امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(21-02-2014، 9:14)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:12)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:04)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:01)سلنا65432 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممBig Grin

جوجو اومدی ! ^_^

نازی ! ^_^

تو رو چه به کل کل با من ! >_<

(21-02-2014، 9:01)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

آجی نیایش ! ^_^

نبودی دیشب یه دعوایی شده بود ... ! >_<

بین من و ... ! >_<

بگم کی ؟ ^_^
بشین سرجات کوچولو این حرفا واس دهنت گندس
این ک .. ک داری میخوری سایزش ب دهنت نمیخوره :|
برو ی چی دیگه رو بمک |: 
جات اینجا نیس |:

با منی یا با اون جوجو ؟! |:
با من بود تو خودتو ناراحت نکن
Hearti love youگــفـتگـوے آزاد 【82】 285
آگهی
انگار که نه انگار ما هم هستیم.من رفتم.خداحافظ.
(21-02-2014، 9:19)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گل بگیر _-_
خیلی وقت بود هوس دعوا کرده بودم-_-
تفریح مارو نپرون -_-
مگه نمیخواسی بری ؟:|
خو برو دیگه :|

|: دلم نمیخواد !! :|

تو رو سننه!؟ |:

اصن دعوا کنید به من چه که خو که T_T !!

پوففف |:

(21-02-2014، 9:21)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-
رو آب بخندی -_-
اون دیه خیلی خوب میشع :{

کی خندید!؟ |:

T_T . . !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 285
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 کاربر پنهان یکی آیسان و اون یکی هم غزل ! |:

حال کردی ! ^_^
خخخخ ایووووووووووووووووللللللللللللللللللBig Grin
آخ جون فرزام رفت |:

بری که دیگه بر نگردی بگو ایشاالله Angel

هوممممم |: !!

منم باید برم |:

خدافسی {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:23)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان >_<!!
احــمد درس نـَشــــــــــــــُد >_<!!؟؟

از بس قول دادم خسته شدم ! :|
فقط قراره درس بشه !
به من سه چهآر روز پیش گفتن تآ یه هفته دیگه درس میشه ! O-o

(21-02-2014، 9:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ جون فرزام رفت |:

بری که دیگه بر نگردی بگو ایشاالله Angel

هوممممم |: !!

منم باید برم |:

خدافسی {:

ای بابا ! :|
گــفـتگـوے آزاد 【82】 285
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(21-02-2014، 9:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ! :|
چرا!؟ |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(21-02-2014، 9:23)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم ! ^_^

آن چنان هم در رو پشت سرم می بندم که همتون رو باد از گفتگو ببره ! (:
نرررررررررررررررو من بی تو نمیتونم نــــــــــــــــــــــــــــرو

کریستین نررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررو من بی تو میمیرمBig Grin

درود ! ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوزیل : به خاطر عمل کردم در دیدار با بایرن مونیخ ، متاسفم !

بدرود ! (:
Goodbye Flashkhor...
نـسخــع خراب هـس تـِکـرار می کـنم نسخـــع خراب هـس .. !!

خـدافــس ..!!
تـا نــُســخــعی جــدید بدرود ..!! Undecided
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 115 مهمان