05-02-2013، 18:50
شبیـــه کســـی شده ام
کــه پشتـــــــ دود سیگــارش با خود می گویــد :
... بایــد تـَرکـــــــ کنـــم !
ســیگــار را...
خانــــه را...
زندگـــی را...
و باز پُــکــی دیگــــر می زند..
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-02-2013، 18:50
شبیـــه کســـی شده ام کــه پشتـــــــ دود سیگــارش با خود می گویــد : ... بایــد تـَرکـــــــ کنـــم ! ســیگــار را... خانــــه را... زندگـــی را... و باز پُــکــی دیگــــر می زند..
05-02-2013، 18:52
هیییییییییییییییییییییییییییییییییی
05-02-2013، 19:02
اینطور نمیشود
باید یک غریق نجات همیشه همراهم باشد غــرق در فـکرت شدن اصلا دست خودمــ نیست.....
05-02-2013، 19:40
دفتري بود كه گاهي من و تو
مي نوشتيم در آن از غم و شادي و روياهامان از گلايه هايي كه ز دنيا داشتيم من نوشتم از تو: كه اگر با تو قرارم باشد تا ابد خواب به چشم من بي خواب نخواهد آمد كه اگر دل به دلم بسپاري و اگر همسفر من گردي من تو را خواهم برد تا فراسوي خيال تا بدانجا كه تو باشي و من و عشق و خدا!!! تو نوشتي از من: من كه تنها بودم با تو شاعر گشتم با تو گريه كردم با تو خنديدم و رفتم تا عشق نازنيم اي يار من نوشتم هر بار با تو خوشبخترين انسانم… ولي افسوس مدتي هست كه ديگر نه قلم دست تو مانده است و نه من!!!
05-02-2013، 19:42
از همین حالا میگویم حواست را خوب جمع کن
یادت باشد انعام خوبی به قبر کن بده تا قبرم را بزرگ تر و جادارتر از دیگر قبرها حفر کند. می ترسم که مبادا قبرم ، جایــی برای دل پر آرزویم ، نداشته باشد و من در خانه جدیدم باز هم شرمنده دلم شوم .
05-02-2013، 19:46
خوبیه تنهایی اینه که :
از هیچی دیگه نمیترسی . حتی از اینکه کسی ترکت کنه ... واسه خودت زندگی میکنی و به حرف دیگران هم کاری نداری ... یادت میوفته خدایی هم داری و میتونی باهاش درد و دل کنی ...
05-02-2013، 19:48
سهم امشب من
از تمام آسمان شاید همین یک " آه " باشد که از بستر تنهایی بی نهایتم ... تا آن دوردست ها که هستی جاریست به سویت پروازی به راه دارم همین امشب...
05-02-2013، 21:25
دردَم ایــــنـــــه ...
عِــــشـــــقـِـش بــــودم ... وَقـــتـــهـــایــی کــه عِــشــقـِـش نَــبــود ..
05-02-2013، 21:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-02-2013، 21:33، توسط parnia tajik.)
خنده ام میگیرد
وقتی پس از مدت ها بی خبری میگویی دلم برایت تنگ است یا مرا به بازی گرفته ای یا معنی وا ژه هایت را خوب نمیدانی دلتنگی ارزانی خودت همه صدای فریادم را شنیدند توصدای سکوتم را بشنو
05-02-2013، 22:24
נِلتَنــگے رآ چگـوُنـِہ هـجــے ڪـُنـَمـ (؟)
.../ تــآ بـנآنے چهـآر سُتوُכּ بَـנَنَمـ .../ زيــر سـَכּگينـے اَش تــآ خــوُرנه اَستـــ .../
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|