23-07-2014، 14:11
|
امتیاز موضوع:
×فـــــــآزِ سَنـــــــگیــــــنـ× |
||||||||||||||||||||||||||||||||
26-07-2014، 18:01
سپاس یادت نره دوست جونم
28-07-2014، 0:38
عکس نوشته های شما(مخصوص امضا)
خوب سلام خدمت شما عزیزان اینجا مخصوص عکس نوشته های شما عزیزان هستش اینجا فقط عکس نوشته شما قرار میگیره و متن هیچ فایده ای ندارع اسپم ندید اسپم=اخطار فقط ی موضوع دیگه این که این خانوم رو ب نام دزد نا میبرم و ازتون خواهش میکنم ک تو موضوعش نظر ندید موضوعشون رو کا ملا ا من کپی کردن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155967 هر عکس نوشته ای ک بخواید ما اینجا داریم حتی از اون تایپیک هم بیشتر یکی بود یکی نمود:|
10-08-2014، 20:14
ابراهیم نیستم
اما غرورم را قربانی کسی کردم که ارزش گوسفند هم نداشت...
10-08-2014، 20:22
بعد رفتنش سیگاری شدم...
. . . . . . . کسی ک حتی از قلیون کشیدنه منم ناراحت میشد اینم خعلی فازش سنگینه
من یه سربازه دوره ی مصرباستانم///برا همینه که از بین رفته نصف داستانم حکومت ساختموو الان وارد به کارم///برا همینه استادمودورم کلی نابغه دارم پس زر نزنین شما از ما عقب موندین///یهو دیدی عصبی شدیماز ننت خوندیم ما کار میدیم بیرون بدون سوختای نفتی///مثه تانکیمو سفتتر از کشتی که میریم بالا اونقدر که اورستو فتح کردیم///از اون بالابلندگو چون برا دنیا سردردیم شبا میخوابی مارو میبینی کابوس///ما مثهباروت_تابوت_مرضای طاعون مردم پشت سرمون میمیرن چون اینه قانون///ما هیتلر تو جنگجهانی شما مثه شاپور این تکسا نشون میده صدام مثه افعی همرو نیش زده///چونکهبیشتره///تکسای من نشون واسه اینکه 6/8 پیش نره/// توهم مواظب باش اگه دیدی خیابون سوتو کوره///نه صداماشین میآد نه دود سوختو سوزش/// اونوقت میبینی با یه کلت روبه روته///جسدتم زیره خاکزیره نوره حتی اگه دربری میگیریمت سریع تر از کوسه و نهنگا باتکسای آتشزا خفت میکنم با دستام آخرین کار برا اینکه نخوام بکنمت تحمل///اینه که بکشمتولی فقط برای تنوع پس هرکی واسه من شاخ شد بگو بگن بش///که من نوکه قلمواونم به وقتش تکست جدید گروهمون . یکم دیگه باید رو قافیه و وزنش کار شه . گفتم شاید سنگین باشه . مرسی
نسل ما از این س تا خاطره ی زیاد داره
11-08-2014، 8:51
آدم های احساساتی را باید کشت..میدانی راست میگویم.آدم های احساساتی به درد این زندگی آهنی نمی خورند...
من هنوز هم همانم فقط کمی مچاله شدم... پارسال دوست امسال غریبه تر از هر غریبه.. باشی یا نباشی این شب سر میشود! اما این شب کجا وآن شب کجا؟؟ "خوابیدی"نوشته میشود ولی"نیاز دارم باهات حرف بزنم "خونده میشه...
11-08-2014، 8:57
دوست ندارم با خمپاره بمیرم!
با خمپاره که میمیری، خیلی شانسی میمیری. کسی تو را آدم حساب نمیکند. الله بختکی چیزی میاندازند، ممکن است بخورد به تو یا بخورد به شغال ! دوست دارم تکتیرانداز بزندم؛ کسی که تو را میبیند، نشانهگیری میکند و راست میزند به تو. آنجا تو ارزش داری؛ تو را آدم حساب میکند...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان