امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

بدرود..........
              گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 289

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
آگهی
بازمادیر رسیدیم ته دیگ سوخته اش ب مارسیدDodgy
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Thyme
سلام :|
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(12-04-2014، 15:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتم(:
سیآ سفید!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=101012

رهاااااااااااا
:'(
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
(12-04-2014، 15:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتم(:
سیآ سفید!!!

یا قمر |:

اینا که همش غمگین بود -__-

اشکال نداره بازم ممنون ^_^
(12-04-2014، 15:55)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتم(:
سیآ سفید!!!

رهاااااااااااا
:'(
سلآم عیزم ^.^
جونم؟!
 سپاس شده توسط Thyme
(12-04-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علکDodgy
(12-04-2014، 15:56)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گذاشتم(:
سیآ سفید!!!

یا قمر |:

اینا که همش غمگین بود -__-

اشکال نداره بازم ممنون ^_^
سیآ و سفیدع شآدم دآریم عآیآ؟
 سپاس شده توسط First Star
(12-04-2014، 15:54)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکووؤوووولوووووووو
سیلام
Unknown
 سپاس شده توسط ρåяįα...
(12-04-2014، 15:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:38)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوایی من ^_^

عشقولکم کجا بودی تو آخه ؟ ):

نمیگی من اینجا تنهام فقط تو دوست صمیمیمی بعد میری -__-

عخشیییییییییییی
B-)
الهی فدات شممم
دلم واست تنگ شده بود...
چی خبر؟؟

اینجا دیگه هیچکی منو تحویل نمیگریه تکراری شدم واسشون -__-

با جدیدا بیشتر حال میکنن ):

فعلا بیا باهات کار دارم!

تو تویه جست جویه نیمه گمشدت چی میگفتی؟

من؟ |:

جست و جو ؟ |:

نیمه گمشده؟ |:

اینا از کجا اومد O_O

(12-04-2014، 15:46)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2014، 15:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوایی من ^_^

عشقولکم کجا بودی تو آخه ؟ ):

نمیگی من اینجا تنهام فقط تو دوست صمیمیمی بعد میری -__-

عخشیییییییییییی
B-)
الهی فدات شممم
دلم واست تنگ شده بود...
چی خبر؟؟

اینجا دیگه هیچکی منو تحویل نمیگریه تکراری شدم واسشون -__-

با جدیدا بیشتر حال میکنن ):
تو پیج هرکی میری ۴ ، ۵ تا از دوستاشون جدیدن.....
حتی مدیرایی که قبلن تازه واردارو محل نمیدادن.....
هعی

ولش کن ماکه هستیم هنو ^_^

پس اون یکی مرضیه!

منم اولش منحرف شدم!

بعد گف منظورم اجیه!

میزان منحرفی میسنجه ^__^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان