امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

عکس بدین میخام واتارم بعوضم مـآمی>ــ<
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 285
آگهی
(19-01-2014، 18:51)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخی برو تو بیوم حال ندارم توضیح بدم

تارا نع ولاه پشت سرت حرف نمیزدیم داشتیم میگفتیم کاش الان
موناع و روژی و ویدا تاراع و نفس همع با هم اینجا بودن

(19-01-2014، 18:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:45)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویدا >>>____<<<<<
داشتیم دعوا میکردیم سر تارا \نفسو تاراو ویدا بودن وای اون جا فهمیدم ویدا مریضه
عزیزم مامی جونم من دلم واست تنگ شده کجایی
وقتی زنگ زدی داشتی گریه میکردی
الان من گریم گرفته کوجاییی تو

منم خواهرتم |: چون من خواهر تارام |:

تارا خالمع نع خواهرم ولی بش خالع نمیگم تارا صداش میکنم

|: خو منم خالتم |:
باش خالع خوبی؟

|: فدای شما شما خوبی؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 285
(19-01-2014، 18:53)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری الان هم حال ویدا همچین خوب نی
بعضی وقت ها تو وبم میاد باهاش کمی در ارتباطم

هم کلاسیمه :|
مامان بزرگ.اسمت چیه؟؟؟؟؟؟/
چن سالته؟؟BlushBlushBlushBlush
 مخاطب פֿـاص نــבارҐ ! چوטּ פֿـوבҐ פֿـاصҐ .!!
(19-01-2014، 18:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:42)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه ایسان؟T_T
هیچی ملینا

هیچی . . |:

دستت درد نکنه !!

چراع؟:|
(19-01-2014، 18:55)یه تنهای بی ستاره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:53)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری الان هم حال ویدا همچین خوب نی
بعضی وقت ها تو وبم میاد باهاش کمی در ارتباطم

هم کلاسیمه :|

دروغ میگی؟
واقعا الهی بمیرم واسش حالش خوبع؟
بهش بگو دلم واسش یه ذره شده
عزیزم
پس هر وقت خواستم از تو میتونم خبرشو بگیرم
قلب گیرش نیومد؟
(19-01-2014، 18:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:49)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:40)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویدا >>>____<<<<<
داشتیم دعوا میکردیم سر تارا \نفسو تاراو ویدا بودن وای اون جا فهمیدم ویدا مریضه
عزیزم مامی جونم من دلم واست تنگ شده کجایی
وقتی زنگ زدی داشتی گریه میکردی
الان من گریم گرفته کوجاییی تو

منم خواهرتم |: چون من خواهر تارام |:

ایســـــــــــــــــان؟؟!
جانم؟

سلام تارایی ^_^

خوبـــــــــــی؟
چه خبــــــــــــر؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2014، 18:57)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:42)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه ایسان؟T_T
هیچی ملینا

هیچی . . |:

دستت درد نکنه !!

چراع؟:|

هیچی همینجوری

|: واقعا اون چی داره که اونو به من ترجیح دادی؟ >__<

خدافسcry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 285
خستیدم

(19-01-2014، 18:56)بیتا خانومی* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان بزرگ.اسمت چیه؟؟؟؟؟؟/
چن سالته؟؟BlushBlushBlushBlush

نیایش
12

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان