امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 21:49)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم باحاله نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نـع |: !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 253
آگهی
منم برم درس خوندنمو ادامه بدم >_<
اَخ .. !!

فاطی (:
آیســان (:
ماکان :|

خدافــســـ . . .
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 21:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:49)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 253
(02-02-2014، 21:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیع ! ؟ Big Grin

عـمـت!Big Grin

خواستم یبار آدم باشمآ !
قربون دختر عمت ! Big Grin

بهت آدم بـودن نمیاد-__-

لـاهافو بکش رو دختر عمت!Big Grin

ای متقلب ! Big Grin

هـه هــه هـه(:

(02-02-2014، 21:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه!؟ |:

دوستان همگی ازاد |: !! بازی برای چند دقیقه کنسل شد |: فردا دوباره شروع میشه !! |:

آیـسـان؟!|:

با مـنی؟؟(:
بیشور T_T اون وقت بگو من باهات دعوا دارم ):

اصن دیگه برو . .!! ):

نامرد !!

من تنها باشم راحت ترم !!

بدرود

وا!!! کجــا؟؟؟آیـسـان مگع مـن چـیـکـار کردم؟؟؟

اصن میدونی چـیـع حـالـا فهمیدم تو منتظر بـهـونه ای که بـا مـن دعـوا کنی

چـون از مـن خـسـته شـدی اگـه اینجـوری راحـت تـری بـاشع میرم گم میشم دیگه هم پیدام نمیشه

کـلـا مـن اضـافـیـم|:

همیشه اضـافـی بودم|:

خـدافـس-___-
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
فاطمه !
اسمت تو فیس بوک چیه ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-02-2014، 21:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه !

فــاطـی عـمـه دوست|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
باى=)
 سپاس شده توسط pink lady
(02-02-2014، 21:55)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

|: نمیدونم !! کلن خشگل نیس

(02-02-2014، 21:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا!!! کجــا؟؟؟آیـسـان مگع مـن چـیـکـار کردم؟؟؟

اصن میدونی چـیـع حـالـا فهمیدم تو منتظر بـهـونه ای که بـا مـن دعـوا کنی

چـون از مـن خـسـته شـدی اگـه اینجـوری راحـت تـری بـاشع میرم گم میشم دیگه هم پیدام نمیشه

کـلـا مـن اضـافـیـم|:

همیشه اضـافـی بودم|:

خـدافـس-___-

هع فاطمه؟!

من بهونه میارم؟!

ارع؟!

تو خودتو بزار جای من خو نامرد !!

اصن بهم محل نمیدی !!

من غلط کردم تو اضافی نیستی فاطمه

یکم درکم کن خو . .!!

شب خوش
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 253
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-02-2014، 21:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 21:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه !

فــاطـی عـمـه دوست|:

اصلا منو بگو میخواستم بزارمت تو فِردآم !
تازه همه پستآ رو هم لایک میکنم ! Big Grin

فاطمه !

لقبش هم دزد دل ها Big GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان