09-02-2013، 14:26
چنان از زندگی دل سرد ودل گیرم.که روزمرگ خود را جشن میگیرم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
09-02-2013، 14:26
چنان از زندگی دل سرد ودل گیرم.که روزمرگ خود را جشن میگیرم
09-02-2013، 15:34
نوکش را تیز کردم
احساسم را جمع کردم همه وجودم شد هنرم , جمع شد تا یک یادگاری برایت اماده اما یادت رفت بهم یادگاری بدی رفتی و اشکهایم را جمع کردم تو یه سطل کهنه ریختم پایه گلی تا وقتی برگشتی بهت هدیه بدم به شوق گل نشستم اما چه سود یک گل بود و تنهایی همراهش تو که نیامدی گلبرگ هایش را با محبت خشک کردم حالا یه یادگاری دارم اما برنگرد چون محبتم را پایش خشکاندم
09-02-2013، 17:35
مــثــل یــک اتــفــاق خــوب . . . . .
بــیـــا . . . . "بــیُــفــت" در زنــدگـــــی ام ...!
09-02-2013، 17:45
سر دردهای عجیب ٬
روزهای تکراری ٬ قرص های تلخ دلتنگی های شب ٬ بی قراری های دل ٬ گریه های غریب جسم سرد و بی روح و ... همه و همه ٬ شده خلاصه ی زندگی من ..!
09-02-2013، 17:47
دَمــَــش گـــَــرمـ ...
بـــاران را مــےگـــویـــــَــمــ بـــه شـــانـــہ امـ زد وگــُـفــــت : خــَـســتـــہ شُــــدے.. امــــروز را تــُــو اســـتـــراحــَـت کـــُـن... مـَــن بـــه جــــایـــَـت مـــے بـــارَمـ
09-02-2013، 17:51
گريه ام ميگيرد...
وقتي که ميبينم کسي که تمام دنياي من بود اکنون منت ديگري را ميکشد... !!!
09-02-2013، 17:53
در جلسه امتحان عشق
من ماندم و یک برگه ی سفید و یک بغل .تنهایی و دل تنگی ...... درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغض الود قطره ی کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگه ی سفیدم عاشقانه قطره را به اغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست بانو...... در برگه ام در کنار ان قطره؟؟؟؟ یک قلب کوچک میکشم !!!!!!! وقت تمام است ! برگه ها بالا؟
09-02-2013، 18:09
آنكه دستش را اینقدر محكم گرفته ای ...
دیروز عاشق من بود ! دستانت را خسته نكن ... محكم یا آرام ... فردا تو هم تنهایی ... !
09-02-2013، 19:53
هرگز
هیچ حسرتي در هيچ کجاي دنيا اين چنين يکجا جمع نمي شود که در همين سه واژه کوتاه : " او دوستم ندارد."
09-02-2013، 22:26
دلـــــــــم درد میکند
انگار خام بودند خیال هایی که به خـوردم داده بودی
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|