03-12-2014، 19:13
سِزآر اینستاگرآم
Khalaban Sezar ★★★★★ #pilot #mrsezar
|
⌫ اینستاگرام رپر ها⌦ |
|||||||||||||||||||||||||||||
03-12-2014، 19:13
سِزآر اینستاگرآم
03-12-2014، 19:35
اوه اوه ...
دعوای علیرضا و سامانو بزار خو ... خیلی ولی باحال بود ... یه دیس و دیس کشی افتـــادیم ^_- حسابیم ... ولی خو ... خـــعـــلی حال کردم ... الانم اوضاع طوری شده بگی زاخاری میگن زدبازی دیگه پکید ... بااااو یکی به اینا حالی کنه تازه شده زدبازی اصلی :/ یکی هم دیدم کامنت گزاشته بود زیر پست علیرضا : ( البته شرمنده هاااااا ) دوری چند میگیری جی جی ؟ (خ ـــعــلی عذر میخوام ) تگش کرد : از ننت بپرس ... علیرضا بی ادب بود ... بی ادب تر شده هاااا =)))))
10-12-2014، 22:47
پایا:
17-12-2014، 19:06
eNorto In InsTaGraM♥ فراگيرى زبان آلمانى مثل فراگيرى هالتر ميمونه. جفتش دم و دستگاه آدمو پاره ميكنه. تو اون بدن درد ميگيرى تو اين يكى سردرد . . . NiMa Javaheri یکی از این ترانه ها به ما برسونه دیگه ... Shano In InsTaGraM باو من یه شوخی کردم عکس رضا تسلا رو گذاشتم گفتم این شانو هستش، فکر نمیکردم اونایی که کارامو دنبال میکنن رضا رو نشناسن، خلاصه عذرخواهی میکنم، چشو چالین. فیزیکِ کلی منم اینه
17-12-2014، 19:16
24-12-2014، 19:08
25-12-2014، 23:03
eNorto In InsTaGraM
It was never drugs, it was what you did to me; a fire starter running away from their own flames, and I burned out... + Khalse In InsTaGraM Malom ni + NiMa Javaheri In InsTaGRaM بی کیفیت اما برفی... شب گذشته... MoeR In InsTaGraM ياد بگيرم بفهمم تا فهميده شم ، ببخشم تا بخشيده شم #موئر + DehGhan In InsTaGraM
31-12-2014، 21:41
M.Razi In InsTaGraM
NiMa Javaheri In InsTaGraM باید بگم اینجا فروشگاه پدر هستش. بنده خودم همونطور که می دونید کارم موسیقی هستش اما تمام خاندان در کار پارچه جات هستند. لیتو اینستا تسلیت به دوست خوبم سیجل ، مرسی* کاپیتان برا آوردن یه رفیق خوب که مثلش کمه، میدونم اونجا جاتون راحته، ایشالا غمه آخرت باشه داداشم Aein In InsTaGraM
Dariush In InsTaGraM
من میجنگم اما افسوس که کسی نیست زخم های کهنه ام را بشورد aJdaR In InsTaGraM Mese #Parastar aaa
05-01-2015، 12:01
GhaDaR In InsTaGraM
#بهشت #بينهايت #دقتكن + TesLa In InsTaGraM In ruzaw ; lams ep , hihi Armin in insta صبح بخیر تهران
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|