09-08-2013، 12:16
تــــــآرا خداحافظیت ماله منه .........../
ولش کن بهتره برمــ تــآ بیش تر از این...../
همگی خداحافظ
ولش کن بهتره برمــ تــآ بیش تر از این...../
همگی خداحافظ
|
◮¤ گُـفـتُــــ~ـــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ C ُ پَنــ✉ــج ¤◭ |
|||||||||||||||||||||||
09-08-2013، 12:16
تــــــآرا خداحافظیت ماله منه .........../
ولش کن بهتره برمــ تــآ بیش تر از این...../ همگی خداحافظ
09-08-2013، 12:17
بدون نگاره ی کاربری یکم بهتره
واقعا به بعضيا عقل بده به ما هم پول تا 2ديقيه پيش داشت هر چي از دهنش مياد بيرون ميگفتا حالا برا اينگه از مديريت نندازنش داره پاچه خواري ميكني....
واقعا متاسفم كه انجمن به اين بزرگي همين مديري داشته باشه
09-08-2013، 12:17
نقل قول:=)) منظورت خودتی که خودتو زیره ذربین میبینی؟ (: عاقای نسبتا محترم تو گفته ی من چیزی از این که همش در مورده من باشه گفته نشد پس تو منو خیلی جدی میگیری که میخوای ثابت کنی و بگی برام اهمیتی نداری (: یادت باشه بالای کوه باشی به من نگا کنی منو کوچیک میبینی ولی منم از همین پایین تورو کوچیک میبینم (:
09-08-2013، 12:20
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2013، 12:20، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: =)) اوهوک. میگم گاهی یه دخترایی پیدا میشن می خوان توی اینترنت بگن ما بزرگیم و ما دهن همه رو گل میگیریم و کسی نمی تونه با ما طرف بشه این هست ها! برو خدا روزیت رو یک جا دیگه بده.
09-08-2013، 12:21
(09-08-2013، 12:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.این جا خیلیا سعی می کنن فهمیده رفتار کنن ولی تو واقعا شخصیت فهمیده و بالغی داری برای همینه ازت خوشم میاد خودتی سعی نمی کنی شخصیته دیگه ای باشی تظاهر نمی کنی تو رفتارت این خیلی خوبه [/quote] مرسي عزييزم لطف داري من تنها چيزي كه برام مهمه احتراموشخصته غروره آدمادس اينجا به آدم يه چيزايي ميگن ولي خب مني اعدادارم بايد كنترل شده باشم من تاجايي كه تونستم به همه احترام گذاشتموميذارم وخواهم گذاشتنم چون آدما خوشون احترام بايد واسه خوشون احتراموميخرن ما اينجا قراره چندلحظه خوش باشيم جبهه گري وكينه توزي واقعا بعيده
09-08-2013، 12:21
نقل قول: اوهوک. میگم گاهی یه دخترایی پیدا میشن می خوان توی اینترنت بگن ما بزرگی و ما دهن همه رو گل میگیریم و کسی نمی تونه با ما طرف بشه این هست ها!تو که ادعای بزرگی تو دنیای واقعیشم داری جرئت نکردی پاتو بزاری بیرون از نت رو در رو شی با کسایی که میگفتی چیزم نیسن (: پس سکوت اختیار کنی بهتره (:
بده كه تو رو جدي ميگيريم؟از بس كه كسي جدي نگرفتدت حالا منم كه تورو جدي ميگيرم باعث تعجبت ميشه!!!!!!!بعضيا واقعا جنبه احترام گذاشتن رو ندارن!!!!
09-08-2013، 12:23
(09-08-2013، 12:20)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اين رفتارا وتووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزرگي چيه سن كيلوچند آدم 2زاربايدشعور داشته باشه
09-08-2013، 12:23
(09-08-2013، 12:22)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو الان داری با کی حرف میزنی واس من سواله :| نمیدونم حرفای کیو داری به خودت میگری هی ی چیم میپرونی =))
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|