امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-10/07378942367755722120.jpg
 سپاس شده توسط *VENUS* ، hanie directioner
آگهی
(17-10-2014، 11:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 11:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نامردا هیچکدومتون تولده منو تبریک نگفتیدcry girl

جیغغغ تولُد تُ کِی بود مگه شهریور / اُردیبهشت نبودی تُ ؟ ._.

:|

من برم خدافس
اول شهریورbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *VENUS*
*نه ج سلام می دین نه  like*

(17-10-2014، 12:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 11:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 11:34)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ تولُد تُ کِی بود مگه شهریور / اُردیبهشت نبودی تُ ؟ ._.

من برم خدافس
اول شهریورbathtime
مُـبــآرکِ .__.

چ قدر گفت و گو خلوت شده جدیدا!!

من چرا نویسنده نمی شم .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

ای بی معرفت
من که خودمو جر دادم اینقدر که بهت تبریک گفتم >__________<
_ گـفـتـگـوی آزاد 214 _ 26

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
پوف تالار گفتگو رو یک ماهه رسیدگی نکردم کلا ترکیده حالم بد میشه اصن برم داخش ایش

چقد تاپیکای مسخره اینهمه من توضیح میدم اخرم دوباره کاره خودشونو میکنن 

از الان رفتم تو کاره اخطار

(17-10-2014، 12:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بی معرفت

عزیزم تورو که نمیگم فدات بشم من عشقولکم HeartHeart:cool:Sleepy
Channel
فردا امتحان دارم -_-

ریاضی (.. )
 سپاس شده توسط First Star ، hanie directioner
(17-10-2014، 12:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا امتحان دارم -_-

ریاضی (.. )

منم فردا امتحان دارم :|

هیچی نخوندم ^_^

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
بییییییییییییییییییییییییییییییییییییب

(17-10-2014، 12:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2014، 12:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا امتحان دارم -_-

ریاضی (.. )

منم فردا امتحان دارم :|

هیچی نخوندم ^_^

موفق باشی :|

ولی من خوندم ^_^
 سپاس شده توسط First Star
(17-10-2014، 12:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوف تالار گفتگو رو یک ماهه رسیدگی نکردم کلا ترکیده حالم بد میشه اصن برم داخش ایش

چقد تاپیکای مسخره اینهمه من توضیح میدم اخرم دوباره کاره خودشونو میکنن 

از الان رفتم تو کاره اخطار

(17-10-2014، 12:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بی معرفت

عزیزم تورو که نمیگم فدات بشم من عشقولکم HeartHeart:cool:Sleepy

چقدر من تو رو دوس دارم Angel
عشقمی عشق ..
Heart

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان