امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ |

(13-05-2016، 13:10)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 13:07)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یه همچین چیزایی بود فک کُنم (((:

نام کاربریتم یادت نمیاد :|

مشغله ی فکری بسی زیاده |:
 سپاس شده توسط Faust ، Mohammad 77 ، -Demoniac-
آگهی
عه همه اینجان B-)
 سپاس شده توسط Medusa ، ...Maryam... ، ( lιεβ ) ، мoвιɴα т ، -Demoniac- ، sober
(13-05-2016، 12:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:40)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:34)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا چرا چرا چرا چرا چرا
تابستون نمیاد=(

چرا بیاد؟._.*

ک از این همه رنجوفلاکت راحشیم=/
کنکورم تموم شع من شیرازقبولشم راحتشم=/
(اینازدرخواب بیند پنبه دانه-.-)
دانشگاه هم باید درس بخونی
فرقی ندارن
من الان دانشجو هستم
سراسری هم قبول شدم
رتبه مم هزار و پونصد شد هیچ فرقی نداره با قبل
اینجا هم باید درس بخونی و تازه باید از مدرسه هم بعضی اوقات بیشتر بدوی
دیروز هم یه نشست بود از کل دانشگاه های سراسری ایران همه شون هم شاکی
کاش بودین و می دیدن چه قدر مشکل دارن
حتی دانشگاه شیراز و فردوسی مشهد و حتی تهران که انقدر معروفن

(13-05-2016، 12:45)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:41)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:40)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 12:37)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بیاد؟._.*

مدرسه ها تموم شه!.
مثلا مدرسه تموم شه چی میشه؟
تابستون هم شروع شه بعد یک ماه از بیکاری و استراحت آدم خسته میشه

درسته ولی قبول کن حال میده
فقط یک ماه اول خوبه
زده به سرم ترم تابستونی بردارم._.*
باو زجر میکشی تومد-.-
ولی من اصن بخاطر دانشگاه نمیگم کلن دوس دارم برم شیراز-.-
اگه قرار باشه من هرکاری رو که دوس دارم انجام بدم
و بعدش برام هیچ عواقبی نداشته باشه
دیگه زندگی چه معنیی میده؟

Breaking Bad
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، -Demoniac-
به قول یکی :
حتی مهم نیس ک چقد زحمت کشیدی . وختی ب هدفت نرسی هیچ کدوم بدرد نمیخوره !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
Halo -_-
 سپاس شده توسط Magical Girl ، -Demoniac-
(13-05-2016، 14:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Halo -_-

سلام اخمو :|
چته ؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(13-05-2016، 14:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 14:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Halo -_-

چته ؟

چرا ساعت 6 نمیشه :|
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Faust ، -Demoniac-
(13-05-2016، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 14:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Halo -_-

چته ؟

وضعیت من : چرا میره جلو عقربه هی ؟ :|
ساعت 6 چ اتفاقی قراره بیفته ؟ :v
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(13-05-2016، 14:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 14:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Halo -_-

چته ؟

#قهرمانی V:
 سپاس شده توسط Magical Girl ، -Demoniac-
(13-05-2016، 14:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 14:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Halo -_-

چته ؟

#قهرمانی V:
اینکه قهرمانم ُ ک میدونم Angel  :|
ولی خب هنوز نفهمیدم چ اتفاقی قراره بیفته :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان