امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(23-01-2014، 13:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:13)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:10)♂ǺŘŤĬŊ♂ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی بود دیگه؟ /:

نـع |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=101881

این بود |:
این که ادریناس /:
من و ادرینا اکانتامونو باهم عوض کردیم.../:
قبلا من بودم الان ادریناس .../:

چی؟! |:

(23-01-2014، 13:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:10)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منم یه اکانت پسر درس کنم یا خلاف قوانینه؟
( اسمشو میزارم احمد رضا ^_^ )
يه سوال فني احمدرضاچيكارته؟

به شمآ ربطی ندارع ! Tongue
ولی سوال خوبی بود ! Big Grin

نمیدونم چرا ناراحتم ولی شکلکای شنگولی میزارم ! :|
احمـد!؟ |: از دست من نـآراحتی!؟

نع ! :|
امروز تو مدرسه هم حال نداشتم خیلی ساکت بودم دوستام میگفتن افسردگی گرفته ! Big Grin
يه چيه غيرممكن ولي خداروشكر
باعااين دختره چيكارته؟
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، atefeh♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
الان احمد رضا زاینارو میگه آماده سازی کنه برا گفتنه یه چیزی... خخخ
احمد باقالی الان تارا اینجا نیسTongue خخخخخ
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 296
 سپاس شده توسط atefeh♥ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
حسامDodgy
 سپاس شده توسط along boy ، atefeh♥
(23-01-2014، 13:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ! :|
امروز تو مدرسه هم حال نداشتم خیلی ساکت بودم دوستام میگفتن افسردگی گرفته ! Big Grin

مرض داشتی آخه؟! |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، atefeh♥
جانم مامان
 سپاس شده توسط atefeh♥
(23-01-2014، 13:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:10)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 13:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه منم یه اکانت پسر درس کنم یا خلاف قوانینه؟
( اسمشو میزارم احمد رضا ^_^ )
يه سوال فني احمدرضاچيكارته؟
اِ احمد تو بهش بوگو :|

فک کنم عاشقمه بهش محل نمیدونم پس میشه آویزونم ! Big Grin
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
پیامم دوبار ارسال شـد -__-

نع پیامم دوبار ارسال نشد |:
وایی رمز مال داداشمو یادم نمیاد ویلا باهاش میومدم

[quote='along boy' pid='1463011' dateline='1390472365']
جانم مامان
[/quot
هیچی
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂ ، along boy ، atefeh♥
(23-01-2014، 13:18)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان احمد رضا زاینارو میگه آماده سازی کنه برا گفتنه یه چیزی... خخخ
احمد باقالی الان تارا اینجا نیسTongue خخخخخ

منم منتظرم تارآ بیاد ! Big Grin
 سپاس شده توسط ♂ǺŘŤĬŊ♂
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=64985 بچه ها |: به پستی که پسر دایی عزیزم زده سر بزنید ^_^

راستی در هنگام مطالعه ی این پست |: برای من فاتحه بخونید |: !!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان