امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

مـا نسخــــــــع جـدید موخـوایم Big Grin
آگهی
نسخه رو عوض کنید دیه -_-

(21-02-2014، 9:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه هـا من امروز نیستم |:

شاد باشید -___-
جدی میگییییییییییی ؟:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 283
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-02-2014، 9:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاد باشید -___-

آیس پک ! ^_^

(21-02-2014، 9:14)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هر وقت اومدیم یه سلامی دادیم دیدیم جنگ جهانی سوم شروع شده.بابا ول کنید بی خیال.

شانست توی حلقم ! ^_^

(21-02-2014، 9:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل کل نکنین>___<
امیر رضاااااااا دلت می خواد محروم شی>>_<<

من کم نمیارم ! -_-

هیچ کی نمیتونه توی کل کل من رو ضایع کنه ! >_<
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(21-02-2014، 9:15)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه رو عوض کنید دیه -_-

شاد باشید -___-

هاع |: خوشحال شُـدی!؟ :|

بـه آل پنج تن وان دی قسم اگه دعوا رو تموم نکنید صابر رو میارم !! |:

قسم خوردم !!

پس خفه شید |:

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 283
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
(21-02-2014، 9:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:15)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه رو عوض کنید دیه -_-

شاد باشید -___-

بهترین خبری بود ک میشد صبح روز جمعه ب ی نفر داد :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【82】 283
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
اصلا من کلا توی هیچ چیزی شانس نداشتم.
امیر رضا

کل کل نکنین
اخطار میگیرین
عجب عحب ! :|
اگه آیسان نیآید منم نمیآم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 283
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Ƒαкє ѕмιƖє
2 کاربر پنهان یکی آیسان و اون یکی هم غزل ! |:

حال کردی ! ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Adl!g+
(21-02-2014، 9:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2014، 9:15)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسخه رو عوض کنید دیه -_-

شاد باشید -___-

بـه آل پنج تن وان دی قسم اگه دعوا رو تموم نکنید صابر رو میارم !! |:

قسم خوردم !!

پس خفه شید |:

ببین حرف منو داره ایشون میزنه.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 124 مهمان