امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinداغونم کردین
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 284
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(23-01-2014، 12:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: atefeh♥، mrsana!!!، سوپرمغز، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ2 کاربر پنهان

وقتی یه مدیر اسپم میده ! Dodgy
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
دافظ....
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، † αƖιєη †
(23-01-2014، 12:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:47)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یآدم بیآر که کیآ کشتنم .. کیآ پشتم بودنو حآلا دشمنم !

|: صـآدق !! :|

خوبی دریـآ (:
آفرین ..

دریــآ .. هع :/

مریم بهتره ..
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ترش وملس ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ
كي مياد جرعت
 سپاس شده توسط ترش وملس ، ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، † αƖιєη †
(23-01-2014، 12:47)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:43)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان پسرم سر بچه دعوا نکنین

|: خاله جان به پسرت بوگو !! :|

من چقدر پیرم |: من میشم خواهر تارا که تارا میشه مامان بزرگ نیایش |: وییی

دوستان خدافس

بچه ها اگه صابر جوابتونو داد خبرم کنید ):

روز خوش (:
دافض...^_^
سلام احمد..^_^
نگو که 6 و 8 زدی؟؟؟0_0

سلـام رُکـی |:

ببین رُکی ): خیلی با من بد شدی )):
من؟ |:
من با تو بد نشدم که >_<
من تو رو دوست دار (:
من غلط بکنم بخوام با تو بد بشم..>_<
 سپاس شده توسط ღ✿❤ پـرنیـــــــان ❤✿ღ ، ترش وملس ، MONA-GH ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(23-01-2014، 12:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: atefeh♥، mrsana!!!، سوپرمغز، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ2 کاربر پنهان

وقتی یه مدیر اسپم میده ! Dodgy

اسپم ني
 سپاس شده توسط ترش وملس ، † αƖιєη †
ســــــــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــآم
چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط MONA-GH
(23-01-2014، 12:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:47)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:43)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:41)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان پسرم سر بچه دعوا نکنین

|: خاله جان به پسرت بوگو !! :|

من چقدر پیرم |: من میشم خواهر تارا که تارا میشه مامان بزرگ نیایش |: وییی

دوستان خدافس

بچه ها اگه صابر جوابتونو داد خبرم کنید ):

روز خوش (:
دافض...^_^
سلام احمد..^_^
نگو که 6 و 8 زدی؟؟؟0_0

سلـام رُکـی |:

ببین رُکی ): خیلی با من بد شدی )):
من؟ |:
من با تو بد نشدم که >_<
من تو رو دوست دار (:
من غلط بکنم بخوام با تو بد بشم..>_<
اوهـوم )':

دوسم داری؟! /: (:

منم دوست دارم هع ^_^

(23-01-2014، 12:49)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-01-2014، 12:47)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یآدم بیآر که کیآ کشتنم .. کیآ پشتم بودنو حآلا دشمنم !

|: صـآدق !! :|

خوبی دریـآ (:
آفرین ..

دریــآ .. هع :/

مریم بهتره ..
|: مـریم !! :|

/: خـوبی!؟
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(23-01-2014، 12:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كي مياد جرعت
من ^_^
 سپاس شده توسط ترش وملس ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان