امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ

(24-06-2014، 19:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم میریم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا  ^_^

خدافظ (:

کاملا درخور شماست((((:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence ، ◄Iяαи►
آگهی
خاک ب سرم :|

این مهرزاد با این رضا گشت اینطوری شده آ :| ! ..

یکی ب اون یارو اس بده بگه بیاد ـ_ـ

میخوام باش قهر کنم :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 25
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star ، ◄Iяαи►
ععع اینو ندیده بودم |:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://en-maktoob.news.yahoo.com/lightbox/world-cup-group-f-argentina-1-0-iran-in-pictures-slideshow/iran-celebrations-photo-1403388075486.html
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، ◄Iяαи►
ببخشید آیس ..

بای !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Dead Silence ، First Star ، ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوئیچ ماشین دَدی ؟ ._.

او نُ .. او نُ ._.

میخواییم بریم آسمون .__. نیازی ب ماشین نیست ._.

پرواز میکنیم ._.

دیوونه شدم نه ؟ ._.
باشه ._.

پرواز ؟! ینی آب شنگولی بیارم ؟! ._.

نه .. بودی (:

اره بیار ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید آیس ..

بای !

ینی چی ببخشید ؟

فاطمه ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 151 (2) ஜ۩۩ஜ 25
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dead Silence
(24-06-2014، 19:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنگيدي؟

دوتا پروفایل داری ؟؟؟
دو تآ اكآنت از صب بچ در مورد اينكه من كيم ميبحثيدند!Big Grin

الان خوشحالی ؟؟؟

هآ؟؟؟آدم در هر لحظه اي بآيد ابرآز خوشحآلي كنه!

جدی ؟!
من آدم مهمی شدم
امروز مدیرا ریختن تو پروفایل من
اینستاگرام فن پیج معین منو فالو کرد
تو فیس هم فن پیج انریکه جوابمو داد
امروز هم دو نفر به ما تیکه انداختن!!!!!
همه چی برعکس شده نه ؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(24-06-2014، 19:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو برو با دوس دخترات تو همون فیلترا :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(24-06-2014، 19:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2014، 19:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

تو برو با دوس دخترات تو همون فیلترا :|
(. . ) ؟؟
 سپاس شده توسط First Star
فاطمه چی شد خانومیییی ؟

آیسان ؟ ._. دلم میخواد برم فضا :| !

بیا با هم بریم .____________.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان