امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 18:17)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:10)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش کیه؟؟
من بهش بگم جدم؟؟؟

تو دخی کی هستی؟

من ^__________________________^
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 298
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(24-01-2014، 18:19)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

وااای اقای مدیر اسپم بعیده ازشوماعBig GrinTongue
(24-01-2014، 18:19)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:17)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:10)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش کیه؟؟
من بهش بگم جدم؟؟؟

تو دخی کی هستی؟

فاطی

بم بگو نَن جون مامان بزرگ مامانتم
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-01-2014، 18:19)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هو پری سلام کردم
الو بچه ها کسی جواب سلام بلد نیست
سلام گلم.خوفی؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سلامی دوباره به همگیBig GrinBig Grin
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
(24-01-2014، 18:18)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:16)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:15)مهنازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـــلــــآم.Smile

سلام عزیزم^_-
.
.
.
.
مامان من یه دختر واسه خودم یابیدم^_^

نع !
حق نداری !
اول باید شوهر کنی !
فهمیدی یا نع ؟؟؟؟؟؟؟؟ >____________________________________________<

بعد از اون چی؟؟؟
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

(24-01-2014، 18:19)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ سوت و کور:|
18 و 43 دیقه!

عسلک نمیتحویلی بزDodgy

من غلط بکنم شما رو تحویل نگیرم^__^
چطوری؟
بچه بیاید اسم فامیل پری بچه ها
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
(24-01-2014، 18:20)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:19)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

اسپم

تو از اون موناع یاد گرفتی عایا ؟؟؟؟
از این کارا نکنه بچه بده !
دخدرم بیاری می کشمت ها !
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(24-01-2014، 18:19)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 18:13)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاستین تو زن داری ؟؟؟؟

از چـه لحـآظ ؟؟

مجازی ؟؟ نع ...

خب میای ملیتا رو بگیری ؟؟؟؟
ملیـتا خـیلی دست و پا و جفتک انداخت کـه بشم ...

ولی از مامانش میترسـید ...

Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 180 مهمان