امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】

(10-02-2014، 19:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزي بگم؟

بعضي وختا ميزنه به سرتDodgy
برم برم
فردا تعطيله بشينDodgy

|: میـدونم

میخوام برم اصن . . . >_<
دربارش فكر ميكني؟Shy

اوهوم |:

(10-02-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بریم ../

آیسان !!
مراقب باش ... @

|: چراع؟

و زمانی که خیلی ها برایت دندان تیز میکنند ...kaffe2

و تو از ان بی خبری kaffe2

ايناش به تو مربوط نيDodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(10-02-2014، 19:11)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد دوباره يكار نكن دعوا شه هاDodgy

برو با بزرگترت بیا ببینم حرف حسابت چیه عمو جون Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دوس دارم ببرمت یه جای شلوغ

خیلی شلوغ

وایستم اون وسط نگات کنم!

بگم اینارو میبینی؟

بگی آره!

بگم تو هیاهوی همه این آدما

بازم من چشمام فقط دنبال تو میگرده

دلم برای تو تنگ میشه...♥♥

صداهاشونو می شنوی؟

بگی آره-!

بگم تو اوج همین صداها دلم دنبال صدای تو میگرده... -♥♥

بگم حالا چشماتو ببند

بگو چه حسی داری!

بگی انگار گم شدم بین یه عالمه غریبه

بگم اگه نباشی گم میشم بین یه دنیا غریبه .....

هعیهعیهعیهعیهعی -__- |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 247
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، τοxικ
هعیـــــــ...
باز این رفت!!!
فاطـــــــــــــــــــــــــــــی!!!!
یه پاش کلا یه جا دیگس!!!یه پا دیگه اینجا!!!
عین کش تموبون میمونه!!!!
(10-02-2014، 19:16)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام برم اصن . . . >_<
دربارش فكر ميكني؟Shy

اوهوم |:

(10-02-2014، 19:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما بریم ../

آیسان !!
مراقب باش ... @

ايناش به تو مربوط نيDodgy

اها بعدا به تو مربوطه Dodgy
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
تمـوم نَشـُد ... >_<
(خـراب نـَشــُد گــُفـتِگـو /: !؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
من برم:|
بای بای هرکی هست(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، ~KiAηA~

(10-02-2014، 19:02)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يه چيزي بگم؟

بعضي وختا ميزنه به سرتDodgy
برم برم
فردا تعطيله بشينDodgy

میخوام برم اصن . . . >_<
دربارش فكر ميكني؟Shy

اوهوم |:

ما بریم ../

آیسان !!
مراقب باش ... @

با خبرم !!

دندون تیز نمیکنه !!

ممنونم بابت هشدارت ||:

ولی من مراقبم :||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه 【79】 247
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~KiAηA~
(10-02-2014، 19:16)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2014، 19:11)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد دوباره يكار نكن دعوا شه هاDodgy

برو با بزرگترت بیا ببینم حرف حسابت چیه عمو جون Dodgy

عمو جون خوابه بلند شه بد ميشهDodgy

ممد يكار نكن اينجا بزنم كفو خون قاطي كنيا Dodgy
ميدوني اعصابم خط خطيه.
بعدا به تو چه؟
خود ايسان ميدونه.Dodgy
به تو هيچ ربطي ندارهUndecided
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
ش ش ش شغلتمه -ــــ-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان