12-12-2013، 22:37
عرفان بیا دوباره پنهان ها رو پیدا کن...3 تا
|
گـــفـتــگــــوی آزاد نســـخـــه { 63 } |
||||||||||||||||||||||||||
12-12-2013، 22:37
عرفان بیا دوباره پنهان ها رو پیدا کن...3 تا
12-12-2013، 22:39
نع بهترین عرفانُ ss.m هستند!!!!
12-12-2013، 22:39
(12-12-2013، 22:37)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام
12-12-2013، 22:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2013، 22:43، توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ.)
عاقا اصن همه مدیرا بهترینن
نویسنده ها هم خوبن دیگه در این باره نحرفید
12-12-2013، 22:42
اگه منظورت منم ک خوبع
12-12-2013، 22:43
ورس 1 : (سهراب ام جی(
تو مهد کودک كه بچه بودم / شیطونه کاشت هسته تو من نه نمیذاشت درس بخونم / قدر بدونم تا وقتش امد رفتم دبستان تو تهران الفبا بهم یاد دادن / بعدش با یه خط کش زدن روی انشام چهار صباحی تو راهنمایی / بودم و نشدم راهنمایی هی میگفتن کی می افتم / دیگه اینجا اصلا راه نداری انظباطمم افتضاح کم / با ولیت بیا مثل ادم بگو همه کارام اشتباهن / بگو من انگل اجتماعم و اتفاقا دبیرستان / بود واسم مثل اسیرستان ناظمه گفت که لازمه که تعهد بدی همین امسال / الگوی بد شدم واسه هر چی خل توی شهر گفت روی سگ منو بالا بیاری / میخوری دو تا مشت توی فک / اون پشت توی صف حالا دیگه شدم مرد واسه خودم / هر کاری کنم گوش نمیدم به حرفای دورم / تا برسم به یه فردای روشن هر باری هم دیگه بخورم زمین پا میشم / رفیقامم همین جا پیشم ام خلیلی تا تیتی / اس جمینی تا تیزی اره ما اینیم / اره ما اینیم / اره ما اینیم کروس : (سیاوش سیجل( الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نمیدونیم ما الفبا الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نمیدونیم ما الفبا ورس 2 : (سیاوش سیجل( میگن سیجلی حالا که چی / می خوای از اون سالا بگی مهد کودک و امادگی / باشه میگم براتون اگه دارین الان همه امادگی اون اول بچگیام / اره دارم هر چی میخوام / دور از گچ و تخته سیاه تا این که شد اول مهر / میریختن بد همه کرم دیدم دنیا کارتونی نیست / اون جوری که توش حال کنی نیست میکننت دم اب خوری خیس / میگیرن با لاش خوری چیبس ! گفتم اینم می گذره و هر چی باشه باز طوری نیست دبستانم بهتر نبود یکی دو تا ولگرد پلوم / انقدر حموم نمی رفتم اخر دیگه چرک کرد گلوم نمی خوام سر صف وایستم / شده بشه در سر وایستم ناظما رو من حساسن / هر روز باید دم در وایستم چند سال بعد رو صندلی تکی / همه با هم من ولی تکی چیز خاصی از من کسی ندید / بودم توی دنیای خودم / ام ان ام ناز موتزارت و شوپن ببینم کیم که دیدم سیجل خود منه یه کم مریض تر/ زندگیم کرد از بیخ فرق همون پسری که بود توی خودش / تا دود تو ششش / رفت یهو شلوغ شد دورش روشن شد اون موتورش / قلع و قم کرد و رفت جلو ، خوند رپشو جا از جلو نظام / از همه هم سناش زد جلو میدونی شد بچه تو / شدم بچه تخس ... کروس : (سیاوش سیجل( الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نميدونيم ما الفبا
12-12-2013، 22:43
(12-12-2013، 22:42)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شـــــــــــــکی توش نیست
12-12-2013، 22:45
هــ, هــ, چ بآحآل
(12-12-2013، 22:43)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این چی بود رسول-ــ- چه طولانیع!
نت قعطه
احتمالا نظام آموزشی دگرگون شده :| چیز سختی نباید باشه. چهار تا دونه فرمول دیگه. فیزیک دبیرستان برای من فوق العاده سادست. البته دبیرمون هم نابغس خارج از کتاب زیاد درس میده
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|