امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

بحث چیه پارازیت بشم!
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
چندشا ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://en-maktoob.news.yahoo.com/lightbox/world-cup-group-f-argentina-1-0-iran-in-pictures-slideshow/argentinas-lionel-messi-second-celebrates-scoring-during-group-photo-180830470.html
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 26
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Jack Daniel'ѕ ، Dead Silence ، First Star ، #marya# ، ◄Iяαи►
رزی ؟ بُزی ؟

رزماری ؟ رز بز ؟ رزی بزی :| ؟

؟

دلم واست تنگ شده بود آ (ـ_ـ*)
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:15)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم میریم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا  ^_^

خدافظ (:

کاملا درخور شماست((((:
حیف که در خور شمارو نمیشه گذاشت :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو برو با دوس دخترات تو همون فیلترا :|
(. . ) ؟؟

مظلوم نشون نده خودتو -_-

چرا نمیگی هیچ وقت خونه نمیای میری پیش اون یکی زنت cry girl

ها ها بگو همه بدونن ):

من ازت طلاق میگیرم ._.
(24-06-2014، 19:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا پروفایل داری ؟؟؟
دو تآ اكآنت از صب بچ در مورد اينكه من كيم ميبحثيدند!Big Grin

الان خوشحالی ؟؟؟

هآ؟؟؟آدم در هر لحظه اي بآيد ابرآز خوشحآلي كنه!

جدی ؟!
من آدم مهمی شدم
امروز مدیرا ریختن تو پروفایل من
اینستاگرام فن پیج معین منو فالو کرد
تو فیس هم فن پیج انریکه جوابمو داد
امروز هم دو نفر به ما تیکه انداختن!!!!!
همه چی برعکس شده نه ؟؟

كآملا امرو اينجوريه مثلا مني كه هميشه ميگفتم بآعث نآرآحت بآشيم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 26
(24-06-2014، 19:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف که در خور شمارو نمیشه گذاشت :|

خو اون ب خاطر اینه ک توی این دنیا نیس:|
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، #marya#
(24-06-2014، 19:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ؟ بُزی ؟

رزماری ؟ رز بز ؟ رزی بزی :| ؟

؟

دلم واست تنگ شده بود آ (ـ_ـ*)

این روزها همه دلشان برای رزی تنگ می شود .. شما چطور ؟ Angel

اره حرف نزده بودیم این روزا ..

https://en-maktoob.news.yahoo.com/lightbox/world-cup-group-f-argentina-1-0-iran-in-pictures-slideshow/world-cup-fans-gather-watch-20140621-190046-786--sow.html

دختره چ خوشگله !

راستی تینا یه بازی پیدا کردم توش می تونی مسی رو بزنی و امتیاز بگیری آخی گریه می کنه دلت میخواد واقعی باشه اووو ^_^
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:21)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو برو با دوس دخترات تو همون فیلترا :|
(. . ) ؟؟

مظلوم نشون نده خودتو -_-

چرا نمیگی هیچ وقت خونه نمیای میری پیش اون یکی زنت cry girl

ها ها بگو همه بدونن ):

من ازت طلاق میگیرم ._.
:|

همش شکست سر من :|
 سپاس شده توسط First Star ، ◄Iяαи►
http://gallerynm.blogfa.com/

این پست آخریه لامصب یه چیزیه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان