امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263]

(28-08-2015، 22:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آواتارم ! ..

یوخی جونم ! ..  Heart

سلام غزل
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Silver Sun
آگهی
آخه الان میخوابن ؟ من تازه از بیرون اومدم :|
 سپاس شده توسط Silver Sun
(28-08-2015، 22:13)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه الان میخوابن ؟ من تازه از بیرون اومدم :|

همچنين
 سپاس شده توسط Silver Sun
(28-08-2015، 22:12)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:10)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:08)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:05)mel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:00)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيچي يكي از دوستام ناراحت بود از دستم ازش معذرت خواهي كردم
اون كه رفت نشستم اونجا يه ذره اعصابم راحت تَر شه برگردم
الانم
اومدم

اها که اینطور نزدیکی به بام تهران؟

نميدونم
نه نزديكم نه دور

@esiesi
كجايي احساااااااااان

.-. باشه شبی خوش برات ارزو می کنم(؛

ميخوابي؟

جای سوال داره ؟
نه هنوز نمی خوابم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] 25
(28-08-2015، 22:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:11)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آواتارم ! ..

یوخی جونم ! ..  Heart

سلام غزل

آرشی دیگه ؟

آرش صد نفر با پروفایل تو میان من قاطی میکنم :|

یه روز داداشت باهاش آن میشه ! یه روز غزل :|

قضیه چی بود ؟  :183:
 سپاس شده توسط Silver Sun
اه عرفان خَر
رفته دعوا مشت زدن تو دماغش
نمياد بريم دكتر

(28-08-2015، 22:15)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:13)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ آواتارم ! ..

یوخی جونم ! ..  Heart

سلام غزل

آرشی دیگه ؟

آرش صد نفر با پروفایل تو میان من قاطی میکنم :|

یه روز داداشت باهاش آن میشه ! یه روز غزل :|

قضیه چی بود ؟  :183:

يه ديقه لآل ميشي Big Grin Rolleyes Shy
(28-08-2015، 22:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه عرفان خَر
نمياد بريم دكتر

شیر مرد چند سالشه :| ؟
 سپاس شده توسط Silver Sun
(28-08-2015، 22:16)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 22:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه عرفان خَر
نمياد بريم دكتر

شیر مرد چند سالشه :| ؟

٢٣
شيطونه ميگه منم برم يه مشت بزنم تو دماغش بيهوش شه ببرمش دكتر Big Grin

يه ديقه لآل ميشي Big Grin  Rolleyes  Shy

هیسس -_- ..

میرم لو میدما کجا بودی :|
 سپاس شده توسط Silver Sun
سلاااااااااام
 سپاس شده توسط Silver Sun

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان