امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(19-01-2014، 18:04)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sleepy وات د فـــاز ..

عروسی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(19-01-2014، 18:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:59)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:56)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیآ ویروس چیزمآلی مسری است ؟؟ :|

نگرآنم :||

تو کیستی؟! |:
همون :|

|: اهان شناختم

ایــسان هلو

این چ اواتاریست که گذاشتـــی ؟؟؟ خوبیت نداره >!!!!

چشماتونو درویش کنین ...
hi !!

دوست دارمش |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 273
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-01-2014، 18:04)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:55)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا چرا اون پایین خشک شدی پَ ؟

مامان درگیرم

برا چی ؟؟؟ 0_0

سرعت ندارم-__-

بمیرم ! *_*
آدم زخم شمشیر بخوره ولی این وضعیت رو تحمل نکنه ! +_+
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 273
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-01-2014، 18:07)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:04)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)melita نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:55)Fatemeh2012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیتا چرا اون پایین خشک شدی پَ ؟

مامان درگیرم

برا چی ؟؟؟ 0_0

سرعت ندارم-__-

بمیرم ! *_*
آدم زخم شمشیر بخوره ولی این وضعیت رو تحمل نکنه ! +_+
کاملا موافخ
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(19-01-2014، 18:04)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارا چیه

مخفف دادا ./// ( داداش مونث ) Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
داداش ایمان من عکس امضاتو میبینم یاده پیام صادقیان می افتم خخخخ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2014، 18:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:00)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:57)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم ...

تک تک سلامـــــــ ...

هــــــآی۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ70ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 273

چ عجــب ..

احمد اومدی ؟؟

دارم میمیرم ...

سلام ایمان !
اومدم ولی دارم میرم خدافظت ! Big Grin

بمون .. بعد 9 ماه دوستی با یکی .. امروز شمارمو میده به دوست پسره قبلیش باهام صحبت کنه ..

حال کردم هر چی فحش بلد بودم دادم ...

اخرش میاد میگه ... خیلی دوست دارم داداشی ...

فقط دلم میخواست بگیرم لهش کنم ... بچه پررو رو ..

داداش من دارم میرم ولی اگه دعوا شد قرار گذاشتی من پشتم !
بهم زنگ بزن باشه !
من فعلا برم خدافظتون !
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، !~IмДи~! ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سلام
سلام فاطمه مهشید ایسان پسرم دخترم خوبین؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، along boy
(19-01-2014، 18:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:03)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:59)Ðår¥å نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 17:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کیستی؟! |:
همون :|

|: اهان شناختم
خوبه :|

بت نمیآد انقد بآهوش بآشی -__-
به شما میاد برای ما بسه -___-

(-__-)(|)
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(19-01-2014، 18:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-01-2014، 18:04)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sleepy وات د فـــاز ..

عروسی:|

هو؟
اند یو؟
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان