امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

رکی گفته باشم من میدونم با تو اگه دخی تارا بخوای بشی>_________<
برو یه مادر دیه واس خودت پیدا کن>______<
(05-02-2014، 14:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
یکی اینجاست خیلی برام آشنا میزنه!!!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

|: شاعر شـدی (:
>>>>>>>>>>>
هووووم!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 250
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(05-02-2014، 14:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســان بــهت حــسودیــم شــدا 0_o
{{:

چراع عشقم!؟ |:

آخــه داداشــات هــواتو دارن |:
(:
تآرآ بازم خوبه تو شوووور داری -_-
داداش داری -_-
بچه داری -_-
خواهر زاده داری -_-
من نع بابا نه داداش نع خواهر نع مامان -_-
من چی پُ ؟ |:
p336
من برگ چغنـدرم رُکـی!؟ |:

من همیشه هـواتـو دارم ^_^ اصن من رو همه دختـرا غیـرت دارم (:

جون تو !! (:

مخصوصا و تو و تـارا و مهشیـد و مهـراوه و لیلـا و نستـرن و مـونـا و شیـوا و رزی و شـادی و . . !! |:

بلـی اینجـوریـآس کـه اینطـوریـآس ^_^ !

دیگه نشنـومـآ بهـم بـر خـورد T_T بگـو چشـم !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 250
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، † αƖιєη †
(05-02-2014، 14:26)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس دختر ها فریـــــــــــاد نمیزنند!

هیس دخترها بلنــــــــــد نمیخندند!

هیس دخترها حقــــــــی ندارند!

هیس دخترها بایـــــــد ارام زندگی کنند!

هیس دخترها بایـــــد درد را تحمل کنند!

هیس دخترها حتی حق اینو ندارن که عکسشون روی اگـــــهیه ترحیمشون چاپ بشه!

هیس دخترها باید ارام بمیرند!!

دختراسپــــــــــــــــــــــــــــاسHeart

سپـــــــآآآس^.^
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MR.FARZAM
(05-02-2014، 14:26)farzam bidad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ツ سـُــــکـُــــــوت ツ' pid='1519471' dateline='1391599294']
من خودم جایه همه داداشام و داداشات هواتو دارم |: در این حرفیه!؟

خودم مثل شیر بالا سرتم ^_^ !!

فــدات عــشقی ^__^

فدای شما ^_^ !!
[/quote

ایسان چطوری
یه
مدت نبودی

کی مـن؟! |: شُمـآ!؟ /:

(05-02-2014، 14:27)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی گفته باشم من میدونم با تو اگه دخی تارا بخوای بشی>_________<
برو یه مادر دیه واس خودت پیدا کن>______<
(05-02-2014، 14:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:24)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

|: شاعر شـدی (:
>>>>>>>>>>>
هووووم!

|: اوهـوم !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 250
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

عجبا!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

من میشناسمت
مهرآوه ای دیگع
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
فیلم هیس دخترا ها فریاد نمی زنند رو دیدینcryingcrying
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 250
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(05-02-2014، 14:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبا!
عجیبه!
آهای!
mohammad77!
مشکوک میزنی!
برام غریبی!
ولی آشنا میزنی؟؟؟!
!!!

...

من میشناسمت
مهرآوه ای دیگع

خخخ مـمد چشم بستـه غیب گفتـی |: !!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mohammad 77 ، T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
ناهار خوب بود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[b]rF@N£
؟! Big Grin
[/b]
Goodbye Flashkhor...
(05-02-2014، 14:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 14:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{{:

چراع عشقم!؟ |:

(:
داداش داری -_-
بچه داری -_-
خواهر زاده داری -_-
من چی پُ ؟ |:
p336

جون تو !! (:

مخصوصا و تو و تـارا و مهشیـد و مهـراوه و لیلـا و نستـرن و مـونـا و شیـوا و رزی و شـادی و . . !! |:

میســــــــــــــــــــــــی ^___^
چشمم (:

________

مهراوه ماله خودمه خودم پیداش کردم25r30
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 14:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{{:

چراع عشقم!؟ |:

(:
داداش داری -_-
بچه داری -_-
خواهر زاده داری -_-
من چی پُ ؟ |:
p336

جون تو !! (:

-___-!
عهـــ
من روت غیرت دارمو روت حساسم !
بهله واس مام اینطوریاس:|
فقط من اصولا دعوانمیکنم!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 77 مهمان