امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 14:17)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زهرا ^_-
سلام چطوری رکی جون
مرسی شیکر طلا (:
بدم |:
تو خوبیع؟

فاطی ناراحت شدم |:
خیلی اشغاره |:
دیوونه شدم |:
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
آگهی
باحال بوت
دیدپینیگــفـتگـوے آزاد 【84】 294
(27-02-2014، 14:22)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 294

خخخخ.....اینا که توی فتوشاپن....
(27-02-2014، 14:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:17)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:13)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اجی فاطی ^-*

نـسـی^_^

خـوفـی؟!

رکی ج بده اون پ.خ لـامصبو جون به لبم کردی>__<
خوفم میسی {:
تو چطولی
خوب نیستم-_____-
چرا اجی جون
گــفـتگـوے آزاد 【84】 294
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(27-02-2014، 14:23)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:17)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زهرا ^_-
سلام چطوری رکی جون
مرسی شیکر طلا (:
بدم |:
تو خوبیع؟

فاطی ناراحت شدم |:
خیلی اشغاره |:
دیوونه شدم |:
هی هستیم فعلا چرا جیجیلم
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
اواتارم عوض کنم؟؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سارا پیاممو دیدی؟!
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Magical Girl
(27-02-2014، 14:24)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 14:22)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 294

خخخخ.....اینا که توی فتوشاپن....
پ ن پ:|
می دونی:|
من یه گربه داشتم:|
دیدم خیلی تو خط این کاراست:|
از خونه انداختمش بیرون:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
چرا روکی جون
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
درصـد منحـرفی شُمـا |: ==> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
click .. |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 294
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~HiSssh~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 54 مهمان