امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممBig Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
بدرود
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 28
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(06-08-2014، 18:09)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:06)روناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:01)روناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 17:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخشیدمت.-.

دارع ب خدا نخ میده:|
منکه باتو نبودم که بخوای ببخشیمTongueBig Grin
منو محمد نداریم
اصن برو بمیر:|
چیه زایه شدی25r30
بیا {شوکولات}بخور
خدایا نسل پسرای پرو رو از بین ببر:ggr:
به بعضیـــــــا باســــ گفت: عزیزم

توکه به یکی دست میدی

به یکی پا

به یکی هم دل

کلا  کارت اهداء عضو داری

هــــــــع

اواتار ایسان بد اموزی داره :|

عوضش کن ایسان :|
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(06-08-2014، 18:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان منم احساس دارم نگـــو نگـــــو cry girl
اگه بت بگن اکانتت رو بدی ب اون یارو ک نمیدونم کیه حالش خوب میشه میدی؟
اره :|
بخدا من دارم میمیرم اگه اکانتت رو ندی میمیرم

توی چت روم آرا عضوی نه ؟
ار عضوم مشکلی باش داری؟
(06-08-2014، 18:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان منم احساس دارم نگـــو نگـــــو cry girl
بجز تو :|
قاتل:|
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(06-08-2014، 18:12)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم​مممممممممممممممممممممممBig Grin

بهت پیشنهاد می دم که تا زمانی که دوستی پیدا نکردی  نیا توی گفت و گو چون کسی تحویلت نمی گیره Sad
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Interstellar
(06-08-2014، 18:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود ._.

برای شفای مریضان یه صلوات محمدی پسند ختم کن ._____.

کدوم محمد ؟
تو سلطان یا حضرت محمد؟.     .
تو نفرست :|
(06-08-2014، 18:13)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار ایسان بد اموزی داره :|

عوضش کن ایسان :|

کجاش بد آموزی داره ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 28
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 18:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:11)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی چت روم آرا عضوی نه ؟
داشتم ولی دیدم آمی نیستی که باهاش مشکلاتم رو حل کنم رفتم با بقیه مشکلم رو حل کردم

(Aiden Pearce)
(06-08-2014، 18:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 18:11)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود ._.

برای شفای مریضان یه صلوات محمدی پسند ختم کن ._____.

کدوم محمد ؟
تو سلطان یا حضرت محمد؟.     .
تو نفرست :|

ایول

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان