امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

خــدافض^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 29
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Apathetic ، Wanton ، Albert wesker ، Alijah-1994 ، Adl!g+
آگهی
(29-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اه ایمان T__T من دلم نمیخواد این باشم >__< من نمیتونم طاقت بیارم >__<

آقا ایوحن ناس |: این من نیستم >_<

من برم خودکشی کنم اگه بخوام این باشم >______________________<

مامـاااااااااااااااااااااااااان >__<

به دخترت تهمت زدن مـامـان >__< ||: !

آغا استغفرالله >__<

دروخ میگه خودشه ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دیده عکسش ناجوره ترسیده ... زده زیرش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
T_T ایمـان کاسه تحملم داره لبریز میشـه هـااااا @: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 29
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Alijah-1994 ، !~IмДи~!
(29-01-2014، 19:50)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار یا بَن ؟ :|

دلیلشم کاملا موجهِ !

نع نع نع !!!!

تو رو خدا ... غلط کردم ...
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Adl!g+ ، HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
یه کلیپسه که یه دختر ازش آویزون شده بود...
برداشت من از عکس دوستتونfishing
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، HeDyE~×~ ، Albert wesker ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:50)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخر این عکسه کودوم ایوحن ناسی بوده ؟ )):

من ورش داشتم ^___^ ):

چی کار به عکس مردم داری^_^؟
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووه چــه کــلیپسی دارع ((:
||:

یکی از عالمای بزرگ میگف((علامت های آمدن قیامت چن تا چیز هستند که من دو تاشو مینویسم-1-سر زن ها مثل کوهان شتر میشود-2-پسر ها مثل دختر ها میشوند))که نمونشو تو همه جا میبینید:|
تبریک میگم قیامت نزدیکه=))))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Alijah-1994 ، Apathetic ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 19:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:50)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخطار یا بَن ؟ :|

دلیلشم کاملا موجهِ !

نع نع نع !!!!

تو رو خدا ... غلط کردم ...
خخخخ 245 ممنونم ایمان 2 ((: ترسوندیش ^_^

حال کردم !! ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 29
 سپاس شده توسط Apathetic ، Adl!g+ ، Alijah-1994 ، Wanton
بای بکس ....... من تا بن نشدم فرار ... بااااااااااااای
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، Apathetic ، Alijah-1994
چن روز پیشام تو مدرسمون دبیر رفته بود پایین یه کار خصوصی داشت ، بچه های شَره کلاسمون رفتن کلاسای دیگرو دعوت کردن تو کلاس ما بعد شروع کردن به خوندن :| !!

شد اکادمی گوگوش .. اخر سر مدیر اومد بالا همشونو پرت کرد تو دفتر ازشون امضا گرفت که من بعد زیر زمینی نخونن ! ^___^ )):

شانس اوردم اون روز خیلی سر حال نبودم وگرنه منم از اون ادماییم که تو اینجور مراسما همیشه حضور دارم ): Big Grin
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:49)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:46)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:42)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام................

سلام

آها این شد یه سلام علیک مردونه ی درست حسابی.....
منو در گیر خودت کردی با مرامBig Grin
احوالت چطوره؟

سلام داداش
مرسی من خوبم تو خوبی؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط ჯ Simón BóLIvaЯჯ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 214 مهمان