امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 15:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون هُلُویی که گفت ...(:
فک کنم با من بود (((
سلام عیضم ^_^

چـرا ایـن فکـرو میکنی؟! |:

سلـام عشقی ^_^ خوبی؟! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 279
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
آگهی
(03-02-2014، 15:20)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:18)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Salam be shoma

درود -__-
فینگلیشی تایپ نکن لطفا -__-

باشه

سپاس شده توسط M.K.N
(03-02-2014، 15:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـعـی خـدا دارم از خـسـتـگـی تلف میشم|:

دو سـاعـت طـول کشید تـا اتـاقـم مـرتـب شد|:

بـاید اسـم لـویی رو هم از در و دیـوار پاک کـنـم |:

پـــوف-____-

چرا؟
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 15:22)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:15)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-
درود بر تو ای برادر Angel

بیشعورنمیشناسیDodgy
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(03-02-2014، 15:22)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:20)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:19)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:16)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:14)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــــــــــوپ!
ت خوبیــع؟

بد نیسم-_-

امــــــــــــروز همع بایـــد خوب باشــــن!
الان باید خوب شیـــن!
باوشــع؟

مگه امروز چه خبره؟-_-
من فقط یه روز تو هفته خوب هسم اونم چهارشنبه ها بعد از ظهره.
چون میدونم دو روز تعطیلم=)

چــون امروز تولدمــــع!Dodgy

مبارکه d-_-b
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ~~SARA:HIVA~~
ایسان من با ت قرم-___-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 15:22)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشعورBig Grin

^_^ خودتی !! |: :| !! با احساسات یک دختـر بـآزی کـردن هنـر نی -__- !! حالا من شوخی کردم (:

من هیچوقت مخ هیچ پسـری رو نمیـزنم !!|:

(03-02-2014، 15:22)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Hello !!

سلـام !!

بُنـژوق !!

هِلـو !!

آسـی آسـی !!

هـای !!

علیـک !!

سـآم !!

سیلـوم !!

(:

سلام...

خـوبی!؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 279
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ~~SARA:HIVA~~ ، இFATEMEHஇ
(03-02-2014، 15:21)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:15)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلـــآم ^_^
اعــــع یه چیزی...|:
من این علاقه شدید شومآ رو که دوس دارید..(:
اوآتار متحرک بزارید درک نوموکنم (:
چراع؟؟؟ (:

اصلا نفهمیدم چی گفتی:|
یه بار دیه بگوShy
منظورم اینه که...(:
چرا دوس داری آواتار متحرک بزارید؟ inrv

داشتی خلاصه رو؟Shy

این بهتر شد=)
همینجوری=)
به نظرم آواتار متحرک جالب تر از آواتار سادست.
اوع (:
آهآن ^__^
راس میگع |:
آیسآن آواتـار متحرک داریع؟ |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 15:24)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:22)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:20)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:19)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:16)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیسم-_-

امــــــــــــروز همع بایـــد خوب باشــــن!
الان باید خوب شیـــن!
باوشــع؟

مگه امروز چه خبره؟-_-
من فقط یه روز تو هفته خوب هسم اونم چهارشنبه ها بعد از ظهره.
چون میدونم دو روز تعطیلم=)

چــون امروز تولدمــــع!Dodgy

مبارکه d-_-b

میســــی!^.^
|:
 سپاس شده توسط Albert wesker
یادش به خیر
*!*karola*!*
❤ setare ❤
barbara 2013
گل نار
نی نی نینا
نی نی شیطونه
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان