امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 15:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ل ا ی ن bathtime
سلام ^_^
گفتی سلاین یاده کلاقرمزی افتادم Angel

فاطــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ^__^
تولذت مبارک ((((((((((((((((((((((((((((((((:
عشقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــی ^__^
HeartHeartHeartHeartHeart

مرســـی جیگـــــــــــروو!^.^
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
(03-02-2014، 15:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:30)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسی شوهرت کو؟؟؟=)))
شوهرت خوبه؟=)
من؟ |:
شوهر؟ |:
ازدواج؟ |:
********؟ |:
بعدش...
***** ؟ |:
بعد ****؟ |:
استغفرلله |:
من هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم |:

ایـن حـرفـا به رُکـیه مـن نمیچسبـه |: !!
والــــــــــــآ |:
عجقولم ((((((((((:
خوشملم (((:
خعلی وقت بود باهم نمی حرفیدیم (:
^_^ رُکی جـونم (:

عزیزمی (: هع !
تو هم جیگــــــــــمی (:
من تو رو دوست >_<
تو هم منو دوست عایا؟ Angel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(03-02-2014، 15:43)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ل ا ی ن bathtime

شیــــــــــــــــــــــــــــــوآآآ!
خوبیــع؟

ملـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین«ا چطوری؟

خوبـــم ت خوبیع عشـــقی؟

ممنون گلم تولدت مبارک جوجوcong
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 15:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:39)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من؟ |:
شوهر؟ |:
ازدواج؟ |:
********؟ |:
بعدش...
***** ؟ |:
بعد ****؟ |:
استغفرلله |:
من هیچ وقت نمیخوام ازدواج کنم |:

والــــــــــــآ |:
عجقولم ((((((((((:
خوشملم (((:
^_^ رُکی جـونم (:

تو هم جیگــــــــــمی (:
من تو رو دوست >_<
آره من تورو خیلی دوست !! (:

ژیگـر تـو !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 286
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، இFATEMEHஇ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-02-2014، 15:45)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:43)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:41)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:39)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ل ا ی ن bathtime

شیــــــــــــــــــــــــــــــوآآآ!
خوبیــع؟

ملـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین«ا چطوری؟

خوبـــم ت خوبیع عشـــقی؟

ممنون گلم تولدت مبارک جوجوcong

تشــــکر میشع عزیزم≧◔◡◔≦
|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 15:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـوایـی ^_^ !! سلـآم خـآنومی (:
ایســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان عزیزمی چطوری گلک؟
(03-02-2014، 15:44)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما رفتيم Wink
خدافسWink
بودی حالا نروbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط τοxικ ، இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:40)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دیـگه دست احمـد رو از پشـت بستـی |: !!

اعتمـآدت تـو حلقـم عشقم ^_^
کی؟ |:
یعنی من شبیه اونم؟ |:
حالا که این جور شد....|:
 هلو که چه عرض کنم بنده گلابی هم نیستم |:
اصلا من اعتماد به نفس ندارم |:
اگرم داشته باشم...|:
عمــــــرا شبیه اعتماد به نفس اقدس نیس (:

|: آرع تو راست میگی !!

هع !!

من قدیمارو میخـوام ):

من امیـر رو میخـوام . . >__<

امیـر ): هع !!
امیر کیع؟ |:
یکـی از قـدیمیـآ |: !!
من میشناسمش؟ (:
شوووت بود؟ (((:
اوع ^__^
چه باحال و گوگولی (:

(03-02-2014، 15:44)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ل ا ی ن bathtime
سلام ^_^
گفتی سلاین یاده کلاقرمزی افتادم Angel

فاطــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ^__^
تولذت مبارک ((((((((((((((((((((((((((((((((:
عشقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــــی ^__^
HeartHeartHeartHeartHeart

مرســـی جیگـــــــــــروو!^.^
خارش میشود (((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR ، இFATEMEHஇ
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=60544

بنظرتون این چ چیزجالبی داشته انقد لایک گرفته؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=65023
Channel
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 15:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:45)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والــــــــــــآ |:
عجقولم ((((((((((:
خوشملم (((:
^_^ رُکی جـونم (:

تو هم جیگــــــــــمی (:
من تو رو دوست >_<
آره من تورو خیلی دوست !! (:

ژیگـر تـو !! (:
من تورو بیشتر تر تر دوست (:
عشقـــــــی (:
^_________________^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ایســـــــــــآآنم محل نمیدعــــــــ!
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان