعد از چند بار توهین بوده و هیچ کس نمیتونه تحمل کنه ما که جای خود داریم
میگن فلان چیز فقط تو قصه هاست! اخلاق خوب شیعیان هم فقط تو قصه ها (مثل همین) پیدا میشه.این صرفا یک قصست
به شیعه بگو بالا چشمت ابروعه قبل اینکه حکم ارتدادتو صادر کنه هفت جدتو میاره جلو چشت اخرشم خوش شانس باشی خیلی راحت میکشدت!!
دیگه چه برسه بخوای باهاش بحث عقیدتیم بکنی !واویلاست . . .
تاریخ رو عوض نکنیم .
حالا خوبه مام به شما میگیم بالاچشمت ابروعه جد اباد ما رو میاری جلو چشممون!
شما کی با من بحث عقیدتی کردی بهت توهین کردم؟
شیعه باید متعصب نباشه
اگه از جهنم گفتم
فک کردم تشیع و دین رو قبول نداری
و فقط خدا رو قبول داری
نمیدونستم پوچ گرا هستید!!
ضمنا
اگه جواب محکم نباشه
پس فردا هر کسی توهین میکنه
البته منظورم کار شارلی ابدو ماننده
یا سلمان رشدی
(11-02-2015، 17:02)Volkan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیچ تضمینی نیس که شما توفیقی در برقراری ارتباط عقلی داشته باشین!
اینم که راه عقل براتون یه راه ناشناخته هس کاملا طبیعیه:cool:
داره از شمامیپرسه
یعنی میدونه شما براتون راه نا شناختس!:cool:
من خودم اون راهو پیشنهاد دادم پس نسبت بهش آشنایی دارم
فقط اشتباهم اینجاس که مثلا (صرفا به عنوان مثال عرض میکنم) به یک میمون پیشنهاد بازی شطرنج داده باشم
یه کلمه از مادر عمامه دار عروس
لطفا توهین نکنید.........