17-02-2013، 0:57
دل اگر بستی ، محکم نبند ، مراقب باش گره کور نزنی ، او میرود ، تو میمانی و یک گره کور
|
ګنجشک خداوند |
|||||||||||||||||
17-02-2013، 0:57
دل اگر بستی ، محکم نبند ، مراقب باش گره کور نزنی ، او میرود ، تو میمانی و یک گره کور
01-03-2013، 15:52
اگه عاشقی، سعی کن به عشقت برسی چون وقتی بره دیگه رفته.
اگه عاشق نیستی پس تلاش نکن که طعمش رو بچشی. چون تلخترین شیرینی روزگاره
01-03-2013، 16:25
wooow uli boooood
![]() ![]() ![]()
01-03-2013، 16:27
شنيديد که ميگن : اوني که گريه مي کنه ، يه درد داره
اما اوني که ميخنده هزار تا ؟ من ميگم : اوني که ميخنده هزار تا درد داره ، ولي اوني که گريه ميکنه ، به هزار تا از دردهاش خنديده. اما جلوي يکيشون کم آورده!
همیشه عاشق شعر هایی بودم که توش با کلمه چشم بازی شده . نمی دونم چرا ؟ ولی همینو میدونم که چشم در راه عاشقی نقش بزرگی ایفا می کنه .
11-03-2013، 20:57
ای کـاش تـنـهــا یـکــــنـفــر...
هــم در ایــن دنـــــیــــا مـــرا یــاری کـنــد .. ای کـــاش مـــی تـــوانــستـــم ... بــا کـسـی درد دل کـنـــم تـــا بـگــویـــم کــه ... مــن دیــگــر خـســتـــه تـــر از آنـــم کـــه زنـــدگــی کـنـــم تـــا بـــدانـــد غــم شـبــهـــا یــــم را.... تــــا بــفــهــمـــد درد تــــن خــستـــه و بـیــمــــارم را ..... قــانـــون دنــیـــا تــنـــهــایـــی مـــن اســـت و تـنــهــــایــی مـــن قـــانـــون عــشـــق اســـت....
11-03-2013، 22:24
دنیا بازیهایت را سرم در آوردی...
گرفتنیها را گرفتی... دادنیها را " ندادی "... حسرتها را کاشتی... زخمها را زدی ... دیگر بس است... چیزی نمانده ... بگذار آسوده بخوابم ... محتاج یک خواب بی بیدارم..
11-03-2013، 22:29
ایـטּ روزهــــا
از ڪِنارِ مـَטּ ڪہ ﻣﮯگُذَرے احتیـــاطْ ڪـטּ هِزاراטּ ڪارگَرْ دَر مـטּ مَشغولِ ڪارَند روحیــِــہ امــْ دَر دَسْتـِـ تعویــض استـــْ
11-03-2013، 22:38
نگو شباهتی نیست بین ما …
بختم شبیه چشمهای توست ، سیـــــــــــاه
11-03-2013، 22:43
تنهايي را دوست دارم زيرا بي وفا نيست ...
تنهايي را دوست دارم زيرا عشق دروغي در آن نيست ... تنهايي را دوست دارم زيرا تجربه کردم ... تنهايي را دوست دارم زيرا خداوند هم تنهاست ... تنهايي را دوست دارم زيرا.... در کلبه تنهايي هايم در انتظار خواهم گريست و انتظار کشيدنم را پنهان خواهم کرد...
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|