امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 21:36)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسی جونم ^____^
ارع
موناع¡Dodgy

من خواهرتم*^_^*

واخعا¿¡ ^_____^
یه بار واس من کله خانوادرو میگی¿¡ ^_-
الانگ بوی پ اسم تو چیه¿\
آگهی
(12-01-2014، 21:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد زور نزن-ــــــــــــ-
من بخششی در کار ندارم-ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

چه به خودش گرفت!
قبلنا رو هوا بهم سپاس میدادی این خاله بازی کفتی دوستی منو رژی تو و رژی و منو تو رو خراب کرد!
دوستی منو رژی رو خراب نکرد-ــ-
دوستی منو تو هم خودت خراب کردی عیزم تقصیر دیگران ننداز(-ــ-)\
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 262
مهراوره¡ : (
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(12-01-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:33)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خاله تارا

جــان؟؟:|
(12-01-2014، 21:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='T A R A' pid='1422842' dateline='1389550774']

خوبه ..
گف دیگه نمیتونه بیاد ..
هیچوقت/:

همینجوری گفته:d
دو سال پیش هم من یادمه.
اون موقع فرید مدیر ویژه بود(از اون نارنجیا)بعد گف دیگه نمیاد.
رفـــت تا یه سال دیه اومد.دقیقا وسط تابستون بود که اومد.
فقط اومدم اینو بگم و برم
خدافظ

شاید ولی خودش گف یه کاری با آیدیش کرده که اگه رف بیرون دیگه نمیتونه بیاد ..
این چن روزه گاهی وقتا با آیدی پسر عموش میاد ..

کسی که به کنترل پنل مدیرت دستریسی داشته باشه میتونه یکی رو بن آیدی کنه که دیگه نتونه به هیچ عنوان بیاد انجمن!
فک نکنم فرید این کارو کرده باشه!

شاید..

فرید برنامه نویسی یا کد نویسی بلد بود ! ؟
بابا احسان نیستم ا
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، T A R A
(12-01-2014، 21:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:33)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ خاله تارا

جــان؟؟:|
(12-01-2014، 21:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:25)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه ..
گف دیگه نمیتونه بیاد ..
هیچوقت/:

همینجوری گفته:d
دو سال پیش هم من یادمه.
اون موقع فرید مدیر ویژه بود(از اون نارنجیا)بعد گف دیگه نمیاد.
رفـــت تا یه سال دیه اومد.دقیقا وسط تابستون بود که اومد.
فقط اومدم اینو بگم و برم
خدافظ

شاید ولی خودش گف یه کاری با آیدیش کرده که اگه رف بیرون دیگه نمیتونه بیاد ..
این چن روزه گاهی وقتا با آیدی پسر عموش میاد ..

کسی که به کنترل پنل مدیرت دستریسی داشته باشه میتونه یکی رو بن آیدی کنه که دیگه نتونه به هیچ عنوان بیاد انجمن!
فک نکنم فرید این کارو کرده باشه!

شاید..

(12-01-2014، 21:33)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-
تارا -_-

سلام ../:
قیافتو راس کن ببینمت^_^
هییی تارا crying
به خدا یه مش مشکل ریختن سره من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
(12-01-2014، 21:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:32)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد زور نزن-ــــــــــــ-
من بخششی در کار ندارم-ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ-

چه به خودش گرفت!
قبلنا رو هوا بهم سپاس میدادی این خاله بازی کفتی دوستی منو رژی تو و رژی و منو تو رو خراب کرد!

اين سگ وگربع شدنAngel اشتي كنيد
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(12-01-2014، 21:38)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:36)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 21:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسی جونم ^____^
ارع
موناع¡Dodgy

من خواهرتم*^_^*

واخعا¿¡ ^_____^
یه بار واس من کله خانوادرو میگی¿¡ ^_-
الانگ بوی پ اسم تو چیه¿\

من بگمع؟=/
حسام اسمشه.
یادم رفBig Grin
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، along boy
خانوادتون کی به کیه که حتی خودتونم نمیشناسید من یکی که هنگیدم
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A
مهساع-ــ-
نسترن-ـــ-
فداتون بشم^ــــ^
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ★BlAcK EvIl★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 102 مهمان