08-08-2013، 12:23
به سلامتی اونایی که جرات دارن میگن دیگه نمی خوامت
نه اونایی که میگن:
"می دونی تو لایق بهتر از منی"
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||||||||||||||||||||
08-08-2013، 12:23
به سلامتی اونایی که جرات دارن میگن دیگه نمی خوامت
نه اونایی که میگن:
"می دونی تو لایق بهتر از منی"
08-08-2013، 12:52
آدمهای دنیای من فعل هایی را صرف میکنند
که برایشان صرف داشته باشد!!
08-08-2013، 14:10
--من که نقاشی ام تعریفی ندارد
لااقل خودت راهت را بکش برو....
08-08-2013، 14:26
وقتی از چشم تو افتادم دل مستم شکست
عهد و پیمانی که روزی با دلت بستم شکست ناگهان- دریا! تو را دیدم حواسم پرت شد کوزه ام بی اختیار افتاد از دستم شکست در دلم فریاد زد فرهاد و کوهستان شنید هی صدا در کوه،هی "من عاشقت هستم" شکست بعد ِ تو آیینه های شعر سنگم میزنند دل به هر آیینه،هر آیینه ایی بستم شکست عشق زانو زد غرور گام هایم خرد شد قامتم وقتی به اندوه تو پیوستم شکست وقتی از چشم تو افتادم نمیدانم چه شد پیش رویت آنچه را یک عمر نشکستم شکست …
08-08-2013، 14:59
نــپـــرس هیــــچ نپــــرس از دلــــم هـــمــین " چـــه خبــــر " هـــمــین " چـــه میکنـــی ایـــن روزهــا " ســـوال بـــدی اســت !
تنها به خاطر این که سالم بودی خدا رو شکر کردم...
ولی نمیدونستم خدا این بار در قالب تو... فرشته ی عذاب فرستاده... نه فرشته ی عاشق...
08-08-2013، 16:09
چــقدر دزدیــدنِ نگــاه ِ تــو
از چشــمان ِ تــو لــذت بخــش اســت! گــویــی تیــله ای از چشــمم بــه دلــم مــی افتــد! بـــانـــو! بــا مــردی کــه تیــله هــای بسیــار دارد، مــی آیــی؟
08-08-2013، 16:49
كاش به جاي اين همه باشگاه هاي زيبايي اندام، يه باشگاه زيبايي افكار هم داشتيم...
مشكل امروز ما اندام ها نيستند، افكار ها هستند...
08-08-2013، 20:12
بـآید کسے رآ پـیدآ کـُنم
کـِﮧ دوستَم دآشتـﮧ بـآشد ! آنقَدر کـِﮧ یکے از ایـטּ شـَب هـآے لـَعنتے آغوشَش رآ برآے مَـטּ و یک دُنیـآ خـَستگے ام بـُگشـآید... هیـچ نـَگوید ! هیـچ نـَپُـرسد .... فـَقط مـَرآ در آغـوش بگیرَد ... بـَعد هـَمآنجـآ بمیرم .
08-08-2013، 20:16
مخـاطبــــِ خـآصــ نـבارҐ...
م ـ_ــ _د تــــو مخاطبـــ نبــــودے ڪہ خاص بشــے خاص بـــــودے ڪہ مخاطبـــــ شــــــدے! آهـــاے با تـــواҐ مخـاطبــ خـآصـــ فـاسـב بــوבסּ بہ تــــסּ فـــروشے نیستــ بہ فـــــروختـــטּ خـــــاطراتـــ قـבیمے بہ بهـــــاے وروב یڪــ تــــازه وارב استــ... مخـاطبــ خـآصــ مـסּ بـہ سـاבگـے یکــ لبخـنــב رهـایمـ ڪــرב... "او" رفـتـــ... و مــסּ عـاشـقـانــہ هـاے بـے مخـاطبـمـ را بـہ حـراجــ گـذاشـتـــہ اҐ مخـــــاطب خـآصــ مـ َـــסּ معشـــــوقــ ـہ ایــست ڪ ـہ وجــوבش را بـ ـہ בنیـــایے نمے בهـــҐ
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|