07-08-2013، 15:58
و چه انتظار بزرگی ست
اینکه بدانی
پشت هر "دوستت دارم"، چقدر دوستت دارم
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
|||||
و چه انتظار بزرگی ست اینکه بدانی پشت هر "دوستت دارم"، چقدر دوستت دارم
چه تفاوتی میکند آنسوی دنیا باشیم یا چند کوچه آن طرفتر ؟
پای دوست داشتن که در میان باشد “دلتنگی” دمار آدم را در می آورد …
07-08-2013، 15:59
بر سنگ قبر من بنویسید:خسته بود ، اهل زمین نبود ، نمازش شكسته بود
بر سنگ قبر من بنویسید:پاك بود چشمان او كه از اشك شسته بود بر سنگ قبر من بنویسید:این درخت عمری برای هر تبر و تیشه دسته بود بر سنگ قبر من بنویسید:كل عمر پشت دری كه باز نمی شد نشسته بود
07-08-2013، 15:59
مے گوينـد قِسمتـــ نيستـــ حِکمَتـــ استـــ خدايـا ... مـَن معنیِ قِسمتـ و حِکمَتـــ را نمے دانمــ امـا تـو معنےِ طاقَتــــ را مے دانـی ... مـَگــَر نــه ؟؟؟
07-08-2013، 16:00
ای قلب من بارانی ات کردند و رفتند
کنج قفس زندانی ات کردند و رفتند در سایه های شب تو را تنها نوشتند سرشار سرگردانی ات کردند و رفتند احساس پاکت را همه تکفیر کردند محکومِ بی ایمانی ات کردند و رفتند هرشب تورا دعوت به بزم تازه کردند در بزمشان قربانی ات کردند و رفتند زخمی که رستم از شَغاد قصه اش خورد مبنای این ویرانی ات کردند و رفتند
ﺑﻌﻀﯽ وقتها ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ، ﮔﺮﻳﻪ ﮐﻪ ﻫﻴﭻ ؛ دلت ﻣﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻫﺎﯼ ﻫﺎﯼ ﺑﻤﻴﺮﯼ …
دلتنگت می شوم و چشمانم را روی هم می گذارم بلکه یادت را فراموش کنم … تو بگو دلکم مگر می شود یک دنیا را فراموش کرد ؟
07-08-2013، 16:02
هشیارانه بر آنم
تا کلامات و جملات به تکلف و اغراقم نکشاند! ساده باشم و صمیمی دو کیمیای بی بدیل نایاب
تنهایی یعنی:
فقط خودت...
کسی نباشه بهت بگه: ❤ دوستت دارم ❤ و بدون تو نمیتونم! تنهایی یعنی: خودت با خودت عاشقی کنی! خودت هم عاشق خودت باشی هم معشوق خودت! تنهایی یعنی: خودت باشی و خودت!
…
وقتی مرا بغــــــــل میکنی چنان جاذبه ی آغوشـــــت به جاذبه زمین غلبـــــه میکند که روحم به پــــرواز در می آید…
07-08-2013، 16:03
یک شبی مجنون نمازش را شکست
بی وضو در کوچه لیلی نشست گفت : یا رب از چه خوارم کرده ای بر صلیب عشق دارم کرده ای مرد این بازیچه دیگر نیستم این تو و لیلای تو من نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم در رگت پیدا و پنهانت منم سالها با جور لیلی ساختی من کنارت بودم و نشناختی | |||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|