امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

(24-01-2014، 16:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم kaffe2
شیوا اواتارت زشتع:|

نظرتونو پرسیدم؟تاحالا بهت گفتم ائاتارت خوبه یا بدع؟
وااا:|
چراع ناراحت شدیع؟:|
آگهی
(24-01-2014، 16:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد تو باباشون نیستی!^_^
مگ یادت رفته طلاق گرفتیم؟^_^

شوهر من موناع^_^

چــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟
موناع مامانه منه اونوخ چطور ممکنه شوهر تو باشع؟؟؟
|:
(24-01-2014، 16:12)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:10)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی خووونواده شدم):

می تو :|

نسترن عزیزم برو پیش مامانت برو گلم برو عزیزم
(24-01-2014، 16:12)bad lOve نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یا آیسان؟

مـن یا تـو مهـم نی |: :| !!

تـو کیستی مهمـه !! /: ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 261
 سپاس شده توسط bad lOve
(24-01-2014، 16:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:10)B2-1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآس همون بود هیشکیو نمیزآشتم بیآد طرفم :||

آدم 2 تآ خوبشو دآشته بآشه سگشون شرف دآره بآ چیز مآلآ :/

|: دِ آخـه اون 2 تـا هـم تـا زیر سـرشون بلنـد میشه ولت میکنـن :| !!
اینآ این طوری نیسن ((:

بآ همه فرق دآرن ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، bad lOve
نه خاک به سرم!
موناع باباتون نیس!
احمدرضا باباتونه!
بدبخت شدیم رف!
من طلاق میخوام!
مهشید هم واس خودمه!

سلام شیوا^_^
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 261
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(24-01-2014، 16:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم kaffe2
شیوا اواتارت زشتع:|

نظرتونو پرسیدم؟تاحالا بهت گفتم ائاتارت خوبه یا بدع؟

شیوآ خونسر باش یه چیز تف داد دیگه ! Big Grin
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
منم میخوام از خونواده برم:/
نیایش بروع پیش مهراوه:/
خیلی چرت شده:/
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Adl!g+
(24-01-2014، 16:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخوام از خونواده برم:/
نیایش بروع پیش مهراوه:/
خیلی چرت شده:/

باهآت موافقم ! من خیلی وقت پیش گفته بودم !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 16:14)B2-1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 16:10)B2-1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآس همون بود هیشکیو نمیزآشتم بیآد طرفم :||

آدم 2 تآ خوبشو دآشته بآشه سگشون شرف دآره بآ چیز مآلآ :/

|: دِ آخـه اون 2 تـا هـم تـا زیر سـرشون بلنـد میشه ولت میکنـن :| !!
اینآ این طوری نیسن ((:

بآ همه فرق دآرن ..

|: هـع مـا از این شـانسا نـداریـم -_- !!

ایـن فلـان نشـده چقـدر خشگلـه Angel

====> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/fc6c839734a32fa81.jpg
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 261
 سپاس شده توسط bad lOve

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 230 مهمان