14-01-2015، 15:31
عالی بود...*-*
|
فقط یه کلمه میگم بیااااااااااااااااااااااااااا تووووووووووووووووو |
||||||||||||||||||||
14-01-2015، 15:31
عالی بود...*-*
14-01-2015، 16:58
مر30000000000
15-01-2015، 10:45
خواهش
![]()
15-01-2015، 10:54
![]() ![]()
15-01-2015، 10:58
خوب بود
قلبم شکسته درست شدنیم نیست
15-01-2015، 11:15
ممنونم خخخخخخیلی باحال بود حال کردم......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
15-01-2015، 11:18
مررررررررررردم از خنده وااااااااییی
23-07-2016، 17:42
:ag54: :4chs: ميسي
23-07-2016، 18:25
[quote='ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛' pid='2635868' dateline='1417701597']
١ ٢ ٣ ۴ ۵ ۶ ٧ ٨ ٩ ١٠ ١١ ١٢ ١٣ ١۴ ١۵ ١۶ ١٧ ١٨ ١٩ ٢٠ ٢١ ٢٢ ٢٣ ٢۴ ٢۵ ٢۶ ٢٧ ٢٨ ٢٩ ٣٠ ٣١ ٣٢ ٣٣ ٣۴ ٣۵ ٣۶ ٣٧ ٣٨ ٣٩ ۴٠ ۴١ ۴٢ ۴٣ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴٧ ۴٨ ۴٩ ۵٠ ۵١ ۵٢ ۵٣ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵٧ ۵٨ ۵٩ ۶٠ ۶١ ۶٢ ۶٣ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶٧ ۶٨ ۶٩ ٧٠ ٧١ ٧٢ ٧٣ ٧۴ ٧۵ ٧۶ ٧٧ ٧٨ ٧٩ ٨٠ ٨١ ٨٢ ٨٣ ٨۴ ٨۵ ٨۶ ٨٧ ٨٨ ٨٩ ٩٠ ٩١ ٩٢ ٩٣ ٩۴ ٩۵ ٩۶ ٩٧ ٩٨ ٩٩ ١٠٠ درسته اقا دست شما درد نکنه خیلی ممنون خداحافظ . . من در بانک توکدوم وضعی الان؟؟؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() امروز رفته بودم بیرون هرکی از جلوم رد میشد سرشو تکون میداد میگفت: ای مرفه بی درد آیفون 6 باهام نبود... مازاراتی هم خونه پارک بود... . . . . . . . . . یه کیلو گوجه و دو تا بربری دستم بود... روحانی مچکرم :| دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() مورد داشتيمـ دختره ريموت پاركينگ رو زده و ديده در یواش باز مى شه براش بوق زده! . . . . . . . . . . . . نخـند فقط دعا کن براش دخترا توجه کنن . . . . . . . . . . . . تعریف از خود نباشه گوجه میفروشم با وانت تو سطح شهر حالا خود دانید خواستید باهاتون ازدواج کنم اول یه شارژ 5 تومنی رایتل میخرید میفرستید تو پیام بعد دونه دونه رسیدگی میکنم بچه که بودم همه میگفتن تو آینده روشنی داریخودمم باور داشتم که آیندم روشنه....ولی نمیدونم کدوم بیشعوری فیوز برق ما رو قطع کرد .......لامصب الان آیندم تاریک شده زندگیمو تباه کرد!!!!!!!!!!!: سلامتى اونى كه هميشه تاوان مسخره بازيامو ميده... . . . . . . . . . . . . . عمه دوست دارم بچه برو یه دو سه میلیونی از تو جیبم بردار برو سر کوچه چندتا نون بگیر بیار.بدو!!! . . . . . . . . . . میخندین؟!؟!؟! هه خواهیم دید امروز رفتم میوه بگیرم واسه خونه! یهو یه دختره خیلی شیک اومد تو مغازه گف: آقا این پرتقال سامســــونگـــاتون خــــونیه؟؟؟ یعنــــی انقـد خندیدم دستم حس نداش میوه برداره! فروشنده ام گفت:نه نوکیا ببر شاید خونی باشه خدائيش اينو ديگه نديده بودين ! ╭━━━━━━━╮ ┃ ● ══ ┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃███████┃ ┃ ○ ┃ ╰━━━━━━ من iphone 6 خریدم! دختره یه روز که تو خونشون تنها بوده میره حموم!به هوای اینکه کسی خونه نیست همونجوری لخت میاد بیرون که حوله برداره!...یه دفعه میبینه داداشش تو خونست.بدو بدو میره تو اتاق درو میبنده.حیوونی خیلی خجالت میکشه!دولا میشه از سوراخ کلید نگاه کنه ببینه داداشش داره چیکار میکنه!میبینه داداشش داره میدوئه بیاد سمت در.دختره هم میترسه سریع درو قفل میکنه!بر میگرده میبینه دوستای داداشش تو اتاق نشستن..!!! فاتحه مع الصلوات ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﯾﻪ ﻣَﻦ ﺩﻭﺭ ﭼﺸﻤﺶ ﺭﻭ ﺩﻭ ﻻﯾﻪ ﺿﺨﯿﻢ ﺳﺎﯾﻪ ﻭ ﺭﯾﻤﻞ ﮐﺸﯿﺪﻩ، ﺑﻌﺪ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ، ﺑﻌﺪ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﺎﺩ ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻣﯿﺰﺍﺭﻩ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭼﺸﻤﺎﺕ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺒﺎﺳﺖ ... ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ ... ﯾﻨﯽ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ ﯼ ﺑــــــــــــــــــــﻮﻕ ... ﻋﻘﻠﺖ ﺗﻮ ﺣﻠﻘﺖ .... (ﻭﺍﻻ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ) :... ) ) ) امروز صبح دختره زنگ زده برای خرید بلیط کنسرت، گفت:چنده؟ گفتیم: 40 تومنی، 60 تومنی، 70 تومنی و... گفت: اینا چه فرقی میکنن؟ گفتیم: بستگی داره که شما کجا بشینین! گفت: ما ستارخان میشینیم... خدایا آمریکا و اسراییل که حمله نمیکنن یه زلزله ای چیزی بفرست فدات شم یه بار موقع خون گرفتن خودمو زدم غش و ضعف که اون دوتا پرستار زیر بغلمو بگیرن بلندم کنن نامردا رفتن توالت شور بیمارستانو صدا کردن اومد یارو هم تیِ رو گذاشت اونور اومد شکل گوسفند بغلم کرد انداختم رو تخت بعد با همون دستش بیسکویت باز کرد درآورد گذاشت دهنم گفت بخور فشارت افتاده … طرف میگه اولین بار که کامران و هومن رو تو اردبيل نشون داد ما فکر کردیم زن و شوهرن . اون یکی طرف خندید وگفت خرین دیه . ما توي خرم اباد از همون اول فهمیدیم اینا خواهروبرادرن. ﺳﺎﻟﻬﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻥ ﺷﺪﻥ ﻧﺎﻥ : . . . . . . . . ﻣﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮ : ﺩﺧﺘﺮ ﻟﮕﺪ ﺑﻪ ﺑﺨﺘﺖ ﻧﺰﻥ ! ﭘﺴﺮﻩ ﻧﻮﻥ ﺧﺸﮑﯿﻪ ها پیرمردی به دلقک گفت: همه به رویت میخندند اما هیچکس از دلت خبر ندارد . . . . . . . . . . . دلقک گفت: گوه خوریش به تو نیومده پیرمرد و پیرمرد عن شد :| این دلقکا کلاٰ چون بیمه بازنشستگی ندارن اعصابشون خورده معمولاٰ ![]() روزی عده ای از شیخی پرسیدند؟ . . . . . . . . . . ای شیخ تورا چه شد ه که سالهاست در این کنج عزلت گزیده ای؟ شیخ فرمودند: فقط همین گوشه wifi داره ............! دانشمندان ناسا طی تحقیقاتی متوجه شدند که در مریخ الکل و یخ وجود داره............یعنی ما برای زندگی در مریخ فقط باید ماست موسیر و چیپس و قلیون ببریم !!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ﻣﻦ ﺗﺎ ﺍﻻﻥ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ GF ﻣﺨﻔﻒ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯿﻪ ! .?????? . . . . . . . . . . ﭘﺲ ﺑﮕﻮ ﻫﯽ ﺩﺧﺪﺭ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺑﺎ ﮐﺎﺳﻪ ﺁﺵ ﻣﯿﻮﻣﺪ ﻣﯿﮕﻔﺖ GF ﺩﺍﺭﯼ ﻣﻦ ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﺁﺭﻩ ﺗﻮ ﮐﺎﺳﺶ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻣﯿﺰﺍﺷﺘﻢ ﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻭﻧﺪﻡ ..... ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﻣﻦ ﭘﺎﮎ ﻭ ﻣﻌﺼﻮﻣﻢ ! ﺩﻭﺭﻩ ﺯﻣﻮﻧﻪ ﺑﺪﯼ ﺷﺪﻩ . . oخیلی عالی بود
23-07-2016، 18:51
قلبم هنوز دست نخورده قفله...
کلا جواب مزاحمو نمیدم...انقد بزنگه تا جونش دراد | ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|