امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ]

مهذرت بابت دیشب =)
[/quote]
بیخی ..
اکشال ندارهههههههههه : )
[/quote]

=)
مرسی خواهلی =)
چقدر لوس شدم امروز من =|
[/quote]
:|
خواش
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ
آگهی
(24-01-2014، 15:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:26)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان میگم بریم اون محله خاص سرعتش بیشتره

نمیخوام |:

پس برای چی درستش کردی داره خاک میخوره

نترس شما خاک نمیخوره !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 250
به خدا قسم تو ریز شدی نسی!

نیایش؟
برا من فرقی ندارع^_-
اگه خودش تو این خونواده راحت نی من مشکلی ندارم من دوس دارم شما در آرامش باشید =)
گـــپ و گــُـفـتــُـگـو ~~> [ 72 ] 250
 سپاس شده توسط ღღ KaYiP pRenses ღღ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
عجب ! -_-
بحث انتخاب کنید بحرفیم دیگه ! =|
حوصلم سر ریز شد =/
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(24-01-2014، 15:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2014، 15:26)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان میگم بریم اون محله خاص سرعتش بیشتره

نمیخوام |:

پس برای چی درستش کردی داره خاک میخوره

نترس شما خاک نمیخوره !!
بریم دیگه قرار بود در یه روز شلوغ بشه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
مامان رژی منو نمیبینی ؟؟؟؟
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

(24-01-2014، 15:36)B2-1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر میره :|

من دیوونه ی اسمتم =)))

اجزای اصلی فیلترینگ میاد جلوی چشمم =))
 سپاس شده توسط B2-1 ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-01-2014، 15:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟
برا من فرقی ندارع^_-
اگه خودش تو این خونواده راحت نی من مشکلی ندارم من دوس دارم شما در آرامش باشید =)
من نوموخوام خواهرم باشع:hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp:
(24-01-2014، 15:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟
برا من فرقی ندارع^_-

نع به خدا چش تو ضعیف شده!! :|
(24-01-2014، 15:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟
برا من فرقی ندارع^_-
من نوموخوام خواهرم باشع:hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp::hlp:

دِ!
برا چی ؟؟؟؟ =|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 188 مهمان