امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 21:42)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهساع-ــ-
نسترن-ـــ-
فداتون بشم^ــــ^

Angel كلم =بنده
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 263
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(12-01-2014، 21:40)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا احسان نیستم ا
با نوه من درس صحبت کنید هاع...
این حسامع^ـــ^
 سپاس شده توسط along boy ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(12-01-2014، 21:39)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد زور نزن-ــــــــــــ-
من بخششی در کار ندارم-ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

چه به خودش گرفت!
قبلنا رو هوا بهم سپاس میدادی این خاله بازی کفتی دوستی منو رژی تو و رژی و منو تو رو خراب کرد!
دوستی منو رژی رو خراب نکرد-ــ-
دوستی منو تو هم خودت خراب کردی عیزم تقصیر دیگران ننداز(-ــ-)\
پمیشه بگی من چکار کردم ! ؟
من فک کردم فقط خاله بازی شما جدی گرفتین !
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
اِوا خاک به سرم مهری تو اینجایی؟؟|:

(12-01-2014، 21:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید برنامه نویسی یا کد نویسی بلد بود ! ؟

من چه بفهمم آخه عــــ/:
(12-01-2014، 21:40)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:33)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خاله تارا

جــان؟؟:|
(12-01-2014، 21:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجوری گفته:d
دو سال پیش هم من یادمه.
اون موقع فرید مدیر ویژه بود(از اون نارنجیا)بعد گف دیگه نمیاد.
رفـــت تا یه سال دیه اومد.دقیقا وسط تابستون بود که اومد.
فقط اومدم اینو بگم و برم
خدافظ

شاید ولی خودش گف یه کاری با آیدیش کرده که اگه رف بیرون دیگه نمیتونه بیاد ..
این چن روزه گاهی وقتا با آیدی پسر عموش میاد ..

کسی که به کنترل پنل مدیرت دستریسی داشته باشه میتونه یکی رو بن آیدی کنه که دیگه نتونه به هیچ عنوان بیاد انجمن!
فک نکنم فرید این کارو کرده باشه!

شاید..

(12-01-2014، 21:33)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-
تارا -_-

سلام ../:
قیافتو راس کن ببینمت^_^
هییی تارا crying
به خدا یه مش مشکل ریختن سره من
درد:|
بیا بغلم مشکلاتو به من بسپار|:
^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ★BlAcK EvIl★
نته لعنتی -_-
تارا این که میام اینجا و به صادخ هم ش دادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
خدافس¡
>_<
>_>
<_>
: (
 سپاس شده توسط T A R A ، ★MoRpHeUsS★
باعی فعلا
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آقا بیاین یه بازی هرکی بهتر شعر درست کرد
iam dj
iam dj
what what whar
you are dj ohhhhhhhh my god yes mester dj

چی شد
تاراع ننه غربونت بشم حتي 1درصدم فك نميكني ما نسخه جديد احتياج داريم؟
 سپاس شده توسط T A R A
(12-01-2014، 21:45)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نته لعنتی -_-
تارا این که میام اینجا و به صادخ هم ش دادم

ینی نمیدونسته تو اینجا میای ..
اِوا خاک به سرم منم ش دادم(((:
ش منو که داری؟/:
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان