04-07-2011، 2:21
(03-07-2011، 21:33)erfan-2011 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام به همگی
از همه ی این ها بگذریم بهترین بازی همون بازی فوتبال خودمون هست. یعنی champion 3d word cup 2010. راستی اقا امین من بازی شما رو هم پیدا نکردم. تو کدوم قسمت هست؟
با تشکر
(03-07-2011، 21:25)mehrani نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
(03-07-2011، 9:11)erfan-2011 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
آقا مهران. در بازی تخته نرد هیچ امتیازی ثبت نمیشه. در ضمن بازی رو تاس انداختن هست. یعنی شانس. در ضمن این بازی بازی سختی هست و خیلی ها بلد نیستند بازی کنند . (مثل خود من)
با تشکر
شانس نیست بلافرض 4 و 6 میاد باید مخت رو بکار بندازی که تک نشن و بتونی روی هم سوارشون کنی اگه بازیش شانسی بود توی سایت های دیگه نمیذاشتن. شما که بلد نیتسی عزیز کمی بازی کن نظرت عوض میشه.
ولی شاید راست میگی شانسی هست خوب من با امین موافقم این بازی که میگه همدیگر رو میکشیم با هم مسابقه میذاریم و یه لیگ میسازیم و رمز هم میذاریم تا افراد دیگه نتونن بیان من با امین موافقم
من یه تخته پیدا میکنم ثبت رکورد داشته باشه.
اقا مهران یه سوال. اصلا تو این بازی چطور باید بازی کرد و هدف بازی چی هست و کی برنده میشه و چه طور؟ راستی کی میتونه امتیاز بیشتری بیاره. (تمام سوالات من از این بازی)
با تشکر
منظورت تخته نرد هست اگه هست: (نرد یا نردشیر (یا نیو اردشیر) بازیای بر روی تختهاست که در میان ایرانیان، ترکیهایها و مردمان اروپای شرقی، بیشتر بازی میشود. در این بازیکه من میگم عرفان طرفین، مهرههای خود را بر اساس اعدادی که دو عدد طاس تعیین میکنند در جهت حرکت عقربههای ساعت یا خلاف آن حرکت میدهند و نهایتاااا از تخته خارج میسازند پس بازیکنی برنده خواهد بود که زودتر مهرههای خود را خارج نماید و مغزش رو با اون تاس ها بکار بندازززززد. همین در مورد تخته نرد.)