امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦

شیوا بابت اون موقع ببخشید... من معمولا آدمی نیستم کسی رو مسخره کنم...میبخشی؟؟
به خدا دست خودم نبود...p336p336
از نگرانی دارم میمیرم...p336p336
برام یه مشکلی پیش اومده...
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
کاش پارمیدا بود=(
من مردم منُ حلال کنید!=(

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 28

سپاس شده توسط sjmmc ، * Exceptional girl *
(20-08-2013، 19:27)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 19:25)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 19:24)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

خوبه حداقل نخار اینجاست

خوب خودت ریده مریمی مگه ما گفتیم ولی من راه حل دارم خواستی بگم ده دیقه ای وبت بهتر از روز اول شهSleepy

بگو cryingBig Grincrying

اصن میدونی از چ لحاظ ری+م ؟من چ فکری کردم همرو پاک کگردم خدا اخه Big GrincryingBig Grin

برو اینجا عکس و مطلب عاشقانه داره اونم 38 صفحه خودمم از اونجا میارم حتی اواتارم میشه استفادشون کرددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sacar.ir/

(20-08-2013، 19:29)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بابت اون موقع ببخشید... من معمولا آدمی نیستم کسی رو مسخره کنم...میبخشی؟؟
به خدا دست خودم نبود...p336p336
از نگرانی دارم میمیرم...p336p336
برام یه مشکلی پیش اومده...

نگرانی واس چی؟در ضمن بیخیال داداشمی دیگه؟
از جای دیگه... مکالمه م با عشقم یه دفه قطع شد...p336
وقتی گفتی آخر ولت میکنه بیشتر عصبی شدم خواستم بیشتر اذیتت کنم...p336
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط * Exceptional girl *
(20-08-2013، 19:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرش همینه مگه نیست؟؟؟ولی امیدوارم این دختره فرق داشته باشه اخه دخترا عاشق میشن ولی پسره نه خوب اگه تو عاشقی لابد اون مجنونهBig Grinحالام بخند بسه به قول شیوا شومپتTongue

من کم کم میرم البته کم کم Sleepy
 سپاس شده توسط sjmmc
(20-08-2013، 19:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 19:31)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرش همینه مگه نیست؟؟؟ولی امیدوارم این دختره فرق داشته باشه اخه دخترا عاشق میشن ولی پسره نه خوب اگه تو عاشقی لابد اون مجنونهBig Grinحالام بخند بسه به قول شیوا شومپتTongue
مرسی...:ngh:p345
Take The Gun
&
Count To Three
(20-08-2013، 19:29)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش پارمیدا بود=(
من مردم منُ حلال کنید!=(

خل نشو نخار این حرفا چیه؟DodgyDodgy

(20-08-2013، 19:35)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2013، 19:34)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی...:ngh:p345

حالا بهتر شد صادغ
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
Angel
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

من پارمــــــــــیدا میخوام=(
من میمیرم شیوا میدونم!=(

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♦◊ گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 30 ُ هشــ×ـــت ◊♦ 28

سپاس شده توسط sjmmc
(20-08-2013، 19:37)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پارمــــــــــیدا میخوام=(
من میمیرم شیوا میدونم!=(

از چی بگو چی شده

(20-08-2013، 19:36)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

چی شد به دردت خورد؟
 سپاس شده توسط sjmmc ، ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان