(30-03-2017، 9:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ااوووه...چقد ما اينجا استعداد اشپزي داريم : ) يه حس همدردي خاصي نسبت به شوهراشون دارم .. !!
بورك چجوري درست ميشه؟؟؟
بورک `
ما در این مطلب طرز تهیه بورک خانگی ساده و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دادیم.
مواد لازم برای تهیه بورک خانگی:
مقدار مورد نیاز مواد خمیر بورک:
آرد ۴ لیوان
آب ۲ و نیم استکان
نمک ۳ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ استکان
مواد میانی: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۳ عدد
جعفری مقداری
نمک و فلفل دلخواه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه بورک خانگی: پیازهارو مکعبی خرد کنین، با روغن زیتون یا مایع تفت بدین، گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل هم اضافه کنین و بپزین. از روی شعله بردارین و جعفری رو هم اضافه کنین. آرد، نمک و آب رو مخلوط کنین و ورز بدین، این خمیر رو با دستمال یا حوله نم، بپوشونین و حدود ۲ ساعت بزارین بمونه در دمای اتاق. خمیر رو به شکل استوانه بزرگ دربیارین و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنین، و هر قسمت رو با کمک وردنه حدود ۱۵-۲۰ سانتیمتر باز کنین، بعد یک تابه بزرگ روغن بمالین و ۴ تا از این خمیر های باز شده رو یکی یکی بزارین توی تابه و بین هر کدوم هم روغن مایع و یا کره بمالین، بعد مواد داخل بورک رو که حاضر کردین رو روش بزارین و ۴ تا خمیر باز شده دیگه رو هم روش بزارین و باز هم بینشون روغن یا کره بمالین و بعد بزارین روی شعله کم و بپزین هر دو طرفشو.
همین ^__^
(17-06-2017، 1:35)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2017، 3:48)Ƥɾiŋςҽss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2017، 3:01)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه پنکیک رو می خوام: )
یه سوال : داشتم لازانیا درست میکردم .. آبجی کوچیکم از روی لجبازی نمکدون رو چپ کرد تو سُسش !
چی کار کنم ؟ شور شده در حدی که بت میگم : بخور بمیر ! : | چی کار کنم ؟
مُشکلی که نـدآره من بگم؟ ^_^
مواد لازم برای پنکیک
آرد 1 و 1/2 لیوان
شیر 1 و 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 3 و 1/2 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق
شکر 1 قاشق
طرز تهیه: آرد و بکینگ پودر و شکر را در یک ظرف باهم مخلوط کنید. شیر را اضافه و سپس تخم مرغ را درون آن بشکنید. کره ذوب شده را نیز به مخلوط اضافه کنید. آنقدر مخلوط پن کیک را هم بزنید تا یکدست شود.
تابه ی نچسب را روی حرارت قرار دهید و کمی ته آن را چرب کنید. با استفاده از ملاقه از مخلوط پن کیک بردارید و به صورت دایره ای روی تابه بریزید. پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود. "همین ^__^"
+
با شُکلـآت خیلی خوشمزه میشه !
سوال دومت رو هم... میتونی یکم آب و رُب و... قاطیش کنی، به نظرم اینطوری شوریش کمتر میشه.
دست طلا ^______^ !
ممنون !
کیک درست کردم .. چرا تلخ شد ؟ کسی میدونه ؟ وانیلش اندازه بوداااا !
بکینگ پودرشو زیاد زدی عزیزم!*.*