08-02-2013، 12:44
بــه جایے رسیدم ...
که دلـــم مےـگه: آره...
ولے تجــربــه َم مےـگه: "خفــه شـــو"...
که دلـــم مےـگه: آره...
ولے تجــربــه َم مےـگه: "خفــه شـــو"...
|
کارت پستال های عاشقانه.... |
||||||||||||||||||||
08-02-2013، 12:44
بــه جایے رسیدم ...
که دلـــم مےـگه: آره... ولے تجــربــه َم مےـگه: "خفــه شـــو"...
10-02-2013، 4:06
دلمــــــــ شکستـــــــــ؟؟
عیبی ندارد... دلـــــــ استـــــ دیگــــــــر... شکستنیستـــــــــــــ.. اصلافدای سرتـــــــــــ... قضاوبلابود....... ازسرتــــــــــ دورشـــــــد...
13-02-2013، 14:10
قبل از این که بخواهی در مورد من و زندگی من قضاوت کنی
کفشهای من را بپوش و در راه من قدم بزن، از خیابانها، کوهها و دشت هایی گذر کن که من کردم، اشکهایی را بریز که من ریختم دردها و خوشیهای من را تجربه کن سالهایی را بگذران که من گذراندم روی سنگهایی بلغز که من لغزیدم دوباره و دوباره برپاخیز و مجدداً در همان راه سخت قدم بزن همانطور که من انجام دادم ... بعد ، آن زمان می توانی در مورد من قضاوت کنی
01-03-2013، 15:47
گاهی سکوت دوست معجزه می کند و تو می آموزی که بودن همیشه در فریاد نیست
01-03-2013، 16:28
يک روز دروغ به حقيقت گفت:مياي بريم دريا شنا کنيم؟حقيقت ساده و زود باور پذيرفت.وقتي به کنار دريا رسيدن تا حقيقت لباس حياي خود را درآورد دروغ آنهارا دزديد و فرار کرد.از آنروز به بعد حقيقت عريان و زشت است...ولي دروغ در لباس حقيقت زيبا
02-03-2013، 22:51
مَــــــــــن..؟!
چه دوحرفيه وســــــوسه انگيزيست... !!! اين من! نه زيبـــــــــايم ، نه مهـربانم.... نه عـاشق و نه محــــــتاج نگاهي...! فراري از دخــــــــتران آهن پرست و پسران مانکن پرســــت.... :| فقط براي خـــــــــــودم هستم... خوده خودم! مال خودم!
02-04-2013، 8:55
روزے مے رسَـد کـِﮧ دَر خیال خُـود
جای خالے ام را حِس کـُـنے دَر دِلَت با بغض بگـُویے : " ڪاش اینجآ بود " اما مَـטּ دیگـَـر بـﮧ פֿـوآبَت هَم نِمے آیَم!!
02-04-2013، 11:08
هرگز از کسی که تنهات گذاشت دلگیر نباش...
با خنده بهش بگو.. " مرسی که گذاشتی فرصت بهتری داشته باشم "
04-04-2013، 16:20
منـْـ میـ رومــ ــ
تو بــمآنــْ با عروسکـْـ ـهایتــ ــ و تمآمـ عمــر.. لباســ ـهایــ مرا به قدشانــْ اندازه کنــــ ـــْ...!...
07-04-2013، 14:02
عشقتـــ رآ پنهآ?? می?نـے ?ـہ مر?آنگیتـــ ??ـ?شـہ ?ـار نَشـو? !
اَ??ـمـ می?نـے ?ــــہ مهربآنیَتـــ رآ پنهـــــآ?? ?نے ! مَـرآ " شُمــآ " ??ـَطآبـــ می?ُنے ?ِـہ هَوآیے نشَومـ ! اَمـآ نمــیـ?انـے ! نمـیــ?انے ?ـــہ چقَـ?ر ایــ?? هـآ بـہ تـو مـے آینـ? ! و مـَـ?? ?یــوانـہ تـَر میشوَمـ | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|