امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ

(29-04-2014، 15:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستــــمال کشــآی بدبخت .. ((:

{مُــخــآطب : بچه هــای کلاسمون -_- }
من عآشق این فحشم ..! -.-
(:
هــر فـحـشی که توش از کلمات ت*م و کــِــش و دستمــآل دآشتــه بـآشــه دوست می دآرم .. ! Angel

(29-04-2014، 15:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:14)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام عشقم ..! ^_^
خوبی ..؟! {:
خوبم ..؟! (:

خوبم عشخی^_^
میدونم خوبی تو^_-
خداروشکر*__^
حوصلم سررفته بیام خونتون؟@__@
بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^
قبول؟
آرع آرع ..! ^_^
بریم پسرآ رو اوشکول کنیم ..! {:
بریم ..؟! (:
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، Magical Girl ، pink lady
آگهی
هوووووووووووی غزل کجآیی؟××××××××××××××
(29-04-2014، 15:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمه !؟ -____-

منو میگـی سـارا ؟! ..

ایهیم -_-
چــرا سکوت اختیــآر کردی؟ -_-
اینـجوری کیفش بیشتره ^_-

خشم آیسان قسمت دوم فصل اول

با حضور نور نوری و بقیه دست اندر کاران

میخوام ببینم چی میگن راجب نویسنده ها |:
 سپاس شده توسط First Star ، Magical Girl ، pink lady ، † αƖιєη †
هع میگه دوسال .. از من خبر نداره ک س ساله منتظرم ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 28
 سپاس شده توسط pink lady ، DONT BE LAZY ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عآشق این فحشم ..! -.-
(:
هــر فـحـشی که توش از کلمات ت*م و کــِــش و دستمــآل دآشتــه بـآشــه دوست می دآرم .. ! Angel
هم دسمال داش هم کش ._.
دو برابر -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عآشق این فحشم ..! -.-
(:

(29-04-2014، 15:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقم ..! ^_^
خوبی ..؟! {:
خوبم ..؟! (:

خوبم عشخی^_^
میدونم خوبی تو^_-
خداروشکر*__^
حوصلم سررفته بیام خونتون؟@__@
بیـــآ ..! (:
مـیــشــه بـعـدش بـپـیـچـونـیـم بـریـم بیــرون پـســر بـآزی ..؟!  :4chs:
Angel
همون اول میام دنبالت بریم پسر بازی^_^
قبول؟
آرع آرع ..! ^_^
بریم پسرآ رو اوشکول کنیم ..! {:
بریم ..؟! (:

ارع بریم دیوونشون کنیم^_-
تا ساعت12 شب ^_-
قبول؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【114】 ஜ۩۩ஜ 28

سپاس شده توسط † αƖιєη †
(29-04-2014، 15:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:26)DONT BE LAZY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عُقده نویسنده شُدن ندارم ..

هرکی نویسنده شُده .. هم اخلـاقش *ـونی شُد .. همه خودشو بالا فرض کرد هع بیچاره خبر نداره بُز کوهی هم همون بالاها سیر میکُنه ..

آقا اصن نویسنده شُدن جُز رنگ عوض کردن چیزی نی ..

هرکی نویسنده شُده *ـن شُده ..

ب والـلّـه .. :|

خیــــلی ممنون|:
من *نــــم شدم؟
اخلــآق من *ــــونی شده؟
یه بلانسبتی...
اخه بزار دوساعت بگذره لااقل بعد بهم فحش بده!>.<

تـــو نویسـنده شـدی ؟؟؟؟؟

اگـه یکـم عـادل بـودن . الـان آیسـان بود مدیـر . مـنم 100% نویسـنده بـودم ..

خـودمونو جـِـر دادیـم هیچی نـشد . دیگـه بیخـیآلشمـ ..

حـآلـآ اینـآ ...

خو من مگه گفتم ایسان نویسندگی حقش نی؟؟؟
خو من چی کار کنم؟
شاید مدیرا صلاح ندیدن!
میخواین،من ایسانو به صابر پیشنهاد میدم!
بعدش،شما؟؟؟

iman (JASTIN) B
(29-04-2014، 15:30)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیـگه مُـطمئن شــُدم معلـم عربــیمون تعادل روحــی نداره -_-
دیگه سعی میکنم دور و وَرش نــگردم .. واگــیر داره .. :|
معلم عربی ما عشقه البته اخلاقش ..! ^_^
جز اخلاق دیـه چیش میتونس عشق بـاشه؟ :|

شانس نداریم که .. وختی خُـداشت شانس میداد من خوآب بــودم ! -___-
نع ..! |:
آخـه *** بدبخت نمره نمی ده ..! >_<
ولی ما سر کلاسش اگه خوراکی یا ادامس بخوریم یواشکی ..!
اگر هم بفهمه به رویه خودش نمی آره ..! <:
 سپاس شده توسط pink lady ، Magical Girl
(29-04-2014، 15:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-04-2014، 15:27)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمه !؟ -____-

منو میگـی سـارا ؟! ..

ایهیم -_-
اینـجوری کیفش بیشتره ^_-

فاطمه ترجیح میدم سکوت کنم و هیچی نگم (:

راسی ^_^

به من مربوط نیس زندگی دیگران مبارکشون (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(29-04-2014، 15:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطمه !؟ -____-

منو میگـی سـارا ؟! ..

ایهیم -_-
اینـجوری کیفش بیشتره ^_-

پـَــ حــالشو ببر .. ((:

اما آخرش بجایی نمیرسه (:
-_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان