11-10-2012، 13:00
تلخ میگذرد
این روزها
که قرار است از تو
برای دلم
یک رهگذر معمولی بسازم...
این روزها
که قرار است از تو
برای دلم
یک رهگذر معمولی بسازم...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
11-10-2012، 13:00
تلخ میگذرد
این روزها که قرار است از تو برای دلم یک رهگذر معمولی بسازم...
11-10-2012، 13:09
هــــــــــرچــﮧ مـے رومــــــــــ....
نمـے رسمــــــــــــ.... گـاهـے با خـوב فکـر مـے کنــم.... نکــنـ ב مـטּ باشم کلــــاغ آخـر قصـ ـﮧها
11-10-2012، 13:21
میدانم که می دانی!
برای این همه دلتنگی دیواری کوتاهتر از "نبودنت" نیافتم تو که خوب میدانی سهم قناری دلم دیدن میلههای قفس تنها با پس زمینه این آبی بیکران نبود... و خوبتر میدانی حجم این همه دلتنگی از مرکز ثقل زمین تا آسمان هفتم نیز تجاوز میکند...!!! و باز هم می دانی که این دست های بی تو در هجوم این گریههای طوفانی در خوشبینانهترین حالت نابود می شود!!! اما چه فایده؟؟؟ که از تمام عطرهای دنیا تنها لحظهای بویی شبیه آغوشت می خواهم...!
باد همچون مانند ادم ها میاید ومیرود خورشید همچون مانند باد دراخرکه خواهد ماند ماه فقط ماه می ماند ای پروردگار جهان تو بگو در اخر که خواهد مان که خواهد رفت ان ها که رفتند تنها بودند ان هادگر رفتند حال خودرا بچسبیم ماباید باهم باشیم قوی ودانا باشیم اگرچه ماهم روزی میرویم ولی یار است که به ما سربزندلااقرسالی یه بار نام او یار است فامیلی اش معرفت
قشنگه از خودم گفتم ![]() قشنگه از خودم گفتم ![]()
11-10-2012، 13:40
صداقت؟…. یادش گرامى…
غیرت؟….. به احترامش یک لحظه سکوت… معرفت؟….. یابنده پاداش میگیرد… مرام؟….. قطعه ی شهدا … عشق؟ ….. از دم قسط… واقـــعـــ ـا به کــــــجــ ـــــا چــــنــــ ـیـــــــن شـــــتـــ ــابـــــا ن؟؟؟ .
11-10-2012، 13:46
ایــטּ روزهـــا در خـودمــ
به دنـبـالِ یــک کــلیک راســتــ می گـــردمــ تــا از خــودمــ یـــک copy بـــگیــــرمــ و کــنار خـــودمــ paste کــــنمــ ... شـایــد از ایــטּ تنـهایـی خـــلاص شــومــ ...
11-10-2012، 13:53
(11-10-2012، 13:40)لاله1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لاله بای اگه امدی دیدی نیستم بدون رفتم بای من پسرم
11-10-2012، 13:53
سکوت و خلوت بغض شبانه
چه دلگیر است بی تو حجم خانه تو رفتی و دلی دارم که هر دم برای گریه می گیرد بهانه
11-10-2012، 13:58
دُنـبـال ِ کَـلاغـیْ می گـردَم ،
تا قـآرقـآرَش رآ بـه فـال ِ نـیـکْ بـگیـرَم ، وقـتـی… قآصـِدَکـْ ـهـا هـمـه لال انـد
11-10-2012، 14:02
هــر قدر هـــــم کـــه محکــــم باشــــی,
یـــک نقطـــــه, یـــک لبخنـــــد, یـــک نگــــــــاه, یـک عطر آشنـا, یــک صــــــــدا, یــک یـــــــــــاد, از درون داغونـــت می کــــند, هــر قدر هـــــم کـــه محکــــم باشــــی…!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |