امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

نقل قول: خداوکیلی دخترا تو ورزش رزمی خیلی نازک نارنجی هستن.
وسط مبارزه تا حالا شده با ساق بزنن تو صورتت دندون و دماغ و این جور چیزا داغون بشه.بعد دوباره ادامه بدی؟ اصلا دخترا مسدوم میشن؟من دختر عمم دان 4 کیوکشین کاراتست اون روز دیدمش ناراحت بود بهش میگم چته؟
میگه زدم دندون دوستمو تو مبارزه شکوندم
خداوکیلی خیلی دخترا دل نازک هستن.

اینو قبول دارم چون 2دفه دماغ طرفو شکوندم بعدش وایسادم خودم مداوا کردم بردم بیمارستان ولی خودم فقط یبار دستم شکست

نقل قول: پس این

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/82294112286689725050.jpg

کاملا موافقم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ ، ღSηow Princessღ ، τοxικ ، T A R A ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
آگهی
(23-10-2013، 20:41)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:39)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:37)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی [/b]

پس این Angel

http://www.8pic.ir/images/82294112286689725050.jpg

الاغاcryingcrying

ای بابا دخترمم بیارین تو عکس>_<

هووتم هستم ^_^
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mïņ̃†êR
(23-10-2013، 20:39)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2013، 20:33)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: =) هزار تا کار میشه کرد. یکیش اینه دو قدم میری عقب یه دفعه یه دونه چرخشی میخابونی تو صورتش
به همین راحتی.
:|من خودم 1 سال و نیم تکواندو کار کردم.3 ماه دفاع شخصی الان دو ساله دارم فول کنتاک کار میکنم.

هزار تا کار که بله ولی مطمئن باش با رتبه یک کشوری نمیتونی رقابت کنی من برای تیم ملی دعوت شدم ولی چون راه دور بود نمیتونستم هفته ای 3بار برم تهرانو برگردم

تاراااااااااااااااااااااااااااااا منم میخوام اگه با کسی مشترک امضا بزاری میکشمت گفته باشم تو زنه منی

خداوکیلی دخترا تو ورزش رزمی خیلی نازک نارنجی هستن.
وسط مبارزه تا حالا شده با ساق بزنن تو صورتت دندون و دماغ و این جور چیزا داغون بشه.بعد دوباره ادامه بدی؟Big Grin اصلا دخترا مسدوم میشن؟Big Grinمن دختر عمم دان 4 کیوکشین کاراتست اون روز دیدمش ناراحت بود بهش میگم چته؟
میگه زدم دندون دوستمو تو مبارزه شکوندمBig Grin
خداوکیلی خیلی دخترا دل نازک هستن.
دل نازک نـــه ((ترسـو))هستیمـ مـآSleepy ولــی من فقط لب ولوچـه پـآره کردمـ به شکستگی نرسیدهBig Grin

اونمـ رفتمـ هزار بار قربون صدقه دختره رفتمـ که ورزش رو ترک نکنهBig Grin
 سپاس شده توسط τοxικ ، Mïņ̃†êR ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
(23-10-2013، 20:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا همسرمـ نمیذارهBig Grin زشتـهDodgy من همینو گذاشتمـSleepy

پس منم همینو میذارم-_-
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 274
 سپاس شده توسط τοxικ ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
چي ميشه الان مشكي شمBig GrinBig Grin
خداي بهترين كادو برامهBig Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(23-10-2013، 20:45)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چي ميشه الان مشكي شمBig GrinBig Grin
خداي بهترين كادو برامهBig Grin

هروقت تومدیر شـی من استعفا میدمـSleepy
 سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
تارا بزاریم؟بدیوید میخوام برم Sleepy
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، τοxικ
احسان هنوز ماه ها مونده تا مدیر شی.. -_-
راسی با شادی دوسی؟
خیلی به هم میاینا .. ((:
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 274
 سپاس شده توسط τοxικ ، ЯØறдητ!c✘ G!гL
بیشوووووورا میگم منم باشمDodgy
A single dream is more powerful than a thousand realities..!
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
. . . دُرُود . . . |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 274
 سپاس شده توسط T A R A ، сÜтε Đévìł ツ ، τοxικ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 68 مهمان