21-07-2015، 23:02
(21-07-2015، 23:00)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 22:57)VollEy BaLL PlayEr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 22:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 22:44)VollEy BaLL PlayEr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-07-2015، 22:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عه راسی تویی؟:|
من یادم رف بت اخطار بدم ._.
چرا؟!
اسپم میدادی :|
ولی حسش نبود اخطار بدم ..نه جدی یادم رف
من خیلی مدیر خوبیم..
حالا کلا اسپم نده دادا خ؟ اسپم همون خوب بود ممنونم و ایناست.. سپاس بزن..
هدفم فعال کردن پیام خصوصیم بود! معمولا تایپک های این سایت جالب نیستن و فقط میشه گفت ممنون یا مرسی .. بجز ممنون و مرسی فقط میتونی بگی بعدیت چقدر دوست داره یا اگه تو پارک ببینیش پدرشو میکشی یا نه که من زیاد خوشم نمیاد از این اینجور تایپک ها :vil:
چشم داداش ولی به نظرم یه ممنون یا مرسی زیر تایپکی که کامنت نداره بد نیست :p318:
نظرای فلسفی بده :|
خب نه سایت سنگین میشه وگرنه خودمم بدم نمیاد برم بگم مرسی و اینا ..
+
فرید این پسره خیلی بی شخصیته باوو :|
جلو چش ما ب ایمان میگه بیا زنم شو :|
شما همه جا عشقای منید:183::183: