امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●●

خاک توسرم چقد طرفدار دارم
عاغا بای همگی
بای شیوایم
بای ماکان
بای شومپت
و بقیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 28
آگهی
اخه مامان بزرگ رات دوره اگه دیروز بود می مدم اخه ما دیروز از بوشهر اومدیم تهران از اصفهان هم رد شدیمBig Grin

(10-09-2013، 15:42)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامو عکس بذارم یا نوشته ؟
بستگی داره چه عکس یا چه نوشته ای باشه
به خدا یه جواب خداحافظ بدید چیزی نمیشه ها
گورمو گم کردم بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 28
مهسا من چون تو رو نمیشناختم نگفتم خدافض
ولی حالا خدافس
شیوا
ماکان
جاسمین
نی نی نینا
بای

Dodgy
Dodgy
Dodgy
Dodgy
Dodgy
چهار ستاره شدم
هوراااااBig Grin

مهسا به لیست دوستام اضافت کنم؟Blush
(10-09-2013، 15:57)نقل قول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blush
:|
(10-09-2013، 16:01)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 15:57)نقل قول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Blush
:|
یعنی چی الان این؟

کجایین؟Angry

دوستان گرمایییDodgy

سلام سلام بر کسی که تازه اومده
سلام؟؟؟؟؟؟؟؟
Heart
من دهقان فداکاری شده ام
که تمام وجودش را به آتش کشید..!
ولی تو...!!؟؟
قطاری که چشم دیدن نداشتی...!
Heart
سپاس و نظریادت نره
اَه حوصله موجود نمی باشد :|
برم بازی کنم :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان