25-02-2012، 21:49
ما همه نظرات رو بررسی خواهیم کرد. و ممنونیم از نظرات شما.
|
پیشنهادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
25-02-2012، 21:49
ما همه نظرات رو بررسی خواهیم کرد. و ممنونیم از نظرات شما.
25-02-2012، 22:07
من ميگم صابر اين چت روم رو يا برش دار يا يه پيشرفته ترشو بذار
چون مواقعي شلوغ ميشه هنگ ميكنه اسم كاربرا رو بعضي مواقع درست نشون نميده خيلي كوچيكه و بعضي كاربرا ازش گله دارن و حتي شايد بعضي از كاربرا دلشون نخواد چت رومو باز كنن لطفا اگه خوندي جواب بده
25-02-2012، 22:21
منم از جت روم ناراضي هستم صابر.بعضي از كاربرا ميان ففحش ميدن و شماره ميدن من ميكم بسته فحش نديد ميكه شما مكه كي هستي؟ميكم من يكي از مديراي اينجا هستم بعد ميبينم اقا رفته.اصلا جوابم نميده خب فحش كه هيجي شماره رو ميدن بعدا ميكن كي شارز ميخواد براش بفرستم.ميخوام محرومش كنم.تو اسمش نوشته:guest_232 من اسم اينو از كجا بدونم كه محرومش كنم؟
26-02-2012، 1:08
سلام من میگم که یه چت باکس زیر انجمن بزارید
یدونم اینکه بخش های ورزشی رو هم به انجمن اضافه کنید
(25-02-2012، 22:21)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کافیه اسمش رو اگر بهم ریخته مانند این اسم یک ناشناس و یا به صورت guest_232 بود رو به من یا صابر بگید تا شناسایی و محروم بشه ...
26-02-2012، 13:30
نقل قول: کافیه اسمش رو اگر بهم ریخته یا به صورت guest_232 بود رو به من یا صابر بگی تا شناسایی و محروم بشه ...اگه شما اون موقع نبودين چي؟ تاز بعضيا guest نيستن و اسمشون به صورت عجيب غريبي تغيير ميكنه (26-02-2012، 13:30)008 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب بالاخره میایم که ! اسم عجیب یا غریب همون اسم های بهم ریخته هستش مثل این یک ناشناس
27-02-2012، 16:59
حالا نوبت ما رسيد يه بيشنهاد بديم....
من بيشنهادم اينه كه سطح هاي كاربران بيشتر باشه فقط مدير انجمن و مدير ويزه يا كاربر معمولي نباشه.... منظورم اينه كه اسم كاربران با رنك هاي متفاوت نشون داده بشه و سطح ها زياد بشه... براي مثال: كاربري كه سه ستاره دارد با رنك قرمز نشون داده بشه و تا جهار ستاره تو قرمز بمونه و ديكه ننويسه member يا senior memberبه فارسي بنويسه : كاربر ويزه كاربري كه 5 ستاره داره و هنوز مدير نيست به رنك ابي نشون داده بشه و ديكه ننويسه بايينش :posting freak به فارسي بنويسه :همكار سابق براي 1 ستاره و 2 ستاره هم بيشنهادي ندارم. اميدوارم منظورم رو خوب بفهمين.
02-03-2012، 20:14
تايپيك "گفتگوي آزاد" در تالار گفتگوي آزاد موضوع مهم بشه
سعيد شاهيني كي مدير شد؟ راستي اين فريد بازم مرحوم شد؟ ![]() ![]() ![]()
02-03-2012، 21:58
تایپک گفتگوی آزاد گه از اولش هم مهم بود ! سعید شاهینی همون مدیر سابق بخش موسیقی هستش که به درخواست خودش اسمش عوض شد ... فرید هم که یکی گفتش که تا خرداد دیگه نمیاد حالا نمیدونم راست میگه یا نه ...
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400 |