امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 22:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ششمی روژینا ؟؟ Angel
نع هفتمم=)

هــووووووووووم -__-
من از هفتما متنفرم ولی تو دخدره خوبی هستی =)
دوسِــت دآرم جیگــر Angel
مث ابجی کوچیکم میمونی ^_^

عههههه منم هفتمم ینی ازم متنفری؟crying
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(11-04-2014، 22:08)tania♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ششمی روژینا ؟؟ Angel
نع هفتمم=)

هــووووووووووم -__-

نـع از همشــون -__-

عخشمــی یـــو ♥ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr
(11-04-2014، 22:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 22:08)tania♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ششمی روژینا ؟؟ Angel
نع هفتمم=)

هــووووووووووم -__-

نـع از همشــون -__-

عخشمــی یـــو ♥ ..
ولی من 13 سالمه!
من زود عاشخ نیشم!چرااااااع؟Sad
تو چن سالتع؟
 سپاس شده توسط Dead Silence
ای حوصله ام وای حوصله ام:rum:
Tongueیییی
باید همسنه من بشی تا بفهمی عشق ینی چی -__-
من خعلی زود عاشق میشم خعلییییییییی -__-
من 15 سالمه سال نهایی هستم ^_^
سال بعد باید تعیین رشته کنم ^_^
من برم بگیرم بخوابم فردا بآس برم مکتب خونه|:
بای|:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Blązing~Ŝtąr
(11-04-2014، 22:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید همسنه من بشی تا بفهمی عشق ینی چی -__-
من خعلی زود عاشق میشم خعلییییییییی -__-
من 15 سالمه سال نهایی هستم ^_^
سال بعد باید تعیین رشته کنم ^_^
من برم بگیرم بخوابم فردا بآس برم مکتب خونه|:
بای|:
پ منم میرم دگ!!
شب خیت ^.^
Huhخسته شدم؟؟

؟؟؟؟؟؟؟ها
سلـآم((:
Huh چی؟؟؟؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان